Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rasytee @ 2016 11 05, 09:21)
<p>O pas kokia gyd buvote ?</p>

Cia manes klausiate? Jei taip, tai pas dermatologe Cesiene. Klaipedoje.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 11 04, 21:58)
Kad tame Pantogare nieko ypatingo ner, ko jo bijot biggrin.gif Geriau lygiai puse metu, poveikio nepastebejau. Siuo metu siaubingas slinkimas vel, jau ir Alpicorta tepliojuos, Darsonvalio proceduras einu, gelezi, Maxi Haira geriu, bet kol kas siaubingai slenka  verysad.gif

as ir geriu Maxi haira, jau dvi savaites, kolkas poveikio jokio. Pantogara esu gerusi po nestumo, tikrai padejo, aisku tam kartui.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 05, 16:47)
as ir geriu Maxi haira, jau dvi savaites, kolkas poveikio jokio. Pantogara esu gerusi po nestumo, tikrai padejo, aisku tam kartui.

Tikriausiai taip greit jokie vitaminai nesuveikia? Kur perkat Maxi Hair?
Atsakyti

Sveikos Aš geriu biotiną. Poveikis geriausiai matosi po 3 mėnesių. Šukuojant neiškrenta nė vienas plaukas.

Atsakyti
QUOTE(Riedek @ 2016 11 06, 02:33)

viena nare rase, kad po dvieju savaiciu vartojimo jai nustojo slinkti, nezinau gal ir gali taip buti ax.gif
pirkau cia http://www.vitacost....-...air&ta=maxi
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 06, 11:44)
viena nare rase, kad po dvieju savaiciu vartojimo jai nustojo slinkti, nezinau gal ir gali taip buti  ax.gif
pirkau cia http://www.vitacost....-...air&ta=maxi

O kaip siunčiatės? Kaip suprantu, tik Amerikoj galima įsigyti? Į Lietuvą net nesiunčia iš šito puslapio, pasižiūrėjau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riedek: 06 lapkričio 2016 - 16:53
QUOTE(Riedek @ 2016 11 06, 17:51)
O kaip siunčiatės? Kaip suprantu, tik Amerikoj galima įsigyti? Į Lietuvą net nesiunčia iš šito puslapio, pasižiūrėjau..

Tarpininkes perka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 06, 17:53)
Tarpininkes perka  4u.gif

O kiek prisideda prie kainos su siuntimu ir tarpininkavimu? Nepabrangsta kelis kartus ta prekė? Nesu niekad pirkusi per tarpininkus... 4u.gif
Atsakyti
butent sie pirkti uz 13,50 man gavosi beveik 19 eur. Ateikit pas kuria nors tarpnininke i tema, paskaitykit 1 psl (bendra info) ir nusipirkit pabandykit smile.gif sako sie vitaminai daro stebuklus, visom padejo (bent taip raso) tad bandau laime ir as
Atsakyti
QUOTE(Riedek @ 2016 11 06, 01:33)

paskaitinėkit google, tarpininkių temoje skaičiau, kad daug kam netiko Maxi hair vitaminai, buvo bloga.
Atsakyti
QUOTE(Riedek @ 2016 11 06, 18:51)

www.iherb.com jų yra ir siunčia į Lietuva. Svarbu 20 eurų ribos neviršyti ir nebus muito 4u.gif

O aš pati juos gėriau kai buvo nusilpę plaukai, bet kaip ir Viktorija sakė buvo labai bloga nuo jų. Pykino ir skaudėjo skrandį. Po poros dienų naudojimo atidaviau draugei, jai tas pats irgi bloga buvo... ax.gif Tai patarčiau jei bandysit tai kuo mažesnį kiekį pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 06 lapkričio 2016 - 21:39
QUOTE(bu_bu @ 2016 11 06, 22:38)
www.iherb.com jų yra ir siunčia į Lietuva. Svarbu 20 eurų ribos neviršyti ir nebus muito  4u.gif

O aš pati juos gėriau kai buvo nusilpę plaukai, bet kaip ir Viktorija sakė buvo labai bloga nuo jų. Pykino ir skaudėjo skrandį. Po poros dienų naudojimo atidaviau draugei, jai tas pats irgi bloga buvo...  ax.gif  Tai patarčiau jei bandysit tai kuo mažesnį kiekį pirkti  4u.gif

Ačiū. Pasižiūrėjau sudėtį, bandysiu atskirai kai kuriuos elementus pagerti ir žiūrėt rezultatus.
Atsakyti