Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Man tai nera jokiu blogumu nuo Maxi hairo, bet ir poveikio nera akivaizdaus. Pageriu bonkute dvi, darau pertrauka, paskui vel pageriu, bet slinkimo nemazina,matyt, kitur beda.
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti gera trichologa? Gk ar sugichara geriau?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 11 07, 00:09)
Man tai nera jokiu blogumu nuo Maxi hairo, bet ir poveikio nera akivaizdaus. Pageriu bonkute dvi, darau pertrauka, paskui vel pageriu, bet slinkimo nemazina,matyt, kitur beda.

Man irgi jokio blogumo nuo ju, ir mama ir kolege geria irgi jokiu negerumu.
Atsakyti
Sveikos. Na ka, as is po konsultacijos pas Grigaitiene.. Diagnozavo androgenine alopecija. Tipo per skyrima prareteje ir paciam priekyje plotelis praretejes. Ar yra dar tokiu, kurioms ta pati diagnoze?? Tai as kaip suprantu gresia nuplikimas ar ne? Ar taip paprasta diagnozuoti androgenine? Israse minoxidilio ir el cranell. Cia hormonai??
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2016 11 25, 16:46)
Sveikos. Na ka, as is po konsultacijos pas Grigaitiene.. Diagnozavo androgenine alopecija. Tipo per skyrima prareteje ir paciam priekyje plotelis praretejes. Ar yra dar tokiu, kurioms ta pati diagnoze?? Tai as kaip suprantu gresia nuplikimas ar ne? Ar taip paprasta diagnozuoti androgenine? Israse minoxidilio ir el cranell. Cia hormonai??

Sveiki, kaip diagnozavo? Kokius tyrimus dare?
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2016 11 25, 17:05)
Sveiki, kaip diagnozavo? Kokius tyrimus dare?

Apziurejo galva ir su siaskopu priartino is triju vietu.
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2016 11 25, 19:19)
Apziurejo galva ir su siaskopu priartino is triju vietu.

Kažkaip atrodo, kad labai jau lengvai tokią rimtą ligą diagnozavo... blink.gif
Atsakyti
Sumažėjo slinkimas naudojant Cutrin Bio+ serumas prieš priešlaikinį vyrų plaukų slinkimą.
Man jį rekomendavo kirpėja, sakė vyriška linija stipresnė žymiai, todėl patarė pirkti būtent iš tos linijos.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2016 12 04, 23:02)
Kažkaip atrodo, kad labai jau lengvai tokią rimtą ligą diagnozavo... blink.gif

O kaip diagnozuoja kitoms?
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2016 12 09, 15:48)
O kaip diagnozuoja kitoms?

Nežinau kaip kitom, gal merginos, kurios tyrėsi pas trichologus, galėtų pakomentuoti plačiau smile.gif

Bet kai man darė tyrimus dermatologė dėl plaukų slinkimo, tai ten visą eilę tyrimų darė, nusiuntė pas ginekologę ir dar pas endokrinologą dėl skydliaukės hormonų, na aš ten pusę mėnesio lakščiau per konsultacijas ir tyrimus smile.gif Ir galiausiai šeimos gydytoja atrado labai žemą D vitamino kiekį, kuris gali lemti plaukų slinkimą unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, rytoj planuoju eit padaryti kraujo tyrimus. Gal galėtumėt parašyti kuriuos skydliaukės rodiklius reikia žiūrėti dėl plaukų slinkimo? 4u.gif TTH pas mane normoj, ar to užtenka? Ar dar reikia kažkokį kitą hormoną patikrint, kuris atsakingas už plaukų slinkimą?
Atsakyti
Kartais padeda tiesiog paprastas būdas - mitybos sureguliavimas. mirksiukas.gif
Aišku, jei tai ne labai rimtos priežastys.
Atsakyti