Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2016 01 12, 21:28)
Tai ar sprogdintojas pabėgėlis ar teroristas?
Niekas nepateisina tokių dalykų, net tolerantiškoji Merkel, ir ji atsibudo ir keis deportacijos įstaymą, pagal kurį už menkiausią nusikaltimą bus deportuojama.
Iš kitos pusės negaliu suprast švedų, kurie nuslėpė prieš du metus įvykdytus pabėgėlių nusikaltimus. Gal šiai dienai būtų stabdomi srautai, o ne išskėstomis rankomis sutinkami visi (tiek pabėgėliai, tiek ekonominiai migrantai), gal jau būtų sukurta kažkia griežtesnė patikra.

Nevisai taip, Maja. Su deportacija bus labai sunku. Todel kad: Zenevos konvencija aiskiai sako, kad net nusikaltusio pabegelio negalima deportuot, jei toje salyje jo gyvybei gali gresti pavojus. Cia as kalbu apie karo pabegelius. Kita problema - kai kurios salys, is kuriu tie pabegeliai/migrantai atvyko i DE, nesutinka deportuotuju priimti atgal. Tokiu, netekusiu leidimo pasilikt DE, yra labai daug, bet tik labai maza dalis is ju buna realiai deportuota. Taip ir lieka jie cia, faktiskai jau nelegaliai. As nezinau kaip valdzia realiai sita problema zada issprest, vien istatyma sugrieztint ar pakeist neuzteks. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnter @ 2016 01 12, 22:33)
Jeigu tik jie ateitų su taika ir pasirenge derintis prie mūsų kultūros ar nepriestarauciau jų atėjimui Į europą.Bet deja faktai rodo kad jie nesiruosia taikytis prie mūsų tvarkos. Ne tik kad nesitaiko prie mūsų tvarkos,bet seja chaosą..apiplesinejamos parduotuves, uzpuldinejamos moterys.skaiciaujau ir isprievartavimo atveju grupiniu buvo,taciau tai siiekiama slepti.Bet zmonių taip lengvai neuzciaupsi..

o jie neturi kol kas leidimo dirbti. Turėjo vilties greitai praturtėti, reikia, kaip pasižadėjo, siųsti pinigus giminaičiams, reikia jiems pinigus kelionei kaupti. Iliuzijos dūžta. Kaip ir lietuviai dažnai atsimuša į iliuzijas kitame krašte rasti savo laimės uostą. Visiems sunkus metas. Bet mums geriau nebus, jei visi sirijoje masiškai žudomi bus.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 20:44)
kas sako, kad galima mušti ir prievartauti? tiki, kad tiek leistų kas? Tiek, kiek policija nesužiūrės. Dabar pas mus nei mušti nei prievartauti negalima, o šie nusikaltimai-masiški. Uspaskichas, užimdamas tokią politinę padėtį,  irgi išsakė šlykštų diskriminacinį savo požiūrį į moteris, kaip skaitėt. Taip kad čia nėra ko šiokia tokia civilizacija didžiuotis kol kas prieš tuos arabus.
Dėl integracijos mano argumentas seniai deklartuotas. ES gyvena apie 13 mln. musulmonų. ir absoliuti dauguma yra integruota sėkmingai, kiek leido ksenofobinės, diskriminacinės kolonistų nuostatos.

Paskutinis sakinys dar kartą įrodo ,kad jums trūksta zinių g.gif Ar zinote kas vyskta tose salyse kur jie jau gyvena ilgesnį laiką? Rasiau jau..bet nepatogi tiesa matyt Jums:) net nezinau is kur tokia teorija traukiat apie sekmingą integraciją bigsmile.gif man toks jausmas kad kalbu su politike,kuri graziais zodziais siekia uzglaistyti tiesa. Nebeuzglaistysit, zmonės turi pazystamų, kitose salyse..visi mato kas vyksta. Visi dalinasi informacija.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 21:36)
aš suprantu. Nori santarvės. Nusikaltimai , sakot, du, o pabėgėlių- dutūkstančiai du. Tai nėra grėsmė. Grėsmė yra baimės ir nepasitikėjimas, iš to išplaukainti diskriminacija, atskirtis ir radikalizmas.

metai du....
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 01 12, 22:43)
šaltinis?

https://fra.europa.e...ghlights-LT.pdf
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 21:46)
Iliuzijos dūžta.

ir ačiū D, dar čia jų giminaičių mat neužtenka, tuo labiau kai pas visus po keliolika brolių sesių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 21:36)
aš suprantu. Nori santarvės. Nusikaltimai , sakot, du, o pabėgėlių- dutūkstančiai du. Tai nėra grėsmė. Grėsmė yra baimės ir nepasitikėjimas, iš to išplaukainti diskriminacija, atskirtis ir radikalizmas.

Du nusikaltimai?????????? doh.gif Apie ka su jumis galima kalbėti...Geriau pasidomėkite,paskaitykite,kas vyksta gal akys atsivers.. nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnter @ 2016 01 12, 22:46)
Paskutinis sakinys dar kartą įrodo ,kad jums trūksta zinių  g.gif Ar zinote kas vyskta tose salyse kur jie jau gyvena ilgesnį laiką?

o as rašiau, dėl ko taip.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 21:40)

rasizmas ar baimė? Jei manęs, sužinoję mano tautybę, potencialūs darbdaviai nenorėtų įdarbinti, nes prieš mane 4 dirbusios tautietės apsivogė, aš suprasčiau darbdavio baimę. Nors savaime suprantama, nesidžiaugčiau, kad esu vertinama pagal kitų žmonių poelgius.

Kokiomis kalbomis/ kalba vyksta jūsų minėtos diskusijos?
Atsakyti
QUOTE(Winnter @ 2016 01 12, 22:58)
Du nusikaltimai?????????? doh.gif Apie ka su jumis galima kalbėti...Geriau pasidomėkite,paskaitykite,kas vyksta gal akys atsivers.. nono.gif

neseniai vokiečių policijos atstovas sakė, kad kol kas daugiau rūpesčių kelia imigrantai iš rytų europos.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 22:01)
o as rašiau, dėl ko taip.

Ahaaaa, del ko bigsmile.gif nes feisai europieciams neitinka? Kodel pav kinieciai sekmingai integruojasi i darbo rinka ir niekas ju nebijo, kodel niekada ir nieko blogo neteko apie juos nei girdeti, nei skaityti?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 01 12, 22:05)
neseniai vokiečių policijos atstovas sakė, kad kol kas daugiau rūpesčių kelia imigrantai iš rytų europos.

Jau negalioja sita korta lotuliukas.gif po naujametes nakties kardinaliai pasikeite viskas, ne?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 13, 00:05)

Čia prieš tai, kai kilo skandalas ir aiškėja, kad pabėgėlių nusikaltimai slepiami?
Atsakyti