Aš vėl su savo elektroniniais dokumentais.... Gal kuri turite įstaigoje patvirtinta dokumentų arba elektroninių dokumentų valdymo taisykles ir galėtumėte pasidalinti?
Aprašas ten pdf formato, tačiau sėkmingai konvertavosi online kažkuriuo nemokamu konverteriu į wordą
Man belieka laukti kol vadovas bus linkęs pereiti prie e.dokumentų, kol kas tai administracijai nei šilta, nei šalta tiek e.dokumentai, tiek e.parašas, tiek e.pristatymo sistema..
Aprašas ten pdf formato, tačiau sėkmingai konvertavosi online kažkuriuo nemokamu konverteriu į wordą
Man belieka laukti kol vadovas bus linkęs pereiti prie e.dokumentų, kol kas tai administracijai nei šilta, nei šalta tiek e.dokumentai, tiek e.parašas, tiek e.pristatymo sistema..
Ačiū Užsiregistravau - matysiu. Radau vienos savivaldybės administracijos tokį nesudėtingą aprašą, tai bandau taisytis. Man jis patinka, nes ten viskas sudėta į krūvą - ir popieriniai, ir elektroniniai. Nereikės dviejų aprašų.
</p><p>.Ir dar turėtų pridėti 0,5 etato, tai būtų 1,5 etato už minimumą.
</p><p>Suku galvą, ar apsimoka sutikti? </p>
Absurdiska alga...
Kaip puse etato darbas gali buti neapmokamas? Gal gausit puse minimumo uz sita darba?
Labai priklauso nuo įstaigos vadovo. Jei valdžioj žmogus normalus, tai darbas ramus ir be nervų. Tačiau už 1,5 minimumo paaukoti visą darbo dieną ir nuobodžiauti tai vėlgi..
Aš tai tokioj vietoj siūlyčiau dirbti studentei norinčiai įgyti patirties į savo cv, arba moteriškei su mažais vaikais, kuriai nebus labai daug galvos skausmo imti biletenius jiems sergant. Bet savarankiškai moteriškei mėgstančiai ir meninę, ir protinę veiklą eiti į švietimo įstaigos raštinę nepatarčiau, nes mirs iš nuobodulio..nu ir ne kažką užsidirbs.. na nebent labai būtų linkusi į bendravimą, nes moteriškam kolektyve išsikalbėti mėgstančių netrūks, o darbas jai labiau ištrūkimas iš namų, o ne šeimos maitinimas
Labai priklauso nuo įstaigos vadovo. Jei valdžioj žmogus normalus, tai darbas ramus ir be nervų. Tačiau už 1,5 minimumo paaukoti visą darbo dieną ir nuobodžiauti tai vėlgi..
Aš tai tokioj vietoj siūlyčiau dirbti studentei norinčiai įgyti patirties į savo cv, arba moteriškei su mažais vaikais, kuriai nebus labai daug galvos skausmo imti biletenius jiems sergant. Bet savarankiškai moteriškei mėgstančiai ir meninę, ir protinę veiklą eiti į švietimo įstaigos raštinę nepatarčiau, nes mirs iš nuobodulio..nu ir ne kažką užsidirbs.. na nebent labai būtų linkusi į bendravimą, nes moteriškam kolektyve išsikalbėti mėgstančių netrūks, o darbas jai labiau ištrūkimas iš namų, o ne šeimos maitinimas
Sutinku. Juk per dieną kiek ateina mokytojų, o joms reikia labai daug dėmesio ir ne tik, dar reikia pamokyti kaip prašymą ar kažkokį kitokį dokumentą parašyti, o kur dar tėveliai... Vadovas ten toks, kad visus darbus reikia atlikti sekretorei- darbuotojų sutartys, sodra, el.paštas, mokiniai, atostogų skaičiavimas kiek dienų išnaudojo, kiek liko, visi įsakymai, telefono skambučiai,ir plius dar archyvą tvarkyti. Jaučiu be kokių 500 eur. į rankas, neverta eiti į tokias pareigas.