Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

Ir aš dar nieko negavau.

Atsakyti
Turim ir naujus pareigybes aprasymus ir uzdavinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2017 03 10, 11:28)
Turim ir naujus pareigybes aprasymus ir uzdavinius smile.gif

Ir ka uzdave siems metams? ;)
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2017 03 11, 21:18)
Ir ka uzdave siems metams? ;)

Na ziurint kieno koks veiklos pobudis biggrin.gif
Atsakyti
Ar pareigybių aprašymus ir apmokėjimo sistemas jau rengiat? Kaip sekasi? Kokius nusimatos raštinės darbuotojų koeficientus?
[/quote]

Laba diena.
Temoje esu naujokė, tikiuosi, priimsit į bendriją, nes diskutuojate ir man aktualiomis temomis.
Jeigu kas tvirtinote naujus pareigybių aprašymus, ar rašėte prieš tai įsakymą, įkurdami darbo grupę, kuri turėjo prieš tai buvusius aprašymus pakoreguoti ar sukurti naujus?
Su pakoreguotais ar naujais pareigybės aprašymais supažindinate pasirašytinai, čia viskas aišku. Bet ar apie tai papildomai rašote į darbo sutartį, jei iš dalies keičiasi pareigybės aprašymo turinys, bet ne pačios pareigos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_22: 16 kovo 2017 - 14:00
QUOTE(kristi_22 @ 2017 03 16, 13:57)
Jeigu kas tvirtinote naujus pareigybių aprašymus, ar rašėte prieš tai įsakymą, įkurdami darbo grupę, kuri turėjo prieš tai buvusius aprašymus pakoreguoti ar sukurti naujus?

Isakymo nerasem, nes naujus pareigybes aprasymus ruose skyriu vedejai. Koregavimus atlikau as, nes tai irasyta mano pareigybes aprasyme biggrin.gif

QUOTE(kristi_22 @ 2017 03 16, 13:57)
Su pakoreguotais ar naujais pareigybės aprašymais supažindinate pasirašytinai, čia viskas aišku. Bet ar apie tai papildomai rašote į darbo sutartį, jei iš dalies keičiasi pareigybės aprašymo turinys, bet ne pačios pareigos?

As i DS sutartis papildomai nieko nerasiau.
Atsakyti

Jokios darbo grupės pas mus nekuriamos - pareigybės aprašymus kuria, koreguoja ir tvirtina direktorė. Sutartyje tuo klausimu (jei pareigybės pavadinimas nesikeičia) jokių korekcijų nedarome.

Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2017 03 16, 15:24)
Isakymo nerasem, nes naujus pareigybes aprasymus ruose skyriu vedejai. Koregavimus atlikau as, nes tai irasyta mano pareigybes aprasyme  biggrin.gif

O pas mus demokratija, vadinasi, darbas grupėse bigsmile.gif

As i DS sutartis papildomai nieko nerasiau.

Aš irgi manau, kad nereikia, bet mane bando įtikinti priešingai hmm.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti

Sveikos. Ale kaip čia visiškai tylu, niekas nieko neberšo. 

KLAUSIMAS- gal kuri buvote artimiausiu metu seminare apie elektroninius dokumentus?

Ar tiesa, kad nuo 2018-01-02 dienos turėsime pereiti tik prie elektronnių dokumentų ir reikės nusipirkti kažkokią dokumentų valdymo programą? 

Atsakyti
Merginos, grįžtant iš vpa reikia pačiam žmogui Sodrą informuot?
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2017 02 02, 15:58)
PAGALIAU nauja apmokėjimo tvarka biudžetinių darbuotojų.  assa.gif  Daug gilinimosi, daaaaug naujų popierių, labai daug painiavos kol perprasim, bet plika akimi matosi, kad pagaliau biudžetinių raštinėse žmonės nebus antrarūšė kasta, kuriems koeficientai žemiau plintuso lyginant su kitais sėdinčiais jiems ant galvų  clap.gif

Kadangi dar esu vpa ir atitrūkus.. Koks dabar max koeficientas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 23 gegužės 2017 - 20:00

Grįžtant anksčiau laiko - informuoja darbdavys. Jei grįžta laiku - nieko informuoti nereikia, nes pranešimas Sodrai buvo su terminu.

Max koeficientas - priklauso nuo nsutatyto pareigybės lygio, nuo darbuotojo patirties toese pareigose.

office​ aš buvau e-dokumentų seminare rudenį, ir mums sakė, kad nuo 2018 m. sausio 1 d. elektroninė dokumentų valdymo sistema bus privaloma. Mes pradėjome naudotis "valdiška" nemokama sistema - eDVS, bet bent jau man ji nepatinka. Ale lyčnų 100 Eur/mėn. mokykla neturi - todėl pratinamės dirbti su šita.

Gal kas gali pasidalinti suformuluotom metinėm užduotim? bent jau sakinį-kitą? :)

Atsakyti