QUOTE(Winnter @ 2016 01 12, 21:18)
Nu ir sulygino rusus,japonus ir musulmonus
O jeigu tas siras ne musulmonas, o krikščionis, tuomet džautumėtės? Gal nebūtumėte nelaiminga dėl dukros draugysčių su rusu, kadangi kultūriniai skirtumai tarp mūsų tautų nėra tokie jau ir dideli, bet turbūt suvokiate, kad Jūsų dukrai su siru krikšioniu nebūtų lengva. O ar norėtumėte, pavyzdžiui, žento gruzino? Aišku, klausimas, ar dukrai tai sakytumėte, bet laiminga, garantuoju, nebūtumėte, kol pati neįsitikintumėte, kad tas hipotetinis žentas yra išties puikus žmogus.
QUOTE(Amsele @ 2016 01 12, 21:20)
Taip ir isivaizduoju- uzdraudziu dukrai i pasimatymus vaiksciot ir surandu jai jauniki Lietuvoj. Patinka jai ar nepatinka, man nesvarbu, bile man geras.
Zinot, as gyvenu 21 amziuj, ir mano vaikai patys sprendzia su kuo draugaut ar zenytis.
Zinot, as gyvenu 21 amziuj, ir mano vaikai patys sprendzia su kuo draugaut ar zenytis.
Ponia Amsele, taip, Jūs gyvenate 21 amžiuje, ir Jūsų dukra, jei yra pilnametė, neprivalo į Jūsų nuomonę atsižvelgti. Tai negi dabar turėtumėte baisėtis savo protėviais, gyvenusiais tuo metu, kai papročiai buvo kitokie?