Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

Būsiu dėkinga už visokius patirčių pasidalinimus 4u.gif

Sveika, jei direktorė pritars naujovėm, tai manau reiketu priimti ir jums jas.

Dokumentu valdymo seminare, sake, kad priimant darbuotoją į darbą, įsakymo galima nerašyti, tam yra Darbo sutartis, ten viskas parašyta ir darbuotojas pasirašo. Mažinti popierizmą, dabar intensyviai bus pereinama prie elektroninių dokumentų.

Aš tik už elektron.dokumentus,   

Atsakyti

Na nežinau kaip kitos, aš dar palaukčiau.:)

Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2015 11 04, 19:10)
Office, ačiū už temukę 4u.gif  Paštą sukūriau. Kam reikia, rašykit į až. Sutariam, kad visus kontaktus pasakysiu tik aš, paprašyta per až. Ar gerai?

Sveikute smile.gif gal galėčiau gauti kontaktus?
Papildyta:
kaip dėl dokumentacijos plano skilčių kur reikia pradinio, vidurinio ir kt. dienynų. Jų neliko, dabar jau elektroniai? kaip daryti?
Atsakyti

Tas skiltis dėl dienynų panaikinome (rajono archyvarei labai nepatiko, nes bandė man įrodyti, kad turime saugoti skaitmeninėje laikmenoje, bet ji, matyt, nesuprato kaip tie mūsų elektroniniai dienynai veikia...., skambinau į archyvai.lt, ten sakė, kad jau ruošiamas atnaujinimas mokyklų dokumentų archyvams, nes esami jau pasenę). Juk ir mokinių sutarčių registras eina iš Mokinių registro, tai popierinio varianto irgi kaip ir nereikia tada.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaigute: 09 lapkričio 2016 - 13:41

Sveikutės :) 

ar ruošiat jau dokumentacijos planus 2017 metams, švietimo skyriui? 

Įdomu kada bus mokykloms nauja dokumentų rodykle ? :hmm: 

Atsakyti

Kur visos dingot, nebera su kuo pasitarti?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 12 04, 21:48)
<p>Kur visos dingot, nebera su kuo pasitarti?  hmm.gif </p>

Sunki tema - dokumentacijos planas biggrin.gif
Aš penktadienį buvo seminare apie elektroninių dokumentų valdymą, direktorė nusprendė startuoti su elektronine dokumentų valdymo sistema - tai turėsiu darbelio... Planuojame daug ką kelti į elektroninę erdvę, tai pradėsiu rytoj čiupinėti ir DP... Gal yra jau merginų, kurios turi TIK elektroninių bylų ir mišrių - popierinė+elektroninė? Ir man praverstų šiokia tokia konsultacija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruška: 04 gruodžio 2016 - 22:06

Aš penktadienį buvo seminare apie elektroninių dokumentų valdymą, direktorė nusprendė startuoti su elektronine dokumentų valdymo sistema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 05 gruodžio 2016 - 06:55

Tai po trupti pereisite prie el.dokumentu, pasirašinėsite el.parašu.. Archyvuosite ir el. būdu.

Sakyčiau fainai. Seminare ir aš girdėjau, kad darbuotojai kiekv. dieną turės prisijungti prie tos sistemos ir pasižiūrėti ar jiems nėra atsiųsta kokių tai dokumentų.

Taupysim popierių, kopijavimo dažus...

Nuo 2018 metų ar ne visos jau mokyklos, darželiai turės turėti edvs....  :)

Aš nesuprantu dar čia SM sistemos naujos, kaip reikia cituoti, man nesigauna niekas, turiu rašyti visiškai naują postą, atsakant į kitos sm parašytą postą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 05 gruodžio 2016 - 06:58
QUOTE(Lauruška @ 2016 12 04, 22:04)
Sunki tema - dokumentacijos planas  biggrin.gif
Aš penktadienį buvo seminare apie elektroninių dokumentų valdymą, direktorė nusprendė startuoti su elektronine dokumentų valdymo sistema - tai turėsiu darbelio... Planuojame daug ką kelti į elektroninę erdvę, tai pradėsiu rytoj čiupinėti ir DP... Gal yra jau merginų, kurios turi TIK elektroninių bylų ir mišrių - popierinė+elektroninė? Ir man praverstų šiokia tokia konsultacija  unsure.gif

Jau keleta metu dirbam su elektronine sistema biggrin.gif Turiu tik elektronine byla - pav. isakymai del atostogu. Ir turiu misriu bylu - pav. susirasinejimas su institucijomis. smile.gif
Galvoju, ko gero, reikia visus isakymus perkelti i elektronine erdve rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikutės, :)

su artėjančiomis šventėmis. :)

Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 12 22, 17:39)
<p>Sveikutės, smile.gif</p><p></p><p>su artėjančiomis šventėmis. smile.gif</p>

Ir tau graziu Kaledu! smile.gif
Atsakyti