sveikos, kaip gyvenate?
As vel su klausimu- ar reikalingas Ilgai saugomo personalo bylu apyrasas Nr. 3, kiti jo nebenaudoja.
QUOTE(office @ 2016 08 21, 18:55)
sveikos, kaip gyvenate?
As vel su klausimu- ar reikalingas Ilgai saugomo personalo bylu apyrasas Nr. 3, kiti jo nebenaudoja.
Sveika, mes atsiskaitom apskrities archyvui, nesake, ka nereikia. Kai yra, tvarkingai sarasas eina
QUOTE(kenis @ 2016 08 22, 05:23)
Sveika, mes atsiskaitom apskrities archyvui, nesake, ka nereikia. Kai yra, tvarkingai sarasas eina
Aciu kenis, lauksiu dar atsakymu is kitu merginu.
Man kazkaip ir keistai, kokiu pagrindu nebereikalingas jis. Cia juk ilgo saugojimo....
QUOTE(office @ 2016 08 21, 17:55)
sveikos, kaip gyvenate?
Labas rytas, atostogaujame
As turejau 2 apyrasus - dirbanciu pagal darbo sutarti (nr. 3) ir valstybes tarnautoju (Nr. 4). Pernai kai tekiau derinti bylu apyrasu sarasa, man apyrasa Nr. 3 isbrauke. Asmens bylu saugojimo terminas tapo trumpesnis, tai tas apyrasas kaip ir nereikalingas. Cia oficialiai taip )
Kadangi as labai nemegstu naikinti dokumentu, as darau savo asmens bylu apyrasiuka ir saugau asmens bylas zymiai ilgiau nei numatyta
QUOTE(Libra @ 2016 08 22, 06:19)
Labas rytas, atostogaujame
As turejau 2 apyrasus - dirbanciu pagal darbo sutarti (nr. 3) ir valstybes tarnautoju (Nr. 4). Pernai kai tekiau derinti bylu apyrasu sarasa, man apyrasa Nr. 3 isbrauke. Asmens bylu saugojimo terminas tapo trumpesnis, tai tas apyrasas kaip ir nereikalingas. Cia oficialiai taip )
Kadangi as labai nemegstu naikinti dokumentu, as darau savo asmens bylu apyrasiuka ir saugau asmens bylas zymiai ilgiau nei numatyta
Atostogos visada gerai.
Aha, tai vadinasi jis nebutinas, nereikalingas.
QUOTE(office @ 2016 08 22, 12:40)
Dabar pagalvojau, ar kalba eina apie personalo (ten traukiam isakymus personalo klausimais, kuriu saugojimo terminas 50 metu), ar apie asmens bylu apyrasa?
QUOTE(Libra @ 2016 08 22, 13:23)
Dabar pagalvojau, ar kalba eina apie personalo (ten traukiam isakymus personalo klausimais, kuriu saugojimo terminas 50 metu), ar apie asmens bylu apyrasa?
as uzsirasius Apyrasas Nr. 3 Ilgai saugomu pesonalo bylu - sitas nebereikalaujamas, bet ar gali buti?
kažkaip aš jau pasimečiau tarp tų apyrašų..
QUOTE(office @ 2016 08 22, 14:51)
as uzsirasius Apyrasas Nr. 3 Ilgai saugomu pesonalo bylu - sitas nebereikalaujamas, bet ar gali buti?
Zodziu nereikalingas tas apyrasas, kuris buvo sudaromas is ASMENS bylu
Jeigu trauksir isakymus personalo klausimais - tada reikia.
QUOTE(Libra @ 2016 08 23, 06:23)
Zodziu nereikalingas tas apyrasas, kuris buvo sudaromas is ASMENS bylu
Tai isakymai personalo klausimais yra apyrase Nr. 2 - Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas.
Tai ir pvz. 2013 metu atleistu darbuotoju asmens bylos- bus apyrase Nr. 2. Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas?
QUOTE(office @ 2016 08 23, 06:32)
Tai isakymai personalo klausimais yra apyrase Nr. 2 - Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas.
Tai ir pvz. 2013 metu atleistu darbuotoju asmens bylos- bus apyrase Nr. 2. Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas?
Vat kur suo pakastas
Pas mane yra atskiri apyrasai - Nr. 2 ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas ir Nr. 3 - atleistu darbuotoju asmens bylu apyrasas (sito atsisakiau).
Manau nelabai tinka itraukti i viena apyrsa skirtingo saugojimo termino bylas
QUOTE(Sacret @ 2016 08 23, 14:08)
Sveikos kolegės,
po ilgų darbo metų UAB'e keičiu darbą į VŠĮ. Truputis baimės, kadangi šiokia tokia betvarkė ten. Ir įdomu ar didelis skirtumas tvarkant popierius tarp UAB ir VŠĮ?
po ilgų darbo metų UAB'e keičiu darbą į VŠĮ. Truputis baimės, kadangi šiokia tokia betvarkė ten. Ir įdomu ar didelis skirtumas tvarkant popierius tarp UAB ir VŠĮ?
Man neteko susidurti su uab. VsI esu dirbusi.
Bet manau, kad rastvedyba visur ta pati, gal VsI dokumentu kokiu nors bus daugiau, ta prasme su kuriais gal but neteko susidurti UAB-e?
O tu betvarkiu dokumentuose kiek teko matyti, tai yra manau visur. Na nebent yra labai tvarkinga, atsakinga ir reikli sau administratore ir viskas pas ja idealiai surasyta, sunumeruota, susegta, suvesta. Bet as pagal save tai noreciau, kad taip butu. As tai lb reikli sau esu. Man dokumentai turi buti visi savo vietose.