Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

Ačiū lauruška, apie info dėl elektr. dokumentų. Mūsų mokykla, dar nieko nemąsto apie tai, o kokią programą įsigys-neaišku pas mus dar. Klaipėdoje nesusidarė žmonių grupė seminarui apie elektr. dokumentus, tai ir seminaras neįvyko, truputį tai man gaila.

O gal pvz. PŠKC organizuos tokius seminarus?

Norėjau pasiūlyti sakinuką-siekimybė pereiti prie elektroninių dokumentų, bet, kad jūs jau tai vykdote, tada ką dar pasiūlyti, net nežinau.... 

Atsakyti

Ačiū lauruška, apie info dėl elektr. dokumentų. Mūsų mokykla, dar nieko nemąsto apie tai, o kokią programą įsigys-neaišku pas mus dar. Klaipėdoje nesusidarė žmonių grupė seminarui apie elektr. dokumentus, tai ir seminaras neįvyko, truputį tai man gaila.

O gal pvz. PŠKC organizuos tokius seminarus?

Norėjau pasiūlyti sakinuką-siekimybė pereiti prie elektroninių dokumentų, bet, kad jūs jau tai vykdote, tada ką dar pasiūlyti, net nežinau.... 

Nebent "priversti mokytojus naudotis eDVS'u" - čia jau būtų man darbas visiems metams  :D​ 

Atsakyti

Lauruška- būtų labai gerai išmokyti mokytojus dirbti su EDVS programa, bet pavargtum labai ir savo darbu nebespėtum pasidaryti. Mokytojams reikėtų jau kurus pravesti su multimedia kokiam kabinete, tada būtų liuks, kad jos mokėtų.  :)​ 

Atsakyti
labas rytas,
pakeičiau specialybę ir pradedu dirbti sekretore-raštvede mokykloje.apšvieskite- ką veikiate šioje srityje?ačiū 4u.gif
Atsakyti

labas rytas,
pakeičiau specialybę ir pradedu dirbti sekretore-raštvede mokykloje.apšvieskite- ką veikiate šioje srityje?ačiū 4u.gif

Sveiki, sveikinimai. :)  :4u: 

Darbų čia yra manau visada. Jei ne dokumentai, įsakymai, raštai, sodra, tai žiūrėk reikia archyvą tvarkytis. 

Telefono skambučiai, informacija mokytojams, tėvelių ir interesantų priėmimas ir t.t. 

Šiaip viskas yra padaroma, tik aišku daugiau darbo būna rudenį ir pavasarį. 

Jei ne paslaptis, kokia anksčiau specialybė buvo?

Atsakyti

Turbūt dauguma atostogaujat, kad tai forume čia tylu.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 27 birželio 2017 - 15:24
Dirbam dirbam smile.gif pats darbymetis, tylu ramu, dauguma atostogauja, tai galima ramiai archyva susitvarkyti. Dar galvos skausmas edvs..
Atsakyti

Dirbam dirbam smile.gifpats darbymetis, tylu ramu, dauguma atostogauja, tai galima ramiai archyva susitvarkyti?

o ką EDVS?

Atsakyti
Ladas merginos, kaip suprantu cia viena kitai padedate ir atsakote i rupimus klausimus rolleyes.gif
Dirbu naujoje imoneje ir darbas pirmas toks. Visi dokumentai viskas is naujo. Tad gal galite paaiskinti: pvz. yra prasymas----> isakymas direktoriaus (jis registruojamas dar )
O jei yra patvirtintas tam tikras dokumentas direktoriaus ir tokiu ir tokiu isakymo nr. tai vadinasi, kad as turejau tam dokumentui parasyti isakyma? na ir man yra sveikatos patikros lapas ir jis yra patvirtintas direktoriaus, tai dar pries tai turejo buti parasytas isakymas? kaip jis turetu skambeti?
Tikiuosi suprasite si minciu kratini? ax.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonvabalis25 @ 2017 07 06, 15:24)
Ladas merginos, kaip suprantu cia viena kitai padedate ir atsakote i rupimus klausimus rolleyes.gif
Dirbu naujoje imoneje ir darbas pirmas toks. Visi dokumentai viskas is naujo. Tad gal galite paaiskinti: pvz. yra prasymas----> isakymas direktoriaus (jis registruojamas dar )
O jei yra patvirtintas tam tikras dokumentas direktoriaus ir tokiu ir tokiu isakymo nr. tai vadinasi, kad as turejau tam dokumentui parasyti isakyma? na ir man yra sveikatos patikros lapas ir jis yra patvirtintas direktoriaus, tai dar pries tai turejo buti parasytas isakymas? kaip jis turetu skambeti?
Tikiuosi suprasite si minciu kratini?  ax.gif  4u.gif  unsure.gif

Įsakymo tekstas skambėtų panašiai:

Vadovaudamasis (kuo? įstaigos nuostatais, kažkokiu įstatymu, nutarimu ar įsakymu....),
t v i r t i n u × × × × × × (pridedama).

Direktorius Vardas Pavardė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 06 liepos 2017 - 15:26
QUOTE(office @ 2017 06 12, 15:15)
Jei ne paslaptis, kokia anksčiau specialybė buvo?</p><p></p>

labuka, dirbau banke.po 7metu darbo pasirodo tapau nebetinkama.bet nesisieloju, nes dziaugiuosi nauju darbu ir kolektyvu smile.gif
gal galit placiau apie archyva pakomentuot- man jis tamsus miskas.o ir normaliai paaiskint nera kam...atostogos, vasara...tikiuos rudeni parodys man ji.
Atsakyti

labuka, dirbau banke.po 7metu darbo pasirodo tapau nebetinkama.bet nesisieloju, nes dziaugiuosi nauju darbu ir kolektyvu smile.gif
gal galit placiau apie archyva pakomentuot- man jis tamsus miskas.o ir normaliai paaiskint nera kam...atostogos, vasara...tikiuos rudeni parodys man ji.

Ką konkrečiai nori sužinoti apie archyvą? 

Atsakyti