Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

Sveikutės, ką veikinėjat tokią šlapią dieną. Aš nagrinėju naują SM psl. versiją. Ir čia jau galima laikinti, kaip ir FB. 

Pelargonija, ar nusipirkot tų gražių popieriukų, dėti po kavo puodeliu, aš ir sau norėčiau...

Atsakyti

Aš tai ruošiuosi rinkimams - dirbu apylinkės komisijoje. Spėkit - kuo? Turbūt niekada neatspėsit - sekretore!  :hihihi: 

O jei rimtai - laukia nelengvas savaitgalis, ir vėl nauja darbo savaitė...  :mastau: 

Atsakyti

Sveikos, Lauruška gerų rinkimų tau, kad sistema nestrigtų šiandien ir greitai vakare priduotumėt protokolus. Na tikiu, kad naktinėti šiąnakt nereikės.

Esu ir aš dirbusi rinkimuose sekretore, man visai patiko.  :)

Atsakyti
Laba visoms 4u.gif , iškilo klausimas ir reikalinga jūsų konsultacija: reikia padaryti kopiją iš seno (dar ranka rašytas sąsiuvinyje) įsakymo. Dabartinių įsakymų kopiją darom paprasčiausiai, o kaip su tais senais? Reikia perspausdinti ir viršuje parašyti NUORAŠAS? Gal kas su tuo susidūrė - patarkite ax.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:  aš su labai nekukliu klausimu.. Gal žinote kur reikalinga sekretorė? Šiuo metu nedirbu, labai reikia darbo.... :help:  ačiū už betkokį pasiūlymą... :oro_buckis:  :4u: 

Atsakyti

Aš rašyčiau su Nuorašas

Laba visoms 4u.gif, iškilo klausimas ir reikalinga jūsų konsultacija: reikia padaryti kopiją iš seno (dar ranka rašytas sąsiuvinyje) įsakymo. Dabartinių įsakymų kopiją darom paprasčiausiai, o kaip su tais senais? Reikia perspausdinti ir viršuje parašyti NUORAŠAS? Gal kas su tuo susidūrė - patarkite ax.gif

Atsakyti

Kokiame mieste ieškote darbo?

Atsakyti

Sveiki, Vilniuje  :4u: 

Atsakyti
Sveikos, kolegės smile.gif

Direktorė šiuo metu yra darbo teisės seminare, ir pripasakojo man visokiausių dalykų... Todėl klausiu Jūsų:
1. Ar rašote priėmimo į darbą įsakymus? Ar darbuotojas pažindinasi su juo pasirašytinai?
2. Ar pažindinasi su kitais įsakymais - darbo grupių sudarymo ir pan.?
3. Ar rašote darbo krūvio pakeitimo įsakymus?
4. Ar darote kopijas šių personalo įsakymų įstaigų buhalteriams?

Būsiu dėkinga už visokius patirčių pasidalinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 11 03, 14:09)
Sveikos, kolegės smile.gif

Direktorė šiuo metu yra darbo teisės seminare, ir pripasakojo man visokiausių dalykų... Todėl klausiu Jūsų:
1. Ar rašote priėmimo į darbą įsakymus? Ar darbuotojas pažindinasi su juo pasirašytinai?
2. Ar pažindinasi su kitais įsakymais - darbo grupių sudarymo ir pan.?
3. Ar rašote darbo krūvio pakeitimo įsakymus?
4. Ar darote kopijas šių personalo įsakymų įstaigų buhalteriams?

Būsiu dėkinga už visokius patirčių pasidalinimus  4u.gif

1. Butinai rasau, pazindinasi pasirasytinai darbuotojas, skyriaus vedejas ir buhalteris.
2. Pazindinasi pasirasytinai kad veliau nepasakytu kad nieko nezinojo.
3. Jeigu yra papildomu pinigu ir darbuotojas gaus prieda - tada rasau.
4. Butinai!
Per savo beveik 20 m. patirti supratau kad geriau lisna karta apsidrausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 11 03, 15:34)
1. Butinai rasau, pazindinasi pasirasytinai darbuotojas, skyriaus vedejas ir buhalteris.
2. Pazindinasi pasirasytinai kad veliau nepasakytu kad nieko nezinojo.
3. Jeigu yra papildomu pinigu ir darbuotojas gaus prieda - tada rasau.
4. Butinai!
Per savo beveik 20 m. patirti supratau kad geriau lisna karta apsidrausti smile.gif

Ačiū smile.gif

Oi nujaučiu, kad laukia manęs pokyčiai po to direktorės seminaro.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Susiradau jūsų temą, nes darbas susijęs su dokumentų valdymu, reikia patarimo smile.gif
Sprendžiu dilemą, neturiu su kuo pasitarti unsure.gif Priimdamas į darbą direktorius nustatė darbo užmokestį pradžiai, sakė vėliau bus daugiau. Praėjo trys mėnesiai, o apie atlyginimo padidinimą jokios kalbos... Įmonė įsidieginėja naują dok. valdymo sistemą, aš už visą šį procesą atsakinga, bet viskas eigoje, dar nelabai turiu, ką parodyt smile.gif
Kaip jums atrodo, man užsiminti dėl atlyginimo, ar dar palaukti?
Atsakyti