Kelno policijos ataskaitoje apie naujuju ivykius pazymeti ir tokie dalykai:
Migrantai plese policijos akivaizdoj leidimus but Vokietijoj ir sake - jus nieko mums nepadarysit, mes gausim naujus.
"As esu is Sirijos, ir jus privalot su manim draugiskai elgtis. Pati ponia Merkel mane pasikviete."
Ir t.t.
http://www.spiegel.d...-a-1070837.html
Kazi kaip dabar reaguos politkorektiski minkstakiausiai? Po tokiu policijos ataskaitu niekaip nebeiseis galvas i smeli sukist ir pabegelius toliau sventom karvem laikyt. Jie gi i akis juokiasi, nes zino, kad gali elgtis kaip patinka. Bijau sakyt, bet galvoju, kad vokieciai rimtai atsipeikes tik tada (jeigu aplamai), kai ivyks koks rimtas teroro aktas. Neduokdie, negi reikia tokiu krastutiniu dalyku, tam kad paskutiniai sveiko proto likuciai sugryztu....
Amsele, o kaip dabar reaguoja vokiečių rimtoji spauda? Vis vertina taip pat atsargiai? Nes pasigirsta, kad persekiojamos merginos (ir nepilnametės) daugelyje DE miestų. Pasakojama, kad atseit sutemus vienos jau stengiasi nevaikščioti ten, kur yra muslimų rajonai... Ar tai tikrai tiesa?
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 01 07, 12:07)
Amsele, o kaip dabar reaguoja vokiečių rimtoji spauda? Vis vertina taip pat atsargiai? Nes pasigirsta, kad persekiojamos merginos (ir nepilnametės) daugelyje DE miestų. Pasakojama, kad atseit sutemus vienos jau stengiasi nevaikščioti ten, kur yra muslimų rajonai... Ar tai tikrai tiesa?
Spauda reaguoja, sakyciau, normaliai - Spiegel, Welt, Focus, Bild (na Bild tai toks biski pletku laikrastis . Labai daug kritikos gavo valstybines televizijos - ARD ir ZDF. Ypac ZDF, kad samoningai nutylejo apie Kelno ir kt. ivykius ir paskelbe zymiai veliau, kai pamate kad tylet nebeimanoma.
Del vaiksciojimu po muslimu rajonus negaliu konkreciai pasakyt, nes mano miestas nera didelis, tokiu rajonu ner. Kolkas. Teko Hamburge pries pora metu nauju metu nakti gryzt i viesbuti, kuris buvo migrantu kvartale. Ojezau kaip nejauku buvo, ne tik man, bet ir mano vyrui, kuris siaip jau labai liberalus ir tolerantiskas.
QUOTE(Amsele @ 2016 01 07, 12:23)
Spauda reaguoja, sakyciau, normaliai - Spiegel, Welt, Focus, Bild (na Bild tai toks biski pletku laikrastis . Labai daug kritikos gavo valstybines televizijos - ARD ir ZDF. Ypac ZDF, kad samoningai nutylejo apie Kelno ir kt. ivykius ir paskelbe zymiai veliau, kai pamate kad tylet nebeimanoma.
Del vaiksciojimu po muslimu rajonus negaliu konkreciai pasakyt, nes mano miestas nera didelis, tokiu rajonu ner. Kolkas. Teko Hamburge pries pora metu nauju metu nakti gryzt i viesbuti, kuris buvo migrantu kvartale. Ojezau kaip nejauku buvo, ne tik man, bet ir mano vyrui, kuris siaip jau labai liberalus ir tolerantiskas.
Aš, kai gruodį Hamburgą pamačiau, tai man pasirodė, kad miestas antru Pakistanu tampa
QUOTE(citizenas @ 2016 01 07, 14:49)
A.Hitleris gimė šiek tiek per anksti.
Nesisielokit, užtat Putleris yra.
QUOTE(Ašaka @ 2016 01 07, 14:32)
Nesisielokit, užtat Putleris yra.
arabai iš prigimties yra iškrypėliai, vagys ir sukčiai.
Todėl ruoškitės būti apvogtos, apgautos ir išrūrintos.
Nenorit?
Nu tai imkitės visko, kad šitie padugnės nepasiektų Europos.
Štai jums ir Hitleris vardu citizenas.
Merkel toks pats Hitleris, net panaši į jį https://www.google.l...QofBewQ_AUIBigB
Bėda tik ta mums baltiems, kad ji juodžkius dievina
Bėda tik ta mums baltiems, kad ji juodžkius dievina
Ne be reikalo toki tikejima Mahometas sugalvojo siteims laukiniams.. ne be reikalo musulmones vyniojamos i paklodes or po viena gatveje rodytis negali. Isprievartaus gi staigiai minia laukiniu..
Jei prisimenate, kai Egipte vyko kazkokia ten revoliucija - lygiai taip pat prievartavo minia musulmones moteris, su ju vietiniais uzdarais rubais..Tai ne moterys kaltos, tai ju kraujyje..
Jei prisimenate, kai Egipte vyko kazkokia ten revoliucija - lygiai taip pat prievartavo minia musulmones moteris, su ju vietiniais uzdarais rubais..Tai ne moterys kaltos, tai ju kraujyje..
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 01 07, 12:07)
Pasakojama, kad atseit sutemus vienos jau stengiasi nevaikščioti ten, kur yra muslimų rajonai... Ar tai tikrai tiesa?
Tiesa, aš Londone penkis metus gyvenau, dar prieš visus šituos pabėgėlius... Niekada nebuvo malonu būti tuose rajonuose net dienos metu, visos moterys/merginos ten bijo vaikščioti, nes ten tiesiog normaliai nepraeisi
QUOTE(citizenas @ 2016 01 07, 14:37)
Nenorit?
Tolerastės nenori, jos žada pačios integruotis
Šiandien Paryžiuje dar vieną, kuris integravosi, nušovė