Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(Libra @ 2015 12 31, 10:46)
As gi rasiau kad visai nenaikinu nei asmens bylu, nei darbo sutarciu  smile.gif Taip pat nenaikinu ir dokumentacijos plano bylu  smile.gif

Taip taip , supratau, tik ne asmeniskai issireiskiau. Jau noriu namoooo....o dar iki 15 daug laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2015 12 31, 11:11)
Taip taip , supratau, tik ne asmeniskai issireiskiau. Jau noriu namoooo....o dar iki 15 daug laiko  lotuliukas.gif

dziubek, sudeliok visus taškus ant i ir prabėgs laikas. Iki 15 ,tai ne iki 17 dirbti šiandien.

Kur merginos Naujus sutiksit? Mes su vyru planuojame pas mano sesę eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 31 gruodžio 2015 - 11:44
QUOTE(office @ 2015 12 31, 12:43)
dziubek, sudeliok visus taškus ant i ir prabėgs laikas. Iki 15 ,tai ne iki 17 dirbti šiandien.

Mes planuojam namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2015 12 31, 12:50)
Mes planuojam namuose biggrin.gif

Aš ir namuose norėčiau, bet mes su vyru dviese, sako bus neįdomu, einam kur nors...
Atsakyti
Na, manau, kad Naujuosius sutiksiu viena iš pirmųjų (esu iš rytinio Lietuvos paribio ir saulė pas mus pateka anksčiausiai), tai jau ir sveikinu visas visas (ir visus):
Su Naujais – džiugesniais,
Su Naujais – prasmingesniais,
Su Naujais į priekį vedančiais,
Su Naujais mums daug ką žadančiais.
Su Naujais – tik gėrį sėjančiais,
Su Naujais, Naujais artėjančiais!!! 000054.gif 000059.gif newyear.gif megalol.gif wink_3.gif santa2.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 12 31, 11:43)

Sutiksiu namuose su seima. Po 12 vaikai eis svesti su draugais, mama eis miegoti, o mes "darysim" ant 3 - as, vyras ir kate smile.gif
Su Naujais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 31 gruodžio 2015 - 21:19
Dirbančios su manodienynas.lt, ar leidžia žymėti lankomumą už gruodžio mėn.? g.gif
Atsakyti
gaily - gal darželyje, nes mokykloje viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2016 01 04, 12:28)
gaily - gal darželyje, nes mokykloje viskas tvarkoje smile.gif

Pas mus mokykla-darželis, bet negaliu nei tiems, nei tiems supildyti g.gif parašiau dar jiems užklausą g.gif
Atsakyti
Sveikos, su naujais metais 4u.gif Kol suradau naują temą doh.gif Mūsų archyvarė dabar pradėjo žurnalus nakinti... nes nebetelpa jau niekas archyve, tai vaje vaje koks baisus darbas biggrin.gif per mokinių atostogas ir aš jai padedau, pareinam dulkėtos nuo galvos iki kojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2015 12 23, 09:43)
Labas rytas!
Kai ruošiat atleistų darbuotojų bylas perduoti į archyvą, tai išimate darbo sutartis ir jų priedus? Ar išimate  ir asmens dokumento kopija?

Neardau asmens bylų. Archyvuoju "cielą" ir nenaikinu schmoll.gif

Su Naujaisiais pavėluotai 000054.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokiu dokumentu vadovaujantis nuo sausio kyla pedagogų atlyginimo koef.?
Atsakyti