Įkraunama...
Įkraunama...

Pinakolada

QUOTE(Rueta @ 2006 12 07, 14:45)
Sveikos paneles!
Pina colada mano megstamiausias kokteilis.Kiekvienas ji kitaip daro,o siaip arciau tiesos tai taip daromas
Mallibu rum
Grietinele 30 ./
kokoso sirupas
ananasu sultys
Viska gerai isplaki ir daug leduku,skanaus!

o visu ingredientu pilti po lygiai?
Atsakyti
aš darau taip:

romas
kokosų likeris
ananasų sultys
ledukai

dedu ledukus, romo pilu apie 50g (gal šiek tiek daugiau), tada kokosų likerio pagal skonį (kažkur irgi apie 50g, na mažiau negu romo) ir ananasų sulčių ant galo thumbup.gif
Atsakyti
visi skirtingai daro reik turbut visaip pabandyt ir issirinkt skaniausia ax.gif aciu , ir šiaip kai teko bare kur nors gert tai leduku niekad nemaciau ir siaip tai nera stiprus sis kokteilis na bet reęiks visu pasiulytu paragaut ir issirinkt skaniausia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 20 gruodžio 2006 - 11:11
QUOTE(inore @ 2006 12 14, 16:48)
Aš maximoj pirkau jau iškart buteli pinakolada tai ten be jokių sulčių jį reikia gerti, toks kaip kisieliukas. skanu. wub.gif

aha, as irgi maximoj uzsipirkau, kai nuolaideles buvo, susigundziau, o dabar nezinau, ka su ja veikt. saldumas toks, kad net sleikstu darosi. bandziau skiest, su tuo, kas po ranka papuole, o papuole ledukai, kazkokios sultys ir coca-cola ax.gif netiko niekas. na, dar su ananasu sultimis reiks pabandyti, jei netiks, tai teks pripazinti, kad pinacolada ne mano gerimas verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Na as pino colados kokteikiuka darau taip

pino colada,ananasu sultys,ir grietinele (ta mazais pokiukais ,kur i kava isipilti).
Atsakyti
arba galima pina colada, ananasų sultys ir daug ledukų thumbup.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausias koktelis wub.gif

Klasikinis receptėlis wub.gif :
4 cl balto romo
2 cl gintarinio romo
12 cl ananasų sulčių
4 cl kokosų pieno
šlakelis cukranendrių sirupo
ledukai

Atsakyti

QUOTE(inore @ 2006 12 14, 16:48)
Aš maximoj pirkau jau iškart buteli pinakolada tai ten be jokių sulčių jį reikia gerti, toks kaip kisieliukas. skanu. wub.gif

as irgi maximoj pirkau, bet man buvo per saldu ir per stipru tai taipogi skiedziau su ananasu sultimis, manau jos geriausiai tinka, nei pakecia tikro kokteilio skoni, tik truputi lengvesnis pasidaro o ir geri nepasakytum kad alkoholini kokteili smile.gif
Atsakyti
Turiu kažkokio kokosinio likerio baltam (įprasta spalva) butely, tai reiks su ananasų sultim ir grietinėle sumalt kartu su ledukais, romo nepilsiu, juk nebūtina, ar ne?
Atsakyti
oi koks skanus tas kokteilis Pina kolada thumbup.gif aš jį visada užsisakau baruose nu man tai labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 04, 22:10)

dar grietinele,kokoso likeris.
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2007 02 26, 02:12)
Turiu kažkokio kokosinio likerio baltam (įprasta spalva) butely, tai reiks su ananasų sultim ir grietinėle sumalt kartu su ledukais, romo nepilsiu, juk nebūtina, ar ne?

Aš irgi turiu vadinasi kažkaip CoCo, ten romo pilt nereikia, nes pats šitas likeris pagamintas ir romo ir kokosų sirupo. Aš tai pilu šitą likerį, ananasų sulčių grietinėlės, viską suplauku ir niam niam kaip skanu ax.gif
Atsakyti