Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Domogintare @ 2016 01 08, 12:10)
Ne, cia naujas reikalavimas.  Prie busto ir pasalpos sar prostitute pridiketi, pazeidziamos gi vyriskos prigimties teises 😡

QUOTE(Domogintare @ 2016 01 08, 13:24)
Pagal Jus dabar kiekvienam pabegeliui po milijona eur reiketu duoti ir tada jie integruotusi ?

Ar nenusibodo savas fantazijas kitam primesti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 08, 12:27)

O ka fantazijas? Jiems gi bet kas netinka, teises pazeidzia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 08, 13:27)

Pavantazuokite tada Jus. Bustas, mokslas, medicina, pramogos, dar reiketu verslo pradziai. O kas del seksualiniu aistru, kaip isivaizduojate kokiu budu jie slopins savo aistra. Atvyksta praktiskai tik jauni vyrai. Gal but atsiras, kuries ras moteru europieciu norinciu teketi. O kiti ka darys. Arba prievartaus arba eis uz pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2016 01 08, 13:24)
Pagal Jus dabar kiekvienam pabegeliui po milijona eur reiketu duoti ir tada jie integruotusi ?

nu lietuviams tai davė, kad integruotųsi į ES bendriją . O kai kitiems duoda, tai jau gaila?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 08, 13:44)
nu lietuviams tai davė, kad integruotųsi į ES bendriją . O kai kitiems duoda, tai jau gaila?

Mano seimai niekas nieko nedave. Namai uz savus, noreciau geriau, bet pagal galimybes, uz gydyma tenka susimoketi uz mokslus niekas nemoka, ir pramogaujam is savu. Verslas taip pat is savu, tai, kaip ir gaila butu maitinti svetimsalius, kai savos salies vaikai badauja ir i sulinius metomi. Kas trukdo integruotis, tiems, kurie jau gime Eropoje. Mano drauge per dvylika metu Anglijoje sugebejo integruotis, nors is tos salies negavo nei svaro, ai tiesa uz mokslus veliau nereikejo moketi, baige medicinos studijas. Atvykus pradejo nuo senuku slaugos, nuo fiziskai ir emociskai sunkaus darbo, dabar vienos geriausiu Londono ligoniniu vyr. sesele ir cia ta rytu europiete is salies, kur vagys, zudikai ir plesikai, bei pasalpu prasytojai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domogintare: 08 sausio 2016 - 13:06
QUOTE(Domogintare @ 2016 01 08, 12:51)
Mano seimai niekas nieko nedave. Namai uz savus, noreciau geriau, bet pagal galimybes,  uz gydyma tenka susimoketi  uz mokslus niekas nemoka,  ir pramogaujam is savu. Verslas taip pat is savu, tai, kaip ir gaila butu maitinti svetimsalius, kai savos salies vaikai  badauja ir i sulinius metomi. Kas trukdo integruotis, tiems, kurie jau gime Eropoje. Mano drauge per dvylika metu Anglijoje sugebejo integruotis, nors is tos salies negavo nei svaro, ai tiesa uz mokslus veliau nereikejo moketi, baige medicinos studijas. Atvykus pradejo nuo senuku slaugos, nuo fiziskai ir emociskai sunkaus darbo,  dabar vienos geriausiu Londono ligoniniu vyr. sesele ir cia ta rytu europiete is salies, kur  vagys, zudikai ir plesikai, bei pasalpu prasytojai

Puikus postas, pritariu. Ta mjforever viena iš nedaugelių turbūt gavusių, kad dabar tokia dosni ir kitiems g.gif Pasėdėtų tik ant savo šikinės, tai greitai kranelius užsuktų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 01 08, 11:53)
Atitinka mano nuomonę 100 %  cool.gif

[i]Tradiciniame musulmonų pasaulyje vyras, nesugebantis savarankiškai, ryžtingai apginti savo dukters ar žmonos, laikomas beverčiu menkysta. (...) Bijau, kad toliau matyti ne tik musulmoniško radikalizmo stiprėjimas, bet ir „atsakas“ jam – nauji breivikai, galbūt net nauji hitleriai.

Negaliu nepritarti ir aš. Vokietija, matyt, jau užmiršo, kad viena pagrindinių Hitlerio iškilimo priežasčių buvo, visuomenėje vyravęs nepasitenkinimas žydais. Ir jei vienintelis valdžios planas užkirsti kelią tokiai situacijai ateityje, tėra nepalankios informacijos apie musulmonus nutylėjimas, tuoj Europa turės didesnių problemų, nei "pabėgėlių" priekabiavimas prie moterų.

