QUOTE(Amila82 @ 2016 01 02, 21:03)
Sveikos,zinau sia tema buvo kalbeta daugybe kartu.Bet mane domina cia rasiusiu merginu pries keleta metu dabartine plauku bukle..nes skaiciau forumuose atgaliniu metu pasisakymus ir tiesiog idomu-kaip visoms ar susitvarke reikalai su plaukuciais?ar yra tokiu,kurios nupliko ir nesioja perukus?nes man paciai slenka plaukai,jau ir pakausis sviecia ....galvoju ar nupliksiu ar atsistatys plaukuciai..
Mano plaukai gausiai slenka ne vienerius metus. Išsiplovus galvą tikrai ne 100 plaukų iškrenta. Dabar vertinu jau tik vizualiai, kai kada daugiau, kai kada mažiau. Jie nebėra tokie stori, kaip buvo mokykloje, labai į galus išplonėję, tačiau neatrodau praplikusi. Mano plauko gyvavimo ciklas sutrumpėjęs, jie gausiai kreta, bet ir atauga. Išsityriau viską, ką galėjau, skaičiau daug informacijos ir daug ką vartojau, bet kaip ir niekas nepadėjo. Vienintelis feritinas buvo blogas iš rodiklių, jį pasikėliau, bet tas nepadėjo. Iš tiesų, dabar toks laiko tarpsnis, kai pavargau su tuo kovoti ir ieškoti priežasčių