ir aš jungiuosi prie jūsų man direktorius liepė pačiai sugalvoti metines užduotis. tai suku galva ką parašyti, nes praktiškai darau viską, kas yra parašyta pareigybėse.
Sveika. Smagu tave cia matyti.
O metines uzd.gali buti tokios:
Dokumentu rengimas bei pateikimas pasirasymui.
Efektyvus dokumentu srauto valdymas
Kokybiskas aptarnavimas
Informacjos rinkimas ir perdavimas interesantams, ar pan.
Merginos, ar cia yra tarp musu tokiu, kurios ant gaunamu rastu, nededate antspaudo Gauta, ir neregistruojate nei siunciamu, nei gaunamu dok. registruose, na nematote tam reikalo.
Taip pat ir isakymu V1, P2, P3, neregistruojate registru zurnale, o UP1 isakymu isvis nerasote, na viena, kita ir neregistruojate registru zurnale?
Sveikos,
gal kas galėtų pasidalinti dokumentacijos planu (idealu būtų lopšelio-darželio)?
Norėčiau kad būtų su papildymu.
Kur turėtų būt biudžetinės ataskaitos, paraiškos, valgiaraščiai, ar saugomos sąskaitų-faktūrų 2 kopijos?
Visokių neaiškumų kylą, kad kas pagelbėtų šios srities spec.
Sveikos, na kaip čia ramu.
Tik Rasa ar radai kur dok. plana, jei ne, pvz gali pasiziureti cia.
https://www.e-tar.lt...AR.6B803A9A2FC7, tik aišku reikia atsidaryti dok.saugojimo rodyklę ir tiksliai pasižiūrėti dok.saugojimo terminus, nes čia yra pagal seną rodyklę.
Merginos, kas dirbate mokyklose, darzeliuose su dokumentu valdymo sistemomis? Ar pasiteisino si sistema? Ar dar spausdinate dok.printeriu? Ar del DVS kreipetes i savivaldybe?
Sveikos,
ir mane domina dokumentų valdymo sistemos, nes viską spausdiname ir registruojame po senam
Na nemokama elektr.dok.sistema EDVS galima naudotis ir dabar per elektron. valdzios vartus, bet kiek girdejau, kad ta sistema nieko gero.
Nuo 2018 meu labai niekas ir nespaus del elektron.dok.vald.sistemu, kad jas tureti, bet iki 2020 reikes. kAI TURESIU DAUGIAU NAUJIENU PO DVS seminaro, parasysiu daugiau.
Manau, butu labai gerai dirbti su elektron.dokumentais,kitos mokyklos po truputi jau diegiasi ir dirba.
Labas visoms. Dabar ketinu keisti darbą ir norėčiau gauti administratorės vietą. Tačiau prieš keliaujant į vieną pokalbį, turiu parengti "namų darbus": parengti įstaigos siunčiąmajį raštą ir biudžetinės įstaigos darbuotojų darbo apmokėjimo tvarką. Kas čia per raštai? ir kur jų pvz man ieškoti? Teko kelis administracijos dokumentus ruošti, bet su tokiais dar neteko susidurti . Gal kas pagelbės?
Parasiau i az 😉. Tikiuosi padesit 🤗