Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(office @ 2017 07 06, 17:42)
<p>Ką konkrečiai nori sužinoti apie archyvą? </p>

viska, nes cia man tamsus miskas ir nieks nieko nepaaiskina... unsure.gif cia mazdaug kaip pradinukui, geriausia nuo pradziu kaip kokiai blondinei biggrin.gif nors tikiu, kad info bus daug, bet bent esme, kada kas tvarkoma, +/- kaip tas daroma, kam atsiskaitoma...
Atsakyti

viska, nes cia man tamsus miskas ir nieks nieko nepaaiskina... unsure.gifcia mazdaug kaip pradinukui, geriausia nuo pradziu kaip kokiai blondinei biggrin.gifnors tikiu, kad info bus daug, bet bent esme, kada kas tvarkoma, +/- kaip tas daroma, kam atsiskaitoma...

http://www.archyvai....kles/95/p0.html

https://www.e-tar.lt...AR.DB116206C582

Atsakyti
Sveikos,
gal ka domintu administratores darbas stomatologu klinikoje? darbas nuo 8 iki 20h, kas antra diena (viena savaite turite 3 d.d, kita tik 2 d.d). savaitgaliai laisvi. Atlyginimas 700 eur ant popieriaus.
Minimalus reikalavimai:
- Reprezentatyvi isvaizda
- Komunikabilumas
- Atsakingumas
- Anglu kalbos zinios (B 2-C 1)

jei ka sudomintu, rasykite PM, nurodysiu el.pasta CV issiuntinui
Atsakyti

Sveikos, ką merginos veikiat vasarą. Atostogaujate, ar darbuojatės?

Aš jau po atostogų, darbe galvoju reikia archyvą tvarkytis, kol nėra daug darbų. :)

Atsakyti
Merginos, kaip įvardinate darbo laiko normą pedagogams/priešmokyklinio ugdymo pedagogams darbo sutartyje? (4 punktas)

Darbo užmokestis? Pagal tarifikaciją?

Sunkoka po 1,5 m. įsijungt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 03 rugpjūčio 2017 - 10:05

Sveikutes, merginos padekit- 2016 metu  vairus darbuotojui prasymai  susegti i viena aplanka, ten prasymai suteikti atostogas, isleisti i seminara, priimti i darba, atleisti is darbo, kaip man juos suarhyvuoti? 

Atsakyti
QUOTE(office @ 2017 08 07, 15:52)
<p>Sveikutes, merginos padekit- 2016 metu  vairus darbuotojui prasymai  susegti i viena aplanka, ten prasymai suteikti atostogas, isleisti i seminara, priimti i darba, atleisti is darbo, kaip man juos suarhyvuoti? </p>

Pas mane prašymai priimti/atleisti į/iš darbo yra asmens bylose. Visus kitus prašymus suarchyvuoti reikia pagal dokumentacijos planą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 07 rugpjūčio 2017 - 14:58

Ačiū, Libra, labai padėjot. Ką aš daryčiau be SM. ir aš galvoju, kad prašymus apie priėmimą, atleidimą, reikia sudėti į asmens bylas. Bet galvoju paklausiu dar čia. Tai rytoj reikės sudėlioti. :)

Atsakyti

Laba diena, o gal tiksliau rytas :)

Esu forume senbuvė, bet čia naujokė  :4u: 

Dirbu raštinės vedėja - archyvarė, kol kas savo srityje esu žalia. Būtų malonu dalintis ir domėtis naujovėmis kartu :4u:​    :victory2:   

Atsakyti

Laba diena, o gal tiksliau rytas :)

Esu forume senbuvė, bet čia naujokė  :4u:

Dirbu raštinės vedėja - archyvarė, kol kas savo srityje esu žalia. Būtų malonu dalintis ir domėtis naujovėmis kartu :4u:​    :victory2:   

Sveika atvykusi kolege. Malonu, kad jungiesi į mūsų būrį. :)

Atsakyti

Noriu pasitarti, kaip dabar įsakymuose rašome:

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos darbo kodekso 67 straipsnio ... ar reikia parašyti, kad tai naujas Lietuvos Respublikos darbo kodeksas, patvirtintas tada ir tada?

Atsakyti

Noriu pasitarti, kaip dabar įsakymuose rašome:

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos darbo kodekso 67 straipsnio ... ar reikia parašyti, kad tai naujas Lietuvos Respublikos darbo kodeksas, patvirtintas tada ir tada?

Ne, tiesiog rašote Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos darbo kodekso 67 straipsnio ....." ir viskas.

Atsakyti