Ir aš dar nieko negavau.
Ir ka uzdave siems metams? ;)
Na ziurint kieno koks veiklos pobudis
[/quote]
Laba diena.
Temoje esu naujokė, tikiuosi, priimsit į bendriją, nes diskutuojate ir man aktualiomis temomis.
Jeigu kas tvirtinote naujus pareigybių aprašymus, ar rašėte prieš tai įsakymą, įkurdami darbo grupę, kuri turėjo prieš tai buvusius aprašymus pakoreguoti ar sukurti naujus?
Su pakoreguotais ar naujais pareigybės aprašymais supažindinate pasirašytinai, čia viskas aišku. Bet ar apie tai papildomai rašote į darbo sutartį, jei iš dalies keičiasi pareigybės aprašymo turinys, bet ne pačios pareigos?
Isakymo nerasem, nes naujus pareigybes aprasymus ruose skyriu vedejai. Koregavimus atlikau as, nes tai irasyta mano pareigybes aprasyme
As i DS sutartis papildomai nieko nerasiau.
Jokios darbo grupės pas mus nekuriamos - pareigybės aprašymus kuria, koreguoja ir tvirtina direktorė. Sutartyje tuo klausimu (jei pareigybės pavadinimas nesikeičia) jokių korekcijų nedarome.
O pas mus demokratija, vadinasi, darbas grupėse
As i DS sutartis papildomai nieko nerasiau.
Aš irgi manau, kad nereikia, bet mane bando įtikinti priešingai Ačiū
Kadangi dar esu vpa ir atitrūkus.. Koks dabar max koeficientas?
Grįžtant anksčiau laiko - informuoja darbdavys. Jei grįžta laiku - nieko informuoti nereikia, nes pranešimas Sodrai buvo su terminu.
Max koeficientas - priklauso nuo nsutatyto pareigybės lygio, nuo darbuotojo patirties toese pareigose.
office aš buvau e-dokumentų seminare rudenį, ir mums sakė, kad nuo 2018 m. sausio 1 d. elektroninė dokumentų valdymo sistema bus privaloma. Mes pradėjome naudotis "valdiška" nemokama sistema - eDVS, bet bent jau man ji nepatinka. Ale lyčnų 100 Eur/mėn. mokykla neturi - todėl pratinamės dirbti su šita.
Gal kas gali pasidalinti suformuluotom metinėm užduotim? bent jau sakinį-kitą?