Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amsele @ 2016 01 06, 01:00)
jeigu cia man taikot, tai su kazkuo supainiojot. laugh.gif

Ne tamstai taikau, tikrai ne laugh.gif

O dėl to karnavalo... Skaičiau, kad yra nustebusių, kad šį kartą tyli... feministės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 01 06, 00:00)
Vasario menesi Kölne kasmetinis karnavalas. Kölno mere pareiske, kad reikalingas specialus elgesio Kodeksas moterims/merginoms (nebut po viena, tik grupemis, laikytis atstumo nuo svetimu vyru ir t.t.) fool.gif  Kas toliau? Burka ant galvos?  doh.gif

Pradedu galvoti, kad net jei iš tikro lieptų burkas užsidėt tolerantiškoji visuomenė nieko nedarytų, nes gi "dėl mūsų pačių saugumo", "privalome gerbti jų įsitikinimus", "ar mes tiek sugedę, kas pridengti kūną problema?".
Atsakyti
Pildosi Vangos pranašystė: 2016-aisiais Europoje šalta... O ką nešalta? Bent Lietuvoje tai labai šalta. Europoje tamsu... Aišku tamsu - visi po burkom. Europa ištuštėjus... Tai aišku, geriau jau negyvenamoj saloj pas Robinzoną Kruzą, bent nuoga gali prasilėkt ir Robinzonas patenkintas cool.gif
Atsakyti
O as kaltinu ta p. M
o turkai jei butu uzdare sienas ir neisleide pas save esanciu nebutu to srauto ...
o jus ,,Monteverte .. paisdykaut megejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 12:02)
O as kaltinu ta p. M 
o turkai jei butu uzdare sienas ir neisleide pas save esanciu nebutu to srauto ... 
o jus ,,Monteverte .. paisdykaut megejus  ax.gif

Jei bankrutuojanti Graikija, pakišusi ES kiaulę, ir korumpuota Italija būtų saugojusi savo sienas, gal tas srautas irgi būtų buvęs mažesnis...
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 01 06, 11:39)
Jei bankrutuojanti Graikija, pakišusi ES kiaulę, ir korumpuota Italija būtų saugojusi savo sienas, gal tas srautas irgi būtų buvęs mažesnis...

Sienas visiems reikejo saugot ir uzdarinet kai tam laikas budavo, o ne but visai europai kaip pereinamu kaimu. Teisingai Vengrija dare tvoras statydama, neveltui ant jos kitos valstybes piktinosi, o poto pacios pajautusios ka reiskia tie "pabegeliu" srautai pradedavo uzdarinet sienas.
Atsakyti
Aiskeja, kad ne tik Kiolne ir Hamburge, bet ir Stutgarte, Bielefeld“e vyko panasios "akcijos" pries moteris. Trys itariamieji suimti, kolkas jokios info apie juos.
Ot laikai atejo, kas galejo pagalvot, kad tokioj saugioj saly kaip Vokietija desis tokie dalykai. Ir vis per ta prakeikta beribe tolerancija, politini korektiskuma ir panasu mesla. irnesakyk.gif Man tai cia silpnaprotyste kvepia. Nu koks sveiko proto zmogus leis, kad jam kazkas ant galvos siktu. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 01 06, 14:01)
Aiskeja, kad ne tik Kiolne ir Hamburge, bet ir Stutgarte, Bielefeld“e vyko panasios "akcijos" pries moteris. Trys itariamieji suimti, kolkas jokios info apie juos.
Ot laikai atejo, kas galejo pagalvot, kad tokioj saugioj saly kaip Vokietija desis tokie dalykai.  Ir vis per ta prakeikta beribe tolerancija, politini korektiskuma ir panasu mesla. irnesakyk.gif  Man tai cia silpnaprotyste kvepia. Nu koks sveiko proto zmogus leis, kad jam kazkas ant galvos siktu. irnesakyk.gif

O čia rimtai migrantai darbuojasi? Ar tik visus šunis dabar ant jų karia?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 06, 14:03)
O čia rimtai migrantai darbuojasi? Ar tik visus šunis dabar ant jų karia?

Negaliu pasakyt, pati ten nebuvau. Bet liudininku teigimu pagrinde afrikieciai ir arabai.
Atsakyti
Man tai cia silpnaprotyste kvepia. Nu koks sveiko proto zmogus leis, kad jam kazkas ant galvos siktu. irnesakyk.gif

Absoliučiai pritariu.
Atsakyti
Nesistebiu tais baisiais užpuolimais unsure.gif doh.gif Gruodį buvau Vokietijoje po ilgos pertraukos. Hamburge jaučiausi lyg kokiam Pakistane. Centrinėse miesto dalyse dar kažkaip jaukiau, policijos daugiau matyti, bet vieną kartą nuklydau į nuošalesnę gatvelę po parduotuves besisukinėdama, tai net šiurpas per nugarą nubėgo... per arabus nematyti kelio, švilpia, rėkauja, gašlius žvilgsnius mėto, fu doh.gif
Atsakyti
Ir vis per ta prakeikta beribe tolerancija, politini korektiskuma ir panasu mesla. irnesakyk.gif  Man tai cia silpnaprotyste kvepia. Nu koks sveiko proto zmogus leis, kad jam kazkas ant galvos siktu. irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 06, 14:47)
Nesistebiu tais baisiais užpuolimais unsure.gif  doh.gif Gruodį buvau Vokietijoje po ilgos pertraukos. Hamburge jaučiausi lyg kokiam Pakistane. Centrinėse miesto dalyse dar kažkaip jaukiau, policijos daugiau matyti, bet vieną kartą nuklydau į nuošalesnę gatvelę po parduotuves besisukinėdama, tai net šiurpas per nugarą nubėgo... per arabus nematyti kelio, švilpia, rėkauja, gašlius žvilgsnius mėto, fu doh.gif

Londone tas pats, o jau apie koki Birminghama isvis nesneku.
Atsakyti