Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(kenis @ 2016 07 25, 21:41)
I asmens bylas, saugomos 50 metu

Ačiū, bandysiu ieškoti asmens bylų. nes prašymai ištikrųjų labai seni ir nežinau ar bylos yra.

Kur dedate isakymus del pasalpos skyrimo tokiam ir tokiam ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 25 liepos 2016 - 22:09
QUOTE(office @ 2016 07 25, 22:01)
Ačiū, bandysiu ieškoti asmens bylų. nes prašymai ištikrųjų labai seni ir nežinau ar bylos yra.

Kur dedate isakymus del pasalpos skyrimo tokiam ir tokiam ?

Prie personalo isakymu. i asmens byla kopiju nededu, nes viska suvedu i Vatara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 07 25, 18:25)
As tokius prasymus dedu I asmens byla ir saugau amzinai smile.gif)

Aš ir drinks_cheers.gif o visus kitus prašymus prisegu prie įsakymų..
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 07 26, 08:59)
Aš ir  drinks_cheers.gif  o visus kitus prašymus prisegu prie įsakymų..

As visus kitus prasymus segu prie bendru trumpai saugomu dokumentu smile.gif Bet cia, aisku, juokio skirtumo kur segti. Nes vistiek jie bus naikinami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 07 26, 09:02)
As visus kitus prasymus segu prie bendru trumpai saugomu dokumentu  smile.gif Bet cia, aisku, juokio skirtumo kur segti. Nes vistiek jie bus naikinami smile.gif

As turejau omeny archivuojant, kur dedate darbuotoju prasymus del priemimo, atleidimo i darba.

Kitas klausimas- kur archyvuojant deti pvz 1990 m.darbuotojo isakyma del pavardes pakeitimo.
Esu zalia archyvo tvarkyme, tai reikia jusu pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 07 26, 15:03)
As turejau omeny archivuojant, kur dedate darbuotoju prasymus del priemimo, atleidimo i darba.

Tik i asmens byla smile.gif

QUOTE(office @ 2016 07 26, 15:03)

Kitas klausimas- kur archyvuojant deti pvz 1990 m.darbuotojo isakyma del pavardes pakeitimo.

I darbuotojo asmens byla.
Atsakyti
aciu, Libra. Gal as nenusibosiu jums su savo klausimais. g.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 26 liepos 2016 - 16:05
QUOTE(office @ 2016 07 26, 16:04)
aciu, Libra. Gal as nenusibosiu jums su savo klausimais.  g.gif  :

Nenusibosit smile.gif jeigu tik zinosiu - atsakysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 07 26, 16:03)

Pas mus toks isakymas segamas I isakymus personalo klausimais, o jo kopija Segama I asmens byla. Jei nera segtuvo isakymu personalo klausimais, tada segciau I asmens byla.

Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2016 07 26, 21:00)
Pas mus toks isakymas segamas I isakymus personalo klausimais, o jo kopija Segama I asmens byla. Jei nera segtuvo isakymu personalo klausimais, tada segciau I asmens byla.

Ačiū kenis, supratau. smile.gif Dėliosiu toliau dokumentus arhyvavimui. Labai man keblus darbas tas arcyvavimas, bet dirbti reikia. Gerai, kad yra forumai įvairūs gali pasikonsultuoti su labiau patyrusiais šioje srityje.

Gražios dienos jums mielosios. Juk šį savaigalį Jūros šventė, lėksit kuri nors pasižvalgyti? Aš tai taip. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, akivaizdu, kad vasara - archyvų tvarkymo metas biggrin.gif Man irgi iškilo klausimas - jeigu archyve yra bylų, o to laikotarpio dokumentacijos plano (bylų nomenklatūros) nėra - kaip man nuspręsti dėl saugojimo termino? DEK mokykloje nėra.
Kitas klausimas: 2003 m. dienynai buvo saugomi 15 m., dabar - 2m. Aš galiu juos naikinti ar ne?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 07 28, 13:57)
Sveikos, akivaizdu, kad vasara - archyvų tvarkymo metas biggrin.gif Man irgi iškilo klausimas - jeigu archyve yra bylų, o to laikotarpio dokumentacijos plano (bylų nomenklatūros) nėra - kaip man nuspręsti dėl saugojimo termino? DEK mokykloje nėra.
Kitas klausimas: 2003 m. dienynai buvo saugomi 15 m., dabar - 2m. Aš galiu juos naikinti ar ne?..  g.gif

Labas, smile.gif
1. aš vadovaučiausi bendra dok.saugojimo rodykle.
2. Musu mokykloje vadovas sake- dienynu nenaikinsime, tegul buna.
Gali paklausti vadovo, ka daryti su dienynais. smile.gif Nes vadovas turi teise pasakyti del dok. saugojimo termino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 28 liepos 2016 - 16:30