Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 3

QUOTE(aukseliss @ 2010 02 03, 15:10)
Sveikos kepėjos  4u.gif  Noriu išsikepti pyragą su vyšniomis, gal galėtumėt įmesti recepto nuorodėlė, nes kiek ieškojau aš neradau  ax.gif  Ačiūkas  mirksiukas.gif

Sveika! mirksiukas.gif

Zinokit, tu receptu yra "n". Priklauso kokio norite pyrago ir su kokiais priedais. Kelis radau pas Sonatina, ne visi jie butent su vysniom, bet visas uogas galima pakeiti tokiom, kokiom norite arba i tas, kokias turit siuo metu namuose mirksiukas.gif
Galite uzeiti i virsutine saldesiu tema, ten visas sarasas (tik ten jokiu komentaru ir klausimu nerasome mirksiukas.gif )

Paskaitykite dar siuos receptus:
Pyragas su bruknėmis
Greitas pyragas su uogomis
Pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu
Pyragas su mėlynėmis
Pyragaičiai su varške ir vyšniomis
Mėlynių pyragas su varške
Trupininis mėlynių pyragas

Nezinau ar kuom nors padejau, bet kaip jau minejau, kad vietoj vienu uogu galite pakeisti vysniomis, pati taip danzai darau biggrin.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 03, 22:18)
Sveika!  mirksiukas.gif

Zinokit, tu receptu yra "n". Priklauso kokio norite pyrago ir su kokiais priedais. Kelis radau pas Sonatina, ne visi jie butent su vysniom, bet visas uogas galima pakeiti tokiom, kokiom norite arba i tas, kokias turit siuo metu namuose  mirksiukas.gif
Galite uzeiti i virsutine saldesiu tema, ten visas sarasas (tik ten jokiu komentaru ir klausimu nerasome mirksiukas.gif )

Paskaitykite dar siuos receptus:
Pyragas su bruknėmis
Greitas pyragas su uogomis
Pyragas su vyšniomis ir baltuoju šokoladu
Pyragas su mėlynėmis
Pyragaičiai su varške ir vyšniomis
Mėlynių pyragas su varške
Trupininis mėlynių pyragas

Nezinau ar kuom nors padejau, bet kaip jau minejau, kad vietoj vienu uogu galite pakeisti vysniomis, pati taip danzai darau  biggrin.gif

Sekmes! 4u.gif

Didelis Ačiū už patarimus, bandysim ką nors išsirinkti ir išsikepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2010 02 03, 10:57)
Sveikos merginos,gal ir nelabai į temą,bet iškilo problema netyčia nusipirkau kondensuoto pieno be cukraus ką patartumėt daryti g.gif ,per nuolaidas dar cukraus miltelių paėmiau  g.gif gal kuri ką pasiūlytų būčiau dėkinga.

Galima pasidaryti putėsius arba neriebų kremą tortui
Bet kokio skonio pirktinė žele paruošti mažinant vandens kiekį per puse ir ataušinti.
Pieną išplakti iki putų ( jis tikrai išsiplaka) mikseriu kol padvigubės.
Tada plakant įdėti paruoštą ataušintą želė. Labai greitai stingsta, jeigu naudosite kaip pertepimą tortui atkreipti į tai dėmesį. Jeigu putėsius valgysite vienus tai į šaldytuvą kol sustigs. Gausite želės spalvos pastelinius putėsius.
Skanaus
Atsakyti
Labai ačiū VIKTUTE pasinaudosiu jūsų patarimu thumbup.gif ,nes su žele kremai man labai wub.gif
Atsakyti
Gal kas zinote pyrago recepta,kur reikia savaite tesla "brandinti", kasdien imaisant cukraus?... po to 2/3 teslos kepti, o 1/3 toliau laikyti kitos savaites piragui, vis pridedant nauju ingridientu. pamenu pats skaniausias pyragas koki esu iskepus smile.gif bet receptas visai isgaravo is atminties... verysad.gif
Atsakyti
Labai noriu skanaus 4u.gif pyrago su vysniomis tik niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaster @ 2009 12 05, 17:49)

Taigi, KAVOS PYRAGAS SU KRIAUŠĖMIS:

tešlai:
*200g sviesto;
*100g cukraus;
*1 kiaušinio;
*5 šaukštų tirpios kavos;
*300g miltų;
*1 a.š. kepimo miltelių;
įdarui:
*4 didelių kriaušių;
*1/2 stiklinės skaldytų migdolų;
*3 kiaušinių;
*stiklinės kondensuoto pieno.

Iš tešlai skirtų produktų suminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą ar kamerą.
Kriaušes nulupti, smulkiai supjaustyti. tešlą pagal receptą kažkokiu magišku būdu reikėjo kočioti ir kloti į skardą, bet kadangi ji net ir su padidintu miltų kiekiu buvo labai minkšta, tai aš tiesiog ją išmarmaliojau pirštais. reikia, kad kraštai būtų užriesti. ant tešlos sukrauti kriaušes.
Kiaušinius išplakti su kondensuotu pienu ir supilti ant kriaušių.
Pyragą pabarstyti kapotais migdolais ir kepti 180C temperatūros orkaitėje apie 60 min.

Kepiau jau šį pyragą porą kartų. Ką pavaišinau - sakė pats skaniausias pyragas iš mano keptų.. Labai dėkuj recepto autorei 4u.gif
Atsakyti
Purus, citrininis pyragas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aguonele,labai skaniai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūtė @ 2010 02 25, 21:38)
Gal kas zinote pyrago recepta,kur reikia savaite tesla "brandinti", kasdien imaisant cukraus?... po to 2/3 teslos kepti, o 1/3 toliau laikyti kitos savaites piragui, vis pridedant nauju ingridientu. pamenu pats skaniausias pyragas koki esu iskepus smile.gif bet receptas visai isgaravo is atminties...  verysad.gif

Ar ne apie HERMANA kalbi?Seniai kepdavau,labai skanus,bet drauge man davus buvo stikline jo,paskui trilitri laikai,ir kas kazkiek laiko dadedi cukraus ir lyg pieno dapili?Kaip as jo noreciau wub.gif
Papildyta:
http://www.patiekala...-hermanas/2623/
Atsakyti
Labas vakaras,turiu vieno pyrago recepteli,ji gamindavau,dar kai buvau mergaiciuke,jis man labai patikdavo,labai lengvas ir gardus ax.gif Tikiuosi ir Jums mielosios patiks cool.gif.beje jis buvo is kazkokio zurnaliuko biggrin.gif
"Smaliziukas"
3kiausiniai
1stikline cukraus
1stikline miltu
3dideli obuoliai
1arbatinis saukstelis kepimo milteliu
0,5 stiklines aliejaus
Paruosimas:Kiausinius isplakti su cukrumi,kol pasidarys vienalyte mase.Kepimo miltelius sumaisyti su miltais .I kiausiniu ir cukraus mase,maisant supilti alieju,po to miltus su kepimo milteliais.Maisyti,kol tesla pasidarys vienalyte.Suberti griezineliais supjaustytus obuolius,viska dar karta ismaisyti ir supilti i riebalais istepta skarda ir i ikaitinta orkaite (180 laipsniu) ir kepti 30-40 minuciu.
Skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kavos pyragas su kriausemis gavosi labai skanus,tik va gaila kad nebuvo geltonojo tekstuko ypatingai zioploms kepejoms wink.gif kepiau torto formoje ir man sviestukas per sujungimus labai graziai lasejo i orkaite,o reikejo gal pirmiau iskloti forma kepimo popieriumi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokosinė ryžių tarta su citrinos prieskoniu
user posted image
Reikės:
1 1/2 puodelio miltų
1v.š.cukraus
1a.š. druskos
1a.š.kepimo miltelių
150gr.sviesto
4v.š.šalto vandens

Ryžių masei reikės:
1/2 puodelio ryžių
3 puodelių vandens
3 puodelių pieno
50gr. sviesto
1/2 puodelio cukraus
1 a.š. druskos
1/2 puodelio kokosų drožlių
3 kiaušinių
1a.š. vanilės ekstrakto
2a.š. citrinos žievelių

Miltus,cukrų ir kepimo miltelius išmaišome.Sudedame sviestą ir gerai išsukame.Supilame vandenį ir išminkome.Tešlą dedame 1 valandai į šaldytuvą.

Ryžius pilame į verdantį vandenį ir pamaišant verdame 15min. Pilame pieną,dedame cukrų,druską ir verdame dar 25 min.Atvėsiname masę .Dedame kokosą,vanilės ekstraktą,citrinos žievelę ir paeiliui isukame kiaušinius.

Iškočiojame tešlą,tiesiame į formelę ,supilame ryžių masę ir kepame 35min.190-200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Atsakyti