Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Umami @ 2016 06 05, 21:28)
Gal kuriai padėjo Priorin vitaminai?

Skaičiau apie jį daug teigiamu atsiliepimu. Tik nezinau, kur jį įsigyti
Atsakyti
Man irgi taip slenka plaukai, kad aš jau nebežinau, kaip su tuo tvarkytis sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Ofelij'a @ 2016 07 11, 07:59)
Man irgi taip slenka plaukai, kad aš jau nebežinau, kaip su tuo tvarkytis sad.png(

Man vienu metu labai padėjo Vichy ampulės. Sunaudojau visą kursą 10, tikrai pagerėjimą pajutau.
Atsakyti
Slenkantiems plaukams pirmiausia reikia tinkamų plaukų priežiūros priemonių (priklauso nuo slinkimo stiprumo), pvz. NIOXIN http://www.4hair.lt/nioxin-259539328 - šios priemonės sustiprins galvos odą ir plauką. O tuo pat metu reikia peržiūrėti savo mitybą ir organizmui būtinų medžiagų kiekį, kuris, priklausomai nuo kiekvieno gyvenimo būdo yra individualus
Atsakyti
Sveikos,
Man plaukai smarkiai isslinko dar 12 klaseje, tai yra pries 11 metu. Nuo tada pamenu tik nestumo laikotarpi kada plaukai buvo nustoje slinkti. Kiek ejau pas gydytojus, itarinejo ir hepatitus ir dar ivairias ligas, taciau niekas nepasitvirtino. Ginekologe sake, kad greiciausiai priezastis bus skydliauke ir jei ne tai, tuomet "toks jau mano plaukas". Endokrinologe istyrusi irgi sake, kad esu sveika ir skydliaukes problemu nera. Galu gale tik neseniai nusigavau iki dermatologes, kodel tik dabar per tuos 11 metu - neklauskit, matyt neatrode man tai didele problema, nes pastoviai nesioju plauku tresus. Taciau dabar jau ir ju beveik nebegaliu prisegti, nes plauku bukle tragiska, ne tik kad isslinko bet ir labai istrupejo (noreciau ir nuotrauka pasidalinti, bet nemoku ax.gif ). Griztant prie dermatologes, paskyre kr. tyr. -vit. D, vit.B 12, feritinas, foline rugstis, gelezis, bendras kr., tirotropinas, ATPO. Kaip tik siandien gavau atsakymus, nelabai turiu prie ko prikibti, isskyrus feritina, kurio yra 7. Kazkaip ir apsidziaugiau truputi, kad gal cia bus beda. Bet paskaiciau foruma ir tiek merginu, net pasikelusios feritina su slinkimu nesukovoja, tai truputi nuliudau verysad.gif Dabar pas gydytoja 22 rugsejo. Nu labai tikiuosi, kad mano beda bus tas feritinas smile.gif
Atsakyti
Man nuo 20 metu kaip pradejo slinkti metus kontraceptines, tai jau 13 metu slenka ir nieko, nenuplikau dar, bet plauku maziau aisku..o pinigu sukisus kiek ir aplankius daktaru tai jetus jetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2016 10 12, 13:02)
Man nuo 20 metu kaip pradejo slinkti metus kontraceptines, tai jau 13 metu slenka ir nieko, nenuplikau dar, bet plauku maziau aisku..o pinigu sukisus kiek ir aplankius daktaru tai jetus jetus  unsure.gif

Tai del to ir nenuplikot, nes vis nauju priauga, kai tiek pinigu sukista vitaminams, ampulems ar kt proceduroms.. smile.gif
Atsakyti
As irgi kovoju su sia bedele bet tikriausiai toks mano plaukas, nes kiek pamenu as vidsa laika tik baigus mokykla turejau sia beda
Atsakyti
siandien pasidariau tyrimus del plauku slinkimo-vitam.D, feritinas, varis, cinkas, hormonai, dar kazkas-sumokejau 105€, trichologo konsultacija pries tai 40€, dar skaitmeninis plaukų svogūnėlių tyrimas “Trichoscan”-58€, dar vaistai gert, vaistai tept, vitaminai... pigiau, matyt, visa galva butu pasikeist.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2016 10 17, 23:08)
siandien pasidariau tyrimus del plauku slinkimo-vitam.D, feritinas, varis, cinkas, hormonai, dar kazkas-sumokejau 105€, trichologo konsultacija pries tai 40€,  dar skaitmeninis plaukų svogūnėlių tyrimas “Trichoscan”-58€, dar vaistai gert, vaistai tept, vitaminai... pigiau, matyt, visa galva  butu pasikeist.

Kokius vitaminus , vaistus israse ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2016 10 18, 11:00)
Kokius vitaminus , vaistus israse ?

vitaminus pasiule is keleto variantu, pasirinkau Hairfolic, labai nepigiai gaunasi, nes menesiui reikia 3 dezuciu. kas del vaistu, vienu neminesiu, nes jie tik man tinka-slyksciausia, kad LT jie menesiui kainuoja 42€, anglijoj-tris kart pigiau toks pat kiekis. kitas vaistas, kurio dar nenaudoju, pradesiu tik po hormoninio tyrimo atsakymo-spironolaktonas.
Atsakyti
Merginos, mano plaukai pradejo slinkti kuokstais si pavasari, po rytinio galvos plovimo pilna vonia plauku lieka, tikra katastrofa. O pries tai visa laika buvo veslus, zvilgantys, nereikalvo jokios ypatingos prieziuros... per vasara paliko silpnuciai, vos palietus iskrenta su visu svoguneliu... Zodziu, dar pora men ir likciau plika, jau ir taip trumpus plaukus teko dar patrumpinti.... Ko as tik neaisbandziau (aliejai, kaukes, cesnakai, svogunai, spec. sampunai, biotinas, gelezis, magnis ir t.t. ir t.t...), lankiausi pas dermatologa, padare plauko tyrima, viskas gerai, bendri kraujai geri, hormonai tvarkoje, o plaukai kaip slinko, taip slinko.... Issiverkiau telefonu sesei, ta sako, gal tau kokio vitamino D truksta? Bet po to pagalvojom, kad nesamone, nes bunu lauke, einu i zygius, vasara menesi praleidau sauletoje Kalifornijoje (tiesa, ten slinkimas buvo kazkiek sumazejes). Bet padejus rageli pagalvojau, kad blogiau jau nebus, paskutinis siaudas, pabandysiu. Ir ka, jau kelios dienos geriu vitamina D, pirmas pagerejimas pasimate jau po 3 dienu, dabar plaukai dar slenka, bet palyginus su anksciau, tai juokas,pastarasias dienas sukuojant iskrenta koks vienas-kitas, plaunant vos apie 10-15.... wub.gif Tikiuosi, kad tai ir bus mano garbanu slinkimo priezastis, siandien dermatologe padare kraujo tyrima (pries tai buvo darytas bendras), ziures kokiu vitaminu ir mikroelementu truksta, po geros savaites bus atsakymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 20 spalio 2016 - 15:49