Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(Libra @ 2016 08 23, 08:14)
Vat kur suo pakastas  smile30x30.png
Pas mane yra atskiri apyrasai - Nr. 2 ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas ir Nr. 3 - atleistu darbuotoju asmens bylu apyrasas (sito atsisakiau).
Manau nelabai tinka itraukti i viena apyrsa skirtingo saugojimo termino bylas  ax.png

Libra, jus teisi, ar gali tam paciam apyrase buti atleistu darbuotoju asmens byloss jos gi saugomos 10 metu) o isakymai del priemimo, atleidimo- 50 metu. Tai niekaip sie dveji dokumentai negali buti saugomi viename apyrase Nr. 2
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 23, 21:07)
Libra, jus teisi, ar gali tam paciam apyrase buti atleistu darbuotoju asmens byloss jos gi saugomos 10 metu) o isakymai del priemimo, atleidimo- 50 metu. Tai niekaip sie dveji dokumentai negali buti saugomi viename apyrase Nr. 2

Na pagaliau issiaiskinom smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 08 23, 21:29)
Na pagaliau issiaiskinom  smile30x30.png

Na žinokit merginos, čia dar ne tas galutinis variantas. Yra dar vienas būdas, pasilikti Apyrašą Nr. 3, tvarkant darbuotojų asmens bylas, bet parašysiu vėliau, dabar neturiu kada.

Karščiai pareina, pasilepinsim dar saulutę. smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 24, 05:27)
Na žinokit merginos, čia dar ne tas galutinis variantas. Yra dar vienas būdas, pasilikti Apyrašą Nr. 3, tvarkant darbuotojų asmens bylas, bet parašysiu vėliau, dabar neturiu kada.

Karščiai pareina, pasilepinsim dar saulutę.  smile30x30.png

Na as sita apyrasa sudarau popieriniam variante, bet netekiu derinimui smile30x30.png Man labai pravercia darbe kai reikia pildyti visokias ataskaitas.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 23, 18:17)
Man neteko susidurti su uab. VsI esu dirbusi. smile30x30.png
Bet manau, kad rastvedyba visur ta pati, gal VsI dokumentu kokiu nors bus daugiau, ta prasme su kuriais gal but neteko susidurti UAB-e?
O tu betvarkiu dokumentuose kiek teko matyti, tai yra manau visur. Na nebent yra labai tvarkinga, atsakinga ir reikli sau administratore ir viskas pas ja idealiai surasyta, sunumeruota, susegta, suvesta. Bet as pagal save tai noreciau, kad taip butu. As tai lb reikli sau esu. Man dokumentai turi buti visi savo vietose.  smile30x30.png

jei Jūs šiuo metu dirbate VŠĮ, gal galime kažkaip asmeniškai sukontaktuoti? Nes manau reiks nemažai konsultacijos... kadangi ta betvarke ten tokia, kad tiek med. knygutes, tiek asmens korteles, tiek darbo sutartys segamos atskirai (nesuprantu kuriems galams..) Taip pat nėra JOKIŲ registracijos žurnalų... ir aišku apie kažkokius žurnalų identifikavimo numerius nėra kalbos...
Atsakyti
Sveikos darbstuoles. 4u.gif
Atostogos tikriausiai dauguma jau baigesi ir prasidejo vel darbas. Kaip gaila, kad vasara jau praėjo. verysad.gif
Kas mokykloje dirbate, tai isvis turbut galvos nepakeliate nuo stalo.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 30, 06:49)
Sveikos darbstuoles.  4u.gif
Atostogos tikriausiai dauguma jau baigesi ir prasidejo vel darbas. Kaip gaila, kad vasara jau praėjo.  verysad.gif
Kas mokykloje dirbate, tai isvis turbut galvos nepakeliate nuo stalo.

Labas 4u.gif
Taip, mokykloje jau karšta. O dar laukia mokinių registras, elektroniniai mokinio pažymėjimai ir kiti "malonumai". Kaip visada - MR nurodyta suvesti iki 09-05, o atsiskaitysim turbūt kaip visada - rugsėjo antroj pusėj doh.gif Bet nieko nepadarysi - savaitgalis nusimato darbinis.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Bet kur jie skuba su tais atsiskaitymais MR. Duotu savaite kokia, ramiai tada gali viska susivesti nestresuodamas, iki 5 d. O dar savaitgalis kaip tik. As asmeniskai nemegstu tu visu MR, mokykla 1. 2 ir t.t. bet niekur nedingsi, padaryti reikia...
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 09 04, 23:12)
Bet kur jie skuba su tais atsiskaitymais MR. Duotu savaite kokia, ramiai tada gali viska susivesti nestresuodamas, iki 5 d. O dar savaitgalis kaip tik. As asmeniskai nemegstu tu visu MR, mokykla 1. 2 ir t.t. bet niekur nedingsi, padaryti reikia...

Pinigus skaičiuoja. Jei neklystu, spalį jau pradeda svarstyti kitų metų biudžetą. O ka sdėl Mokinių registro - dar nuo tada, kai jis vadinosi Mokinių duomenų, baze, nė karto neatsiskaitėm laiku. NĖ KARTO. Tarp kitko, šie metai pirmieji mano praktikoje, kai ir pati sistema veikė puikiai, dėl to ir darbas pasidarė greičiau. O atsiskaitymo mygtukas ir dabar dar nepajungtas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 09 06, 20:32)
Pinigus skaičiuoja. Jei neklystu, spalį jau pradeda svarstyti kitų metų biudžetą. O ka sdėl Mokinių registro - dar nuo tada, kai jis vadinosi Mokinių duomenų, baze, nė karto neatsiskaitėm laiku. NĖ KARTO. Tarp kitko, šie metai pirmieji mano praktikoje, kai ir pati sistema veikė puikiai, dėl to ir darbas pasidarė greičiau. O atsiskaitymo mygtukas ir dabar dar nepajungtas  liezuvis.gif

Taigi pinigus skaiciuoja. Kai sistema normaliai veikia, tai smagu ir dirbti. Liepia atsiskaityti iki rugsejo 5 d. o Mygtukas neijungtas. Kaip visada. smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip archyvui susegti mokiniu mokymosi pasiekimu apskaitos suvestines ?
Ar i ciena byla galima deti pvz 2014/2015 m.m. ir nuo pirmos iki 12 klases?
Kokia klase turi buti bylos apacioje, kuri-virsuje. ? Aciu.
Atsakyti
Labas, merginos,

Gal pasidalintumėte, kokiomis dokumentų valdymo sistemomis naudojatės ir kokie atsiliepimai?
Pasirinkimas itin didelis, sunku susiorientuoti, kokią geriau rinktis.

Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti