Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(raimuxe @ 2016 01 30, 20:00)
Sveikutės smile.gif  pagaliau ir aš pasirodžiau. Sausio mėn buvo sunkus. Jau šiek tiek apsidirbau biggrin.gif

Sveika, išlindus iš pogrindžio. smile.gif Kuo jis buvo sunkus, ar kad metų pradžia?
Atsakyti
Gal susidūrėt ir žinot, jei atostogos iki penktadienio, dekretą formins nuo pirmadienio? Ar tada žmogui ir atostogas imtis iki sekmadienio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 02 01, 10:09)
Gal susidūrėt ir žinot, jei atostogos iki penktadienio, dekretą formins nuo pirmadienio? Ar tada žmogui ir atostogas imtis iki sekmadienio?  g.gif

Atostogos gi ne atleidimas, darbo stazas nenutruks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 02 01, 10:17)
Atostogos gi ne atleidimas, darbo stazas nenutruks  smile.gif

Tai atostogas iki penktadienio (nu nes kam gadint dienas šeštadieniui-sekmadieniui), o tada dekretas nuo pirmadienio, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 01 vasario 2016 - 10:49
Dar klausimėlis - įsakymas dėl pareigų pervadinimo bus V (veiklos)?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 02 01, 11:16)
Dar klausimėlis - įsakymas dėl pareigų pervadinimo bus V (veiklos)?

Tik taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip dirbasi po savaitgalio? Man tai sunkiai, eičiau pamiegoti geriau, ar knygą paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 02 08, 11:00)
Sveikos, kaip dirbasi po savaitgalio? Man tai sunkiai, eičiau pamiegoti geriau, ar knygą paskaityti.

As irgi su mielu noru paguleciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 02 08, 12:35)
As irgi su mielu noru paguleciau  biggrin.gif

Pas mus mokyklą uždarė visai savaitei - ramybė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 02 08, 12:40)
Pas mus mokyklą uždarė visai savaitei - ramybė  bigsmile.gif

Na pas mane irgi ramybes metas, nes valdzia atostogauja. Pati sau pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip nuotaikos. Nusiteikusios vėl naujai darbo dienelei? smile.gif

Kas brangina savo darbą, turi mokėti jį ginti, kitaip jis nevertas ko nors imtis. – J. V. Gėtė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 09 vasario 2016 - 08:09
Sveikos, prašau patarimo: AR REIKIA IŠKABINTI VIEŠAI DARBUOTOJŲ ATOSTOGŲ GRAFIKUS (kas kada planuoja išeiti)? Ir apskritai kaip čia su tom atostogom, kažkokią lentelę turbūt darbuotojai turi pildyti kada nori? Reikia kad vadovas tvirtintų?
Anksčiau nieks nieko tokio nedarė, o dbr direktorė klausia manęs ar reikia iškabinti, gal yra kur galėčiau pasiskaityti

Dirbu darželyje.

AČIŪ !
Atsakyti