merginos patarkit kokį receptuką su apelsinais??
dar turiu klausimą, ar atitinka vienas šaukštelis nugesintos sodos su vienu šaukšteliu kepimo miltelių ??
QUOTE(katanelis @ 2010 03 22, 19:44)
merginos patarkit kokį receptuką su apelsinais??
na gali imti bile kuri citrinini pyraga ir citrina apelsinu pakeisti
QUOTE(aguonele @ 2010 03 22, 22:33)
na gali imti bile kuri citrinini pyraga ir citrina apelsinu pakeisti
ačiū už patarimą
Drėgnas morkų pyragas
Reikia:
2 st.morkų
1st. cukraus
1 1/5 st.miltų
1/5st.alyvuogių aliejaus
1a.š.kepimo miltelių
1a.š.cinamono
1 saujos migdolų riešutų.
Sutarkuoti morkas,sumaišyti su cukrumi ir palikti 1 val.pastovėti ,kol ištirps cukrus.,Į masę sudėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir cinamonu,įpilti aliejų.Sudėti riešutus.Viską sumaišyti iki vientisos masės.Dėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 40min. 180 C orkaitėje.Gavosi labai skanus ir drėgnas morkų pyragas.Skanaus!!!
Labai ačiū žaidimų aikštelei už skanų receptėlį !
Reikia:
2 st.morkų
1st. cukraus
1 1/5 st.miltų
1/5st.alyvuogių aliejaus
1a.š.kepimo miltelių
1a.š.cinamono
1 saujos migdolų riešutų.
Sutarkuoti morkas,sumaišyti su cukrumi ir palikti 1 val.pastovėti ,kol ištirps cukrus.,Į masę sudėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir cinamonu,įpilti aliejų.Sudėti riešutus.Viską sumaišyti iki vientisos masės.Dėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 40min. 180 C orkaitėje.Gavosi labai skanus ir drėgnas morkų pyragas.Skanaus!!!
Labai ačiū žaidimų aikštelei už skanų receptėlį !
QUOTE(Lady Dy @ 2010 03 11, 23:16)
Kavos pyragas su kriausemis gavosi labai skanus,tik va gaila kad nebuvo geltonojo tekstuko ypatingai zioploms kepejoms kepiau torto formoje ir man sviestukas per sujungimus labai graziai lasejo i orkaite,o reikejo gal pirmiau iskloti forma kepimo popieriumi
QUOTE(aikstinga @ 2010 03 12, 21:29)
aš tai ką tik iškepiau tą pyragą,tai man žinokit nelabai viską dariau pagal receptą,bet tešla iškepus gavos kaip akmuo koks kieta..neįmanoma atgnybt gabaliuko net..tikrai ne to tikėjaus..gal čia mano klaida,bet daugiau jo nebekepsiu..gaila tešlai produktų,nes dabar tai beveik visą tešlą reikia nupjaut,kad būtų galima normaliai valgyt...
Tesla ir man kieta gavosi net kepant idejus kepimo popieriu,bet kaip man atrodo ar negalima jo kepti trumpiau o ne valanda,cia gal reiktu paeksperimentuoti,o pyragas siaip labai skanus ir gerai atrodo, kietoki buna tik patys sonai
QUOTE(Lady Dy @ 2010 03 31, 20:33)
Tesla ir man kieta gavosi net kepant idejus kepimo popieriu,bet kaip man atrodo ar negalima jo kepti trumpiau o ne valanda,cia gal reiktu paeksperimentuoti,o pyragas siaip labai skanus ir gerai atrodo, kietoki buna tik patys sonai
Labas
As ta pyraga kepiau pora kartu ir nedadedavau bent 50gr miltu. Gaudavosi super
Labai trapi tesla, o kavos dejau 5 saukstus, bet be kaupo.
Sveikos,
Zinau labai skanu ir greita ir lengvai paruosiama receptuka
Trapus pyragas su mėlynėmis
Tešlai:
1 stiklinė miltų,
200 g sviesto,
2-3 šaukštai cukraus,
1 kiaušinis,
2 šaukštai vandens,
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
1 stiklinė šaldytų arba šviežių mėlynių (gali būti nebūtinai mėlynių, tinka ir juodųjų serbentu ogienė ir pan) kad būtų rūgštelės biski
0,5 stiklinės cukraus
Gaminimas
Į dubenį suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir suberkite ten cukrų, druską, supjaustytą gabaliukais sviestą ir kiaušinio trynį. Įpilkite 2 šaukštus vandens ir kapokite dideliu peiliu, kol tešla pradės lipti.
Tuomet pabaikite ją minkyti rankomis, suvoliokite į rutulį, įvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Atvėsusią tešlą padalinkite į dvi dalis dalis, skirta pagrindui turi būti dvigubai didesnė. Ją iškočiokite ir įdėkite į riebalais išteptą kepimo formą, paliekant kraštelius. Tešlai iškepus, po 20-30 min, nuimkite
Mėlynes perrinkite, sumaišykite su cukrumi ir suberkite ant tešlos. Tuomet iškočiokite mažesnįjį tešlos gabalą skritulio forma ir supjaustykite tešlą juostelėmis.
Iš šių juostelių ant mėlynių išdėliokite tinklelį", aptepkite jį plaktu kiaušiniu ir kepkite pyragą dar 20-30 min, kol gražiai pagels.
Skanaus!
p.s. gaila nemoku foto ikelti , pyragas atrodo dieviskai, dar galima ant galo pabarstyt cukraus pudra
Zinau labai skanu ir greita ir lengvai paruosiama receptuka
Trapus pyragas su mėlynėmis
Tešlai:
1 stiklinė miltų,
200 g sviesto,
2-3 šaukštai cukraus,
1 kiaušinis,
2 šaukštai vandens,
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
1 stiklinė šaldytų arba šviežių mėlynių (gali būti nebūtinai mėlynių, tinka ir juodųjų serbentu ogienė ir pan) kad būtų rūgštelės biski
0,5 stiklinės cukraus
Gaminimas
Į dubenį suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir suberkite ten cukrų, druską, supjaustytą gabaliukais sviestą ir kiaušinio trynį. Įpilkite 2 šaukštus vandens ir kapokite dideliu peiliu, kol tešla pradės lipti.
Tuomet pabaikite ją minkyti rankomis, suvoliokite į rutulį, įvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Atvėsusią tešlą padalinkite į dvi dalis dalis, skirta pagrindui turi būti dvigubai didesnė. Ją iškočiokite ir įdėkite į riebalais išteptą kepimo formą, paliekant kraštelius. Tešlai iškepus, po 20-30 min, nuimkite
Mėlynes perrinkite, sumaišykite su cukrumi ir suberkite ant tešlos. Tuomet iškočiokite mažesnįjį tešlos gabalą skritulio forma ir supjaustykite tešlą juostelėmis.
Iš šių juostelių ant mėlynių išdėliokite tinklelį", aptepkite jį plaktu kiaušiniu ir kepkite pyragą dar 20-30 min, kol gražiai pagels.
Skanaus!
p.s. gaila nemoku foto ikelti , pyragas atrodo dieviskai, dar galima ant galo pabarstyt cukraus pudra
QUOTE(*spygle @ 2010 04 07, 15:00)
Zinau labai skanu ir greita ir lengvai paruosiama receptuka
Gaminimas
Į dubenį suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir suberkite ten cukrų, druską, supjaustytą gabaliukais sviestą ir kiaušinio trynį. Įpilkite 2 šaukštus vandens ir kapokite dideliu peiliu, kol tešla pradės lipti.Tuomet pabaikite ją minkyti rankomis, suvoliokite į rutulį, įvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.Atvėsusią tešlą padalinkite į dvi dalis dalis, skirta pagrindui turi būti dvigubai didesnė. Ją iškočiokite ir įdėkite į riebalais išteptą kepimo formą, paliekant kraštelius. Tešlai iškepus, po 20-30 min, nuimkite
Mėlynes perrinkite, sumaišykite su cukrumi ir suberkite ant tešlos. Tuomet iškočiokite mažesnįjį tešlos gabalą skritulio forma ir supjaustykite tešlą juostelėmis. Iš šių juostelių ant mėlynių išdėliokite tinklelį", aptepkite jį plaktu kiaušiniu ir kepkite pyragą dar 20-30 min, kol gražiai pagels.
Skanaus!
p.s. gaila nemoku foto ikelti , pyragas atrodo dieviskai, dar galima ant galo pabarstyt cukraus pudra
Gaminimas
Į dubenį suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir suberkite ten cukrų, druską, supjaustytą gabaliukais sviestą ir kiaušinio trynį. Įpilkite 2 šaukštus vandens ir kapokite dideliu peiliu, kol tešla pradės lipti.Tuomet pabaikite ją minkyti rankomis, suvoliokite į rutulį, įvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.Atvėsusią tešlą padalinkite į dvi dalis dalis, skirta pagrindui turi būti dvigubai didesnė. Ją iškočiokite ir įdėkite į riebalais išteptą kepimo formą, paliekant kraštelius. Tešlai iškepus, po 20-30 min, nuimkite
Mėlynes perrinkite, sumaišykite su cukrumi ir suberkite ant tešlos. Tuomet iškočiokite mažesnįjį tešlos gabalą skritulio forma ir supjaustykite tešlą juostelėmis. Iš šių juostelių ant mėlynių išdėliokite tinklelį", aptepkite jį plaktu kiaušiniu ir kepkite pyragą dar 20-30 min, kol gražiai pagels.
Skanaus!
p.s. gaila nemoku foto ikelti , pyragas atrodo dieviskai, dar galima ant galo pabarstyt cukraus pudra
ojojoj tikrai nei cia greitai nei cia lengvai bet tikrai neabejoju, kad labai skanu
QUOTE(okkey @ 2010 04 07, 18:52)
ojojoj tikrai nei cia greitai nei cia lengvai bet tikrai neabejoju, kad labai skanu
na manau tikrai nera sudetinga
ir siaip jeigu turit uogieniu naminiu uzsislepe dar tai nera ir brangu
sviesta reiktu tik pirkt
na o kiausini cukru ir miltus manau kiekviena seimininke jau kazkaip sukrapstys
rezultanas niamu niamu
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(devintas dangus @ 2009 11 20, 17:47)
Sveiki
Kepiau šiandien obuolių pyragą pagal šį receptą:
http://pragarovirtuv...iu-pyragas/323/
Ir ką galiu pasakyt, kad geresnio obuolių pyrago dar nebuvau iškepus
Nuo šiol tik pagal šį receptą ir kepsiu
Norėjau savo nuotraukas įkelt, bet per daug vietos užima
Pyragas gavosi purutis, tirpsta burnoje
Kepiau šiandien obuolių pyragą pagal šį receptą:
http://pragarovirtuv...iu-pyragas/323/
Ir ką galiu pasakyt, kad geresnio obuolių pyrago dar nebuvau iškepus
Nuo šiol tik pagal šį receptą ir kepsiu
Norėjau savo nuotraukas įkelt, bet per daug vietos užima
Pyragas gavosi purutis, tirpsta burnoje
nu tikrai skanus, ka tik iskepiau tai visiems neat ausys lapsi aciu uz receptuka