Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

sveikos, kaip gyvenate?
As vel su klausimu- ar reikalingas Ilgai saugomo personalo bylu apyrasas Nr. 3, kiti jo nebenaudoja. smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 21 rugpjūčio 2016 - 17:56
QUOTE(office @ 2016 08 21, 18:55)
sveikos, kaip gyvenate?
As vel su klausimu- ar reikalingas Ilgai saugomo personalo bylu apyrasas Nr. 3, kiti jo nebenaudoja.  smile30x30.png

Sveika, mes atsiskaitom apskrities archyvui, nesake, ka nereikia. Kai yra, tvarkingai sarasas eina
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2016 08 22, 05:23)
Sveika, mes atsiskaitom apskrities archyvui, nesake, ka nereikia. Kai yra, tvarkingai sarasas eina

Aciu kenis, lauksiu dar atsakymu is kitu merginu.
Man kazkaip ir keistai, kokiu pagrindu nebereikalingas jis. Cia juk ilgo saugojimo....
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 21, 17:55)
sveikos, kaip gyvenate?
As vel su klausimu- ar reikalingas Ilgai saugomo personalo bylu apyrasas Nr. 3, kiti jo nebenaudoja.  smile30x30.png

Labas rytas, atostogaujame smile30x30.png
As turejau 2 apyrasus - dirbanciu pagal darbo sutarti (nr. 3) ir valstybes tarnautoju (Nr. 4). Pernai kai tekiau derinti bylu apyrasu sarasa, man apyrasa Nr. 3 isbrauke. Asmens bylu saugojimo terminas tapo trumpesnis, tai tas apyrasas kaip ir nereikalingas. Cia oficialiai taip smile30x30.png)
Kadangi as labai nemegstu naikinti dokumentu, as darau savo asmens bylu apyrasiuka ir saugau asmens bylas zymiai ilgiau nei numatyta smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 08 22, 06:19)
Labas rytas, atostogaujame smile30x30.png
As turejau 2 apyrasus - dirbanciu pagal darbo sutarti (nr. 3) ir valstybes tarnautoju (Nr. 4). Pernai kai tekiau derinti bylu apyrasu sarasa, man apyrasa Nr. 3 isbrauke. Asmens bylu saugojimo terminas tapo trumpesnis, tai tas apyrasas kaip ir nereikalingas. Cia oficialiai taip smile30x30.png)
Kadangi as labai nemegstu naikinti dokumentu, as darau savo asmens bylu apyrasiuka ir saugau asmens bylas zymiai ilgiau nei numatyta smile30x30.png

Atostogos visada gerai. smile30x30.png

Aha, tai vadinasi jis nebutinas, nereikalingas. smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 22, 12:40)
Atostogos visada gerai. smile30x30.png

Aha, tai vadinasi jis nebutinas, nereikalingas.  smile30x30.png

Dabar pagalvojau, ar kalba eina apie personalo (ten traukiam isakymus personalo klausimais, kuriu saugojimo terminas 50 metu), ar apie asmens bylu apyrasa? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 08 22, 13:23)
Dabar pagalvojau, ar kalba eina apie personalo (ten traukiam isakymus personalo klausimais, kuriu saugojimo terminas 50 metu), ar apie asmens bylu apyrasa?  smile30x30.png

as uzsirasius Apyrasas Nr. 3 Ilgai saugomu pesonalo bylu - sitas nebereikalaujamas, bet ar gali buti?
kažkaip aš jau pasimečiau tarp tų apyrašų..
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 22, 14:51)
as uzsirasius Apyrasas Nr. 3 Ilgai saugomu pesonalo bylu - sitas nebereikalaujamas, bet ar gali buti?
kažkaip aš jau pasimečiau tarp tų apyrašų..

Zodziu nereikalingas tas apyrasas, kuris buvo sudaromas is ASMENS bylu smile30x30.png
Jeigu trauksir isakymus personalo klausimais - tada reikia.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 08 23, 06:23)
Zodziu nereikalingas tas apyrasas, kuris buvo sudaromas is  ASMENS bylu  smile30x30.png
Jeigu trauksir isakymus personalo klausimais - tada reikia.

Tai isakymai personalo klausimais yra apyrase Nr. 2 - Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas.
Tai ir pvz. 2013 metu atleistu darbuotoju asmens bylos- bus apyrase Nr. 2. Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas? hm.png
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 08 23, 06:32)
Tai isakymai personalo klausimais yra apyrase Nr. 2 - Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas.
Tai ir pvz. 2013 metu atleistu darbuotoju asmens bylos- bus apyrase Nr. 2. Ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas?    hm.png

Vat kur suo pakastas smile30x30.png
Pas mane yra atskiri apyrasai - Nr. 2 ilgo saugojimo personalo bylu apyrasas ir Nr. 3 - atleistu darbuotoju asmens bylu apyrasas (sito atsisakiau).
Manau nelabai tinka itraukti i viena apyrsa skirtingo saugojimo termino bylas ax.png
Atsakyti
Sveikos kolegės,

po ilgų darbo metų UAB'e keičiu darbą į VŠĮ. Truputis baimės, kadangi šiokia tokia betvarkė ten. Ir įdomu ar didelis skirtumas tvarkant popierius tarp UAB ir VŠĮ?
Atsakyti
QUOTE(Sacret @ 2016 08 23, 14:08)
Sveikos kolegės,
po ilgų darbo metų UAB'e keičiu darbą į VŠĮ. Truputis baimės, kadangi šiokia tokia betvarkė ten. Ir įdomu ar didelis skirtumas tvarkant popierius tarp UAB ir VŠĮ?

Man neteko susidurti su uab. VsI esu dirbusi. smile30x30.png
Bet manau, kad rastvedyba visur ta pati, gal VsI dokumentu kokiu nors bus daugiau, ta prasme su kuriais gal but neteko susidurti UAB-e?
O tu betvarkiu dokumentuose kiek teko matyti, tai yra manau visur. Na nebent yra labai tvarkinga, atsakinga ir reikli sau administratore ir viskas pas ja idealiai surasyta, sunumeruota, susegta, suvesta. Bet as pagal save tai noreciau, kad taip butu. As tai lb reikli sau esu. Man dokumentai turi buti visi savo vietose. smile30x30.png
Atsakyti