Grįžtant prie priekabiavimo. Ar čia tik iki Lietuvos žiniasklaidos neatėjo, ar niekas negynė tų moterų? Kaip suprantu, dauguma tų užpuolimų vyko viešuose vietose, kai gatvėse buvo pilna žmonių ir niekas "nematė"?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 08, 11:57)
Amsele, gal daugiau žinai kokie dabar skaičiai į Vokietiją atvykstančių ir koks santykis deportuojamų ir naujai atvykstančių. Kažką viena ausim per TV girdėjau, kad tobulins deportacijos įstatymą. Visiškai pritariu, kad visi dalyvavę išpuoliuose , nesvarbu karo ar ne karo pabėgėliai, turėtų būt pirmu reisu deportuojami. Gal bus pamoka kitiems, kad jei atvyksti gyvent į kitą šalį, tai ir įstatymų tos šalies reikia laikytis. Nenori- pirmu reisu atgal.

Nezinau tiksliai, kazkur skaiciau, kad dabar kasdien atvyksta mazdaug po 3000. Kiek issiuncia irgi negaliu pasakyt. Itariu, kad mazai. biggrin.gif O kiek niekur neregistruotu klaidzioja.... unsure.gif
Nu jo, dabar sukruto del deportacijos, nes mato kad liaudis siunta, tai neber kaip issisukt, grazios kalbos nebepadeda. Bet kazi ar nebus taip, kad pasukaus pasukaus, ir nusiramins. Nes istatymus priimt, pakeist yra viena , o juos praktiskai igyvendint - visai kas kita. Juk tu istatymu visokiu ir taip pilna, bet kas is to, jeigu jie neveikia. irnesakyk.gif

QUOTE(mjforever @ 2016 01 08, 11:59)
ta merė tai tamsuolė, kur tik tokių nebūna. Bet ji jau atsiėmė.

o kas jauciama No -Go kvartaluose. Ypac Siaures Reino - Westfalijos zemese ?

Pasiskaityk, cia S.Reino- Westfalijos zemiu Merkelienes partijos (CDU) sefas pasisako.
http://www.faz.net/a...s-14000689.html
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 01 08, 14:53)
Negaliu nepritarti ir aš.  Vokietija, matyt, jau užmiršo, kad viena pagrindinių Hitlerio iškilimo priežasčių buvo, visuomenėje vyravęs nepasitenkinimas žydais.

greičiau - nepasitenkinimas, kurį veikėjai sėkmingai nukreipė į žydus, kaip kad stalinas nukreipė iš pradžių - 'turtuolius", vėliau - 'liaudies priešus'. treti taip, buvo žydai, tik padvėsė stalinas...
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2016 01 08, 13:51)
Mano drauge per dvylika metu Anglijoje sugebejo integruotis, nors is tos salies negavo nei svaro, ai tiesa uz mokslus veliau nereikejo moketi, baige medicinos studijas. Atvykus pradejo nuo senuku slaugos, nuo fiziskai ir emociskai sunkaus darbo,  dabar vienos geriausiu Londono ligoniniu vyr. sesele ir cia ta rytu europiete is salies, kur  vagys, zudikai ir plesikai, bei pasalpu prasytojai

aš dar daugiau dirbau-(iš tikro, ir neprisimenu, kada nedirbau, vidurinėje besimokydama vasarą kolūkyje, o mokslo metu-bendrabučių plauti, dieninių studijų metais po paskaitų į darbą naktinėje pamainoje) ir man dar geriau pasisekė. Turbūt ir atjautos dėl to daugiau savyje turiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 08, 17:48)
aš dar daugiau dirbau-(iš tikro, ir neprisimenu, kada nedirbau, vidurinėje besimokydama vasarą kolūkyje, o mokslo metu-bendrabučių plauti, dieninių studijų metais po paskaitų į darbą naktinėje pamainoje) ir man dar geriau pasisekė. Turbūt ir atjautos dėl to daugiau savyje turiu.

Darbas zmogu puosia mirksiukas.gif
Atsakyti
cool.gif

https://www.youtube....h?v=fsH9LZLA4bA
Atsakyti