Galvoju privačiame sektoriuje reikia žiūrėti realiai, kokios darbo sąlygos, atmosfera, kokį atlyginimą siūlo. Pasverti visus + -. Aš eičiau į privatų, jei siūlytų didesnį atlyginimą.
Vat ir as noriu didesnio atlyginimo ir sveikos atmosferos kolektyve.
Papildyta:
<div>
<p>Labai priklauso nuo įstaigos vadovo. Jei valdžioj žmogus normalus, tai darbas ramus ir be nervų. Tačiau už 1,5 minimumo paaukoti visą darbo dieną ir nuobodžiauti tai vėlgi..
Aš tai tokioj vietoj siūlyčiau dirbti studentei norinčiai įgyti patirties į savo cv, arba moteriškei su mažais vaikais, kuriai nebus labai daug galvos skausmo imti biletenius jiems sergant. Bet savarankiškai moteriškei mėgstančiai ir meninę, ir protinę veiklą eiti į švietimo įstaigos raštinę nepatarčiau, nes mirs iš nuobodulio..nu ir ne kažką užsidirbs.. na nebent labai būtų linkusi į bendravimą, nes moteriškam kolektyve išsikalbėti mėgstančių netrūks, o darbas jai labiau ištrūkimas iš namų, o ne šeimos maitinimas </p>
</div>
</blockquote>
<p>Sutinku. Juk per dieną kiek ateina mokytojų, o joms reikia labai daug dėmesio ir ne tik, dar reikia pamokyti kaip prašymą ar kažkokį kitokį dokumentą parašyti, o kur dar tėveliai... Vadovas ten toks, kad visus darbus reikia atlikti sekretorei- darbuotojų sutartys, sodra, el.paštas, mokiniai, atostogų skaičiavimas kiek dienų išnaudojo, kiek liko, visi įsakymai, telefono skambučiai,ir plius dar archyvą tvarkyti. Jaučiu be kokių 500 eur. į rankas, neverta eiti į tokias pareigas. </p>
Aš dirbu mokykloje. Viską, ką surašei, aš darau. Tik atostogas buhalterija suskaičiuoja. Mokytojai prašymus siunčia el paštu arba per dienyną. Jeigu ateina "gyvai" - turiu paruoštas formas. Yra kas veikti. Mano koeficientas maksimalus. Aš dar turiu papildomai 0,5 kompiuterininko etato, bet darbo laikas ne ilgesnis. Aš patenkinta savo darbu, vadovu ir kolektyvu. Esant galimybei ar papildomiems darbams, visada už viską apmoka. ☺
https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/TAR.25EA9DB7BDBE
Dėl kopijos ti nežinau, klauskit vadovo. Ar jus kopijuosite visą zurnala jam?
Patys dienynai saugomi 2 metus, suvestinės - ilgiau. Kažin, ko jam reikia iš to dienyno... Mano praktikoje yra buvę, kad skolindavosi abiturientų susitikimui (čia kai atėjau dirbti, ir archyvas buvo netvarkytas kelis dešimtmečius..). Pernai irgi dar norėjo pasiskolinti baigę prieš 50 metų, bet pasakėm, kad nebeturim tokių senų dienynų, tik pažangumo suvestines.
Butent sitam reikalui ir noreciau padaryti keleta kopiju )
O jei prašymus siunčia el.paštu, tai nuskenuotus su parašu jau?
Formos tai geras dalykas.
Ne, siunčia elektroniniu paštu be parašo.
Butent sitam reikalui ir noreciau padaryti keleta kopiju )
Šiaip čia geranoriškumo ir susitarimo reikalas. Mes duodavom, mums negaila, bet negali žinoti, kokie kiti žmonės ;)