Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Aš jau ne kartą girdėjau iš medikų, kad mūsų klimato zonoje žmonėms labai trūksta vitamino D. Vis daugiau laiko praleidžiame patalpose, o ne lauke (taip pat ir vaikai), o šiltasis laikotarpis, kai lepina saulė, trumpas ir tai ne visada toks jau ir saulėtas.

Man plaukai išretėjo nuo mažakraujystės. Taip pat pasitaiko rudeninis "metimas", kuris beveik visada būna nuo paauglystės. Nežinau su kuo tai susiję, bet paskui atauga nauji. Bet kai plaukai patapo visai plonučiai, tai rudeninis paūmėjimas jau ekstremalus. Aišku gydausi, geriu geležį ir vartoju vitaminus plaukams, ampules. Tikiuosi pavasarį sutikti su ežiuku.

Ar jūs pastebėjot, kad tik netekusios imame vertinti tai, ko anksčiau net nepastebėjom. Nes dabar atrodo, kad plaukai - didžiausia puošmena ir moteriškumo simbolis. Net pavydu žiūrint į storus, purius plaukus. Atrodo, joms nieko nereikia - gali eiti gatve ir jos bus wow vien dėl tų plaukų biggrin.gif

Anksčiau pati nesureikšminau šukuosenos, rinkausi tai, kad greita ir praktiška. Dabar norėčiau ir tokio kirpimo, ir tokių garbanų, bet kad nėra iš ko... Bet viliuosi situacija pasitaisys.

P.S. Atšalus orams, vilkėkite kepures, nes minusinė temperatūra "kanda" odą ir svogūnėlius. Išleidusios tokias sumas ampulėms ir vitaminams, nepaleiskim visko vėjais. Kaip sakoma, plika galva neiti į kiemą mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutes,

man irgi buvo pradeje baisiai slinkti plaukai pavasari. Nagai sluoksniavosi belekaip :( Pradzioj siejau su sezoniniu slinkimu, bet niekaip nesustojo, baisiai slinko visa vasara. Aiskiai pasijaute, kad plaukai suplonejo, o svarbiausiai nemaciau atauganciu nauju plauku. Jau buvo pasidare baisu. As pavasari apturejau dideli ilgalaiki stresa, kas man issauke ir kitu sveikatos bedu. Bet dabar plaukai jau nustojo taip baisiai slinkti ir tai sieju su siais dalykais: pradejau vartoti lengvus antideresantus streso pasekmems pasalinti, sugeriau menesio kursa biotino ir ampule vitamino D. Nezinau kas labiausiai padejo, bet atsigavo ir nagai, ir plaukai jau slenka tik tiek kiek priklauso. Nebebaisu plauti galvos ir sukuoti plaukus :)

Atsakyti
Sveikos..
jungiuosi ir as verysad.gif pastebejau, kad labai daug isslenka plauku tiek plaunant, tiek sukuojant, tiek siaip perbraukus ranka.. labai baisu likti plikai verysad.gif buvau pas derotologe. Apziurejo galva ir pasake, kad yra zvinelines ploteliu galvoje.. paskyre gydomaji sampuna ir plaukus stiprinanciu vitaminu. Eisiu vel po 3-4men. Negi nuo tos zvyneli es plaukai slenka?? Tuo labiau, kad ji tikrai ne dabar atsirado. O slinkti pradejo neseniai. Nebezi au ka daryti. Bijau likti be plauku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2016 11 03, 15:31)
Sveikos..
jungiuosi ir as verysad.gif pastebejau, kad labai daug isslenka plauku tiek plaunant, tiek sukuojant, tiek siaip perbraukus ranka.. labai baisu likti plikai verysad.gif buvau pas derotologe. Apziurejo galva ir pasake, kad yra zvinelines ploteliu galvoje.. paskyre gydomaji sampuna ir plaukus stiprinanciu vitaminu. Eisiu vel po 3-4men. Negi nuo tos zvyneli es plaukai slenka?? Tuo labiau, kad ji tikrai ne dabar atsirado. O slinkti pradejo neseniai. Nebezi au ka daryti. Bijau likti be plauku  verysad.gif

Mano tik vienas Jums siulymas: nustokit bijoti, stresuoti nes padarysite dar blogiau...neliksite be plauku, neturi butu net minciu tokiu ;) rudeni ir pavasari dazniausiai stipriau slenka plaukuciai... gerkit vitaminus , galit dar silicea geli nusipirkti 4u.gif jeigu galima Jums ampules nuo slinkimo kokias galite dar isigyti, sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2016 11 03, 18:30)
Mano tik vienas Jums siulymas: nustokit bijoti, stresuoti nes padarysite dar blogiau...neliksite be plauku, neturi butu net minciu tokiu ;) rudeni ir pavasari dazniausiai stipriau slenka plaukuciai... gerkit vitaminus , galit dar silicea geli nusipirkti 4u.gif jeigu galima Jums ampules nuo slinkimo kokias galite dar isigyti, sekmes  ax.gif

Baime yra kosmariska verysad.gif
As ir taip esu stresu maisas biggrin.gif o cia dar plaukai tie.. pries pusmeti koki prasidejo istisiniai stresai baisus iki pat vasaros galo, tai galvoju ar negalejo ir tai itakoti to slinkimo???
Gyd patare gerti Pantogar, nuejus i vaistine supratau, kad tai ne vitaminai, o vaistai, issigandau ir nepirkau smile.gif
O kas tas silicea gelis? Irgi vaistas? Ir kokios tos ampules?
Atsakyti
Na ka, issiploviau galva, suskaiciavau isplovus,issukavus, isdziovinus - biski virs 100 plauku.. daug, ane?
Nusipirkau Elevit nescioms vitaminu biggrin.gif ten gi visko daug biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar klausimas.. zinau, kad atrodau paranojiskai, bet jau nebesuprantu, kas yra normalu, o kas ne. Ar normalu, kad kiek besuluotum, kiek rankom brauktum, visada iskrenta po kelis plaukus?
Atsakyti
1. Plaukai slenka nuo streso. Raskit būdą nusiraminti, o stresuodama dėl plaukų, jiems nepadėsite.
2. Jei gydytoja rekomendavo, tai ir gerkit Pantogar. Tikriausiai daugelis iš mūsų geria ir sugėrė ne vieną dėžutę.
3. Ampulės parduodamos vaistinėse, skystis pilamas tiesiai ant šaknų. Yra visokių, pagal firmas ir kainas, rinkitės, kas jums priimtina.
4. Nustokite skaičiuoti plaukus, nes atgal jau nesukišit. Kai apmažės kritimas, o tai gali būti ir po 1 mėn. priemonių naudojimo, ir pasirodys ties oda ežiukas ataugantis, savaime pasijusite geriau.
5. Bendros rekomendacijos: atsisakyti žalingų įpročių, išsimiegoti, mažiau lindėti internete ir daugiau būti gryname ore, valgyti šviežių daržovių ir vaisių (daug).
Atsakyti
Kad tame Pantogare nieko ypatingo ner, ko jo bijot biggrin.gif Geriau lygiai puse metu, poveikio nepastebejau. Siuo metu siaubingas slinkimas vel, jau ir Alpicorta tepliojuos, Darsonvalio proceduras einu, gelezi, Maxi Haira geriu, bet kol kas siaubingai slenka verysad.gif
Atsakyti
Na va. Kaip kam. Man po Pantogar apstoja slinkimas ir po kiek laiko pasimato ataugančių plaukų. Tai jau įsivaizduoju, kad padeda biggrin.gif Žinau dar kelias moteris, kurios taip pat gerai atsiliepia. Čia turbūt priklauso ko organizmui trūksta, dėl ko slenka. Jei atitaikai, padeda.

Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2016 11 04, 11:25)
Na ka, issiploviau galva, suskaiciavau isplovus,issukavus, isdziovinus - biski virs 100 plauku.. daug, ane?
Nusipirkau Elevit nescioms vitaminu biggrin.gif ten gi visko daug biggrin.gif

Elevit irgi vaistas tongue.gif
Pantogar yra vitaminai registruoti kaip vaistas, su visais klinikiniais tyrimais, o tai yra labai gerai.
Atsipalaiduok, nes matau daug bereikalingos panikos.
Atsakyti

O pas kokia gyd buvote ?

Atsakyti