Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(latte_macchiato @ 2016 09 19, 14:19)
Labas, merginos,

Gal pasidalintumėte, kokiomis dokumentų valdymo sistemomis naudojatės ir kokie atsiliepimai?
Pasirinkimas itin didelis, sunku susiorientuoti, kokią geriau rinktis.

Iš anksto ačiū smile.gif

Pas mus nėra.
Atsakyti
QUOTE(latte_macchiato @ 2016 09 19, 13:19)
Labas, merginos,

Gal pasidalintumėte, kokiomis dokumentų valdymo sistemomis naudojatės ir kokie atsiliepimai?
Pasirinkimas itin didelis, sunku susiorientuoti, kokią geriau rinktis.

Iš anksto ačiū smile.gif

Pas mus ir nera jokios programos dokumentams.
Atsakyti
Ir mes mokykloj neturim, o norėčiau, vien dėl neatsilikimo nuo naujovių. Bet biudžetinėj įstaigoj ne pirmo būtinumo dalykas, kad už ją mokėtų. dry.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės 4u.gif
Aš tai su savo klausimu truputį ne į temą, bet noriu jūsų patarimo.

Dirbu 7 mėn. privačiame darželyje direktorės asistente, bet pareigos kaip ir sekretorės smile.gif
Tačiau tik už pusė etato, nes dar studijuoju magistrantūrą. Ar galima jau prašyti padidinti atlyginimą, ar kaip daryti. Aš būčiau nieko prieš, kad padarytų bent 0,75. Tačiau darbo krūvis būna įvairus ir gali sakyti, kad nebus tiek darbo...
Ir bėda tame, kad nedrįstu apie tai pakalbėti.
Šiuo metu gaunu 200 eur. g.gif

Atsakyti
Sveikos, aprimo mūsų tema. unsure.gif Kur visos?
vyva ar pavyko ką nors sutarti su vadovybe dėl etato padidinimo ir atlyginimo? Manau, kad darbo sekretorėms visada yra, na jei ir šiuo metu nėra, tai gali prisigalvoti kažką daryti, kad ir archyvą tvarkytis, ar dar kažką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvy @ 2016 09 22, 12:47)
Sveikos, kolegės  4u.gif
Aš tai su savo klausimu truputį ne į temą, bet noriu jūsų patarimo.

Dirbu 7 mėn. privačiame darželyje direktorės asistente, bet pareigos kaip ir sekretorės smile.gif
Tačiau tik už pusė etato, nes dar studijuoju magistrantūrą. Ar galima jau prašyti padidinti atlyginimą, ar kaip daryti. Aš būčiau nieko prieš, kad padarytų bent 0,75. Tačiau darbo krūvis būna įvairus ir gali sakyti, kad nebus tiek darbo...
Ir bėda tame, kad nedrįstu apie tai pakalbėti.
Šiuo metu gaunu 200 eur.  g.gif

Sveika. Manau pats laikas eiti kalbėtis su direktore. Svarbu pasiruošti pokalbiui, "neverkti", negrąsinti, bet tuo pačiu tvirtai ir įtikinamai paaiškinti, už ką esi atsakinga, kokie tavo darbai ir kad nesi patenkinta dabartiniu užmokesčiu. Nebijok. Blogiausia, kas gali atsitikti, tai nepakelti. O jei lauksi, tai tikrai niekas nieko tau nekels. Tai drąsiai įkvėpk ir pirmyn ;)
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra ieškančių administracinio darbo? Jei taip, rašykit AŽ. Darbas būtų tarptautinėje įmonėje, tad anglų kalba - būtina 4u.gif
Atsakyti
Merginos - toks durnas klausimas - kur nusipirkti tų gražių popieriukų, kur po kavos puodeliu dedamas? Ieškojau prie servetėlių, prie popieriaus prekių, niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2016 10 13, 16:13)
Merginos - toks durnas klausimas - kur nusipirkti tų gražių popieriukų, kur po kavos puodeliu dedamas? Ieškojau prie servetėlių, prie popieriaus prekių, niekur nerandu  ax.gif

Imones, kurios kanceliarinem prekiauja, tikrai tures.
Atsakyti

Sveikos, na va sėdžiu forumo naujoje versijoje ir bandau susigaudyti, kas kaip čia veikia.  :hmm: Forumas atnaujintas kardinaliai. 

Junkitės padiskutuosim.  :) 

Atsakyti

Net matyt nemačiau, kad yra nauja versija, kol neparašei :D

Kas dėl manęs - man ir sena labai patiko :P Ale nieko - priprasim....

Kaip darbai, kolegės?  :friends: 

Atsakyti

Man sena ir tiko. Pripratusios buvom. Na teks priprasti, naujoves ir gerai. 

Na darbai kaip ir gerai. Penktadienis, tai darbo diena trumpesnė ir ta diena tokia kažkokia gal padrika sakyčiau. 

Atsakyti