Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa administratorės, sekretorės...

QUOTE(office @ 2016 03 03, 19:19)
Ir tave su pavasariu....  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Taip jis vadinasi aukštasis neuniversitetinis. smile.gif  Aš į CV užsirašius  aukštasis neuniversitetinis, nors yra ir tas vadinamas - aukštesnysis.

Aukštesnysis išsilavinimas nėra prilyginimas aukštajam neuniversitetiniui. Jis niekam nėra prilyginamas. Tiesiog rašyti reikia, kad aukštesnysis.
Atsakyti
Ar pas jus monėse/įstaigose yra įdiegta dokumentų valdymo sistema?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2016 03 13, 15:59)
Ar pas jus monėse/įstaigose yra įdiegta dokumentų valdymo sistema?

Taip, Webpartner.
Atsakyti
Avilys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif

Kažkaip mūsų tema nutilo. Tingisi užsukti, nėra aktualių kažkokių klausimų.

Ar visos jau deklaracijas pasidarėte. Mačiau mokesčių inspekcijoje jau žmonių apgultis, nebelaukia žmonės paskutinės dienos, paskui visai nebeprieis.
Aš jau tą pačią dieną pasidariau internetu. Dar ir pinigų įkris. smile.gif
Atsakyti
As pajamu, privaciu interesu ir turto jau uzpildziau. Likau skolinga 3 eurus biggrin.gif Dar reikia pateikti vyro deklaracija doh.gif ten bus sudetingiau.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 03 31, 07:49)
As pajamu, privaciu interesu ir turto jau uzpildziau. Likau skolinga 3 eurus  biggrin.gif  Dar reikia pateikti vyro deklaracija  doh.gif ten bus sudetingiau.

Tai nedaug likai skolinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(office @ 2016 03 31, 09:25)
Tai nedaug likai skolinga.  smile.gif

Dziugina kad ne viska ateme biggrin.gif Gavau pora euru dividendu ir nuo tu reikia mokescius moketi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 03 31, 10:36)
Dziugina kad ne viska ateme  biggrin.gif  Gavau pora euru dividendu ir nuo tu reikia mokescius moketi  cool.gif

Aš net dividendų negavau, o likau skolinga 3 Eur doh.gif Buhalteris matyt kažką suchaltūrino beskaičiuodamas... g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi užsipildžiau internetu pajamų deklaraciją ir atgausiu 5 eurus netgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVika @ 2016 04 04, 08:58)
Sveikos, aš irgi užsipildžiau internetu pajamų deklaraciją ir atgausiu 5 eurus netgi biggrin.gif

Sveikos, visada juk smagiau atgauti, negu likti skoloje.

Kaip darbai sekasi? smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Būsiu naujoji mokyklos sekretorė. ax.gif darbas visiškai nežinomas, tad truputį baugoka..Minėjote, kad nuo direktoriaus priklauso atlyginimas..Ar tikrai? Ne nuo švietimo skyriaus ar dar ko nors aukščiau? Kaip patartumėte kalbėti su direktoriumi dėl atlyginimo.?Ačiū 4u.gif
Atsakyti