Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(Dalmatija @ 2016 06 13, 09:24)
Laba diena merginos,

esu šioje temoje naujokė ir ateinu su gana banaliu klausimu, bet gal galėsite man padėti.

Iki šios dienos dirbau užsienio įmonės nuolatinėje buveinėje  ir visą dokumentaciją tvarkėme

Gal yra šiame forume merginų, dirbančių privačioje įmonėje ir galėtų pakonsultuoti, kaip vis tik turėtų būti. Ar teisingai darau? Ar, Jūsų manymu, reikėtų kažką keisti, išimti ar panašiai? Įmonės, į kurią perėjome, profilis visai kitoks, nei buvo mūsų, tad į asmens bylas jie deda tik darbo sutartis su priedais, mokslo baigimo ir kvalifikacijos dokumentus, bei priėmimo ar atleidimo dokumentus.

Iš anksto dėkoju už bet kokį atsakymą.

Galiu pasakyti, kiek teko dirbti, yra ir taip, kad privačios įmonės gali net skirtingai dėti dokumentus į asmens bylas. Vieni deda sakykim įsakymų kopijas, kiti-ne. Kiti prašymus darbuotojų deda į atskirą aplanką. Geriausia yra domėtis naujausia informacija ir bus tikslu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 14 birželio 2016 - 07:17
Sveikos, kaip pas mus cia tylu, kur visos? Ka veikiat, atostogaujat, dirbat. As tai dirbu, atostogu dar nenusimato. g.gif
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 06 27, 23:03)
Sveikos, kaip pas mus cia tylu, kur visos?  Ka veikiat, atostogaujat, dirbat. As tai dirbu, atostogu dar nenusimato.  g.gif

Sveikos, tikrai kad tylu-ramu čia smile.gif Aš tai atostogauju - baigiu trečią savaitę atostogų, visą liepą dirbsiu. Rugpjūtį - dar atostogos. Gerai turėti pasitaupytų atostogų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 06 28, 20:16)
Sveikos, tikrai kad tylu-ramu čia smile.gif Aš tai atostogauju - baigiu trečią savaitę atostogų, visą liepą dirbsiu. Rugpjūtį - dar atostogos. Gerai turėti pasitaupytų atostogų  thumbup.gif

Ištikrųjų pailsi, padirbi, smagu žinoti, kad greitai vėl laukia atostogos.
Aš tai dirbu. Man atostogos nusimato tik gruodžio mėn. verysad.gif
Atsakyti
Merginos, smile.gif kurios dirbate švietimo valstybinėse įmonėse ir tvarkote archyvus, man reikės daug pagalbos. Praddedu naują etapa- tvarkysiu archyvą, nieko ten nenusimanau, tai kas galėsit pagelbėkit.
Ir pirmas klauimas
1. kiek metu saugomi popieriniai dienynai ir kaip juos suarchyvuoti?
2. Kur saugomi mokinių egzaminu darbai?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 06 30, 06:16)
Merginos,  smile.gif kurios dirbate švietimo valstybinėse įmonėse ir tvarkote archyvus, man reikės daug pagalbos. Praddedu naują etapa- tvarkysiu archyvą, nieko ten nenusimanau, tai kas galėsit pagelbėkit.
Ir pirmas klauimas
1. kiek metu saugomi popieriniai dienynai ir kaip juos suarchyvuoti?
2. Kur saugomi mokinių egzaminu darbai?
smile.gif

Dokumentacijos plane yra nurodyti saugojimo terminai.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 06 30, 06:52)

Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 06 30, 06:52)

ir pagal dokumentacijos plane esancius Dokumento antrastes, taip surusiuoti visus archyvui priduotus dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 06 30, 19:58)
ir pagal dokumentacijos plane esancius Dokumento antrastes, taip surusiuoti visus archyvui priduotus dokumentus?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 06 30, 21:45)

Ačiū Libra. 4u.gif
Laukia karštas savaitgalis. Nuo šiandien MMA popieriuje 380 eur.
Atsakyti
Sveikos sekretores ir administratores 4u.gif

Noreciau Jusu pagalbos-parasykit ar verta bandyti darbintis rastines vedeja, kur reikia viesuju pirkimu patirties? Tiesiog turiu ilgamete patirti administravime,bet tik privaciam sektoriuj,o cia mokykla,neteko su tais viesaisiais pirkimais turet reikalu. mano klausimas labiau-ar is tiesu tie viesieji pirkimai toks ,,baubas,, ir sunku juos ismokti,ar vis tik ismokstamas dalykas.kaip buvo jums,ar tenka organizuoti viesuosius pirkimus?
ir dar gasdina darbo teises ismanymas, teko privaciam atleidinet ar priimt darbuotojus,bet apie mokytoju darbinius reikalus visai neismanau. labai labai lauksiu Jusu nuomoniu ir patarimu.
Aciu ir geros likusios dienos linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulyte1978 @ 2016 07 02, 16:09)
Sveikos sekretores ir administratores 4u.gif

Noreciau Jusu pagalbos-parasykit ar verta bandyti darbintis rastines vedeja, kur reikia viesuju pirkimu patirties? Tiesiog turiu ilgamete patirti administravime,bet tik privaciam sektoriuj,o cia mokykla,neteko su tais viesaisiais pirkimais turet reikalu. mano klausimas labiau-ar is tiesu tie viesieji pirkimai toks ,,baubas,, ir sunku juos ismokti,ar vis tik ismokstamas dalykas.kaip buvo jums,ar tenka organizuoti viesuosius pirkimus?
ir dar gasdina darbo teises ismanymas, teko privaciam atleidinet ar priimt darbuotojus,bet apie mokytoju darbinius reikalus visai neismanau. labai labai lauksiu Jusu nuomoniu ir patarimu.
Aciu ir geros likusios dienos linkiu 4u.gif

Sveika,

aš asmeniškai esu atsakinga už kanceliarinių prekių pirkimą, taip pat už spausdintuvų kasečių pildymą/naujų pirkimą. Viskuo kitu (maisto, ūkinės prekės ir kt.) rūpinasi ūkvedė (formaliai) ir direktorė (realiai). Kiek man tenka matyti/stebėti/žinoti - tai tikrai nėra sudėtinga. BET - už viską atsako vadovas. Jei vadovas protingai žiūri į kai kuriuos nelabai protingus reikalavimus - neturėtų būti labai sunku mirksiukas.gif Siūlyčiau išsiaiškinti, kas konkrečiai slepiasi po reikalavimu išmanyti VP - ar tai visų dokumentų, specifikacijų rengimas, ar minimalios apklausos vienai ar kitai prekių grupei. 4u.gif
Atsakyti