Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 3

QUOTE(Renata Gudauskaite @ 2010 01 23, 18:25)
Gal kuri zinot recepta pyrago su Nutella ? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Gal tik sis receptas 4u.gif
Sokoladiniai pyragaiciai su netella
Atsakyti
QUOTE(Holly_ @ 2009 11 26, 22:27)
Norėjau kepti kriaušių pyragą, paminėtą praeitame puslapyje, bet dėl laiko trūkumo ėmiausi paprastesnio morkų pyragėlio  smile.gif va įdedu nuotraukas kaip gavosi.

user posted image
user posted image

Produktai :
100g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
pusė šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
pusė šaukštelio cinamono miltelių,
2 stiklinės tarkuotų morkų,
pusė stiklinės kapotų migdolų

Veiksmai :
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.

Aciu uz recepta, labai skanus gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Holly_ @ 2009 11 26, 22:27)
Norėjau kepti kriaušių pyragą, paminėtą praeitame puslapyje, bet dėl laiko trūkumo ėmiausi paprastesnio morkų pyragėlio  smile.gif va įdedu nuotraukas kaip gavosi.

user posted image
user posted image

Produktai :
100g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,

Veiksmai :
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.

aciu uz recepta - bandysiu kepti . Skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Labukas kepėjėlės. Gal turite pyrago su uogiene receptą ?
Atsakyti
reik paprastučio meduolio receptuko
ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Holly_ @ 2009 11 26, 20:27)
Produktai :
100g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,

Veiksmai :

Vakar kepiau si pyraga thumbup.gif gavosi. Labai aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 02 01, 10:22)
Labukas kepėjėlės. Gal turite pyrago su uogiene receptą ?

Sveika! mirksiukas.gif
Siulau isbandyti Sonatinos PYRAGAS "TRUPINĖLIS" (cia nuotrauka)

Pati esu kepus, mano seimai patiko, geras budas panaudoti uogiene (senai ji esu kepus, jei neklystu, tai uogienes dejau maziau nei nurodyta recepte).
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 01, 21:38)
Sveika!  mirksiukas.gif
Siulau isbandyti Sonatinos PYRAGAS "TRUPINĖLIS" (cia nuotrauka)

Pati esu kepus, mano seimai patiko, geras budas panaudoti uogiene (senai ji esu kepus, jei neklystu, tai uogienes dejau maziau nei nurodyta recepte).

Ačiū.Pabandysiu iškepti.O kodėl uogienės dėjai mažiau?
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 02 02, 08:21)
Ačiū.Pabandysiu iškepti.O kodėl uogienės dėjai mažiau?

Sveika! mirksiukas.gif

As ji senokai kepiau, tai dabar nelabai atsimenu, bet manau del to,kad MB nemegsta saldesiu, todel ir mazinau uogienes kieki, kad ne taip saldu butu. Gerai, kad priminei apie si pyraga, reikia ir man ji vel iskepti, tik gaila, kad siais metais j.serbentu uogienes neturiu, bandysiu su kitais skoniais kepti. Jis toks tