Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2015 11 16, 16:30)
Visus lietuvius, kol dar nebuvom ES irgi turėjo namolei parsiųst? O iš Amerikos iki šiol turėtų varyt visus von, jau senai pas mus karo nėra.

Tai ir siunte, ko cia stebites. Visi nelegalai pagauti grizdavo namolio i Lietuva, mano draugu pora vaziavo ir bande siena kirsgi legaliai, tai drauge praleido, o vyra grazino. Siandien dienai abu graziai GB gyvena, mokescius moka ir niekada jokios pasalpos nera prase ar gave. Jauciate skirtuma tarp lietuvos pabegeliu ir Sirijos ?
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 11 16, 18:14)
Jauciate skirtuma tarp lietuvos pabegeliu ir Sirijos ?

Nejaučia. Anie vistiek geresni. Šiaip, iš principo, bet geresni.
Papildyta:
Jungtynės Karalystės pajėgoms duotas įsakymas šaudyti jei džihadistai pultų Londoną.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 11 16, 18:45)
Jungtynės Karalystės pajėgoms duotas įsakymas šaudyti jei džihadistai pultų Londoną.

Ufff, nors kiek pasistūmėjome į priekį nuo tos mirtį nešančios tolerastijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 11 16, 17:54)
pakratykime juos atgal į jūrą  ax.gif

Negrazu, bet veiksminga ax.gif

QUOTE(Domogintare @ 2015 11 16, 18:14)
Jauciate skirtuma tarp lietuvos pabegeliu ir Sirijos ?

Nejaučia. Arba jaučia, bet perėmę pabėgėlių manierą akis išverčia ir skleidžia "gėrį" lotuliukas.gif

QUOTE(Nastya @ 2015 11 16, 18:45)

Šiandien keliose stotyse mačiau ginkluotus policininkus. Įspūdingai atrodo vyrai.
Beje, esu jau minejusi, kad dirbu su musulmonu, kuris integravosi jau mirksiukas.gif ryte paklausiau nuomonės apie Paryžiaus tragediją tai teatsake tokia Alacho valia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 11 16, 19:07)
tokia Alacho valia  doh.gif

blink.gif doh.gif
alah akbar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 11 16, 19:07)
Beje, esu jau minejusi, kad dirbu su musulmonu, kuris integravosi jau  mirksiukas.gif  ryte paklausiau nuomonės apie Paryžiaus tragediją tai teatsake tokia Alacho valia  doh.gif

Eina sau blink.gif Pradedu galvot, kad šitas pasakojimas iš FB yra teisybė...
"Vienas prancūzas katalikų vienuolis neseniai pasakojo, kad jo vienuolyne labai ilgai dirbo senas musulmonas. Sąžiningas, patikimas ir darbštus, jis tapo tarsi šeimos nariu, ir vienuoliai jam jautė didelį prieraišumą, kuris buvo abipusis. Vieną penktadienį vyras iš mečetės grįžo prislėgtas. Vyresniajam po atkaklių reikalavimų galiausiai pavyko jį prakalbint. Vyras pasakė:
„Šiandien imamas, kuris vadovavo maldai, per pamokslą pasakė mums, kad Alacho ir jo Pranašo triumfo dieną, kuri jau greitai ateis, mes išvaduosime šį Šventąjį miestą nuo žydų ir krikščionių, ir visi bedieviai, kurie tuojau pat neišpažins tikėjimo, turės būti nužudyti. Tokia Korano valia, ir mes privalome jam paklusti“. Sekė pauzė, o tuomet:
„Tačiau nebijokite, tėve, jūs žinote, kad myliu jus visus. Aš žinau, ką daryti, jei turėsiu jus nužudyti. Rasiu būdą, kuris neleis jums kentėti“.
Šis anekdotas, deja, yra autentiškas.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 11 16, 19:11)

Nevartyk akių. Netiki integracijos galia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 11 16, 20:20)
Nevartyk akių. Netiki integracijos galia?  lotuliukas.gif

Mes greiciau persintegruosime su savo tolerancija, nes jie niekada to nedare, nedaro ir nedarys. Trecia karta gimsta europoje, o tradicijos tos pacios ir Europa darosi vis labiau islamiska. Mane baugina, kad Prancuzijoje 30 proc. gyventoju yra musulmonai, Vokietijoje 6 mln., skaiciai kalba patys uz save, o cia kazkas lietuviu, kuriu tik 3 mln. bijo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2015 11 16, 20:38)
Mes greiciau persintegruosime su savo tolerancija, nes jie niekada to nedare, nedaro ir nedarys. Trecia karta gimsta europoje, o tradicijos tos pacios ir Europa darosi vis labiau islamiska. Mane baugina, kad Prancuzijoje 30 proc. gyventoju yra musulmonai, Vokietijoje 6 mln., skaiciai kalba patys uz save, o cia kazkas lietuviu, kuriu tik 3 mln. bijo  verysad.gif

tai kiek lietuvių nuo musulmonų žuvo, ir kiek nuo lietuvių ? !
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 11 16, 19:20)
Nevartyk akių. Netiki integracijos galia?  lotuliukas.gif

Spėju tavo vietoj nepratylėčiau, susikoločiau biggrin.gif Poto aišku lėkčiau iš darbo kokia aš rasistė lotuliukas.gif

QUOTE(Domogintare @ 2015 11 16, 19:38)
Mes greiciau persintegruosime su savo tolerancija, nes jie niekada to nedare, nedaro ir nedarys. Trecia karta gimsta europoje, o tradicijos tos pacios ir Europa darosi vis labiau islamiska. Mane baugina, kad Prancuzijoje 30 proc. gyventoju yra musulmonai, Vokietijoje 6 mln., skaiciai kalba patys uz save, o cia kazkas lietuviu, kuriu tik 3 mln. bijo  verysad.gif

Lietuviai tikrai nepersintegruos, dauguma visiškai nelaukia pabėgėlių ir nekenčia musulmonų. Geriausiu atveju bus kaip su čigonais, suras vietą kurioje gyvens ir dauginsis kaip triušai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 11 16, 20:40)

O kada nuo lietuviu vienu metu zuvo 123 ir suzeista virs 300 zmoniu? Ar nuo musulmonu musulmonai nera zuve, ar tarp siru nera nusikalteliu, kas ten pabegeliu stovyklose nusikaltimus daro, lietuviai?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 11 16, 19:40)

Ką tau lietuviai tokio padarė, kad tų šitos tautosakos taip nekenti. Visus vagimis, žudikais, pasalpiniais vadini.

QUOTE(Nastya @ 2015 11 16, 19:47)
Spėju tavo vietoj nepratylėčiau, susikoločiau  biggrin.gif Poto aišku lėkčiau iš darbo kokia aš rasistė  lotuliukas.gif

Supranti su juo koliotis tas pats kas su mjforver. Visi blogi ir nuodėmingi, tik musulmonai teigiami ir nuskriaustieji. Mes į pragarą eisim, o jie į dangų lotuliukas.gif Ignoras ir griežtos ribos.
Atsakyti