viska, nes cia man tamsus miskas ir nieks nieko nepaaiskina... cia mazdaug kaip pradinukui, geriausia nuo pradziu kaip kokiai blondinei nors tikiu, kad info bus daug, bet bent esme, kada kas tvarkoma, +/- kaip tas daroma, kam atsiskaitoma...
viska, nes cia man tamsus miskas ir nieks nieko nepaaiskina... cia mazdaug kaip pradinukui, geriausia nuo pradziu kaip kokiai blondinei nors tikiu, kad info bus daug, bet bent esme, kada kas tvarkoma, +/- kaip tas daroma, kam atsiskaitoma...
gal ka domintu administratores darbas stomatologu klinikoje? darbas nuo 8 iki 20h, kas antra diena (viena savaite turite 3 d.d, kita tik 2 d.d). savaitgaliai laisvi. Atlyginimas 700 eur ant popieriaus.
Minimalus reikalavimai:
- Reprezentatyvi isvaizda
- Komunikabilumas
- Atsakingumas
- Anglu kalbos zinios (B 2-C 1)
jei ka sudomintu, rasykite PM, nurodysiu el.pasta CV issiuntinui
Darbo užmokestis? Pagal tarifikaciją?
Sunkoka po 1,5 m. įsijungt
Pas mane prašymai priimti/atleisti į/iš darbo yra asmens bylose. Visus kitus prašymus suarchyvuoti reikia pagal dokumentacijos planą.
Laba diena, o gal tiksliau rytas
Esu forume senbuvė, bet čia naujokė
Dirbu raštinės vedėja - archyvarė, kol kas savo srityje esu žalia. Būtų malonu dalintis ir domėtis naujovėmis kartu
Noriu pasitarti, kaip dabar įsakymuose rašome:
Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos darbo kodekso 67 straipsnio ... ar reikia parašyti, kad tai naujas Lietuvos Respublikos darbo kodeksas, patvirtintas tada ir tada?
Noriu pasitarti, kaip dabar įsakymuose rašome:
Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos darbo kodekso 67 straipsnio ... ar reikia parašyti, kad tai naujas Lietuvos Respublikos darbo kodeksas, patvirtintas tada ir tada?
Ne, tiesiog rašote Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos darbo kodekso 67 straipsnio ....." ir viskas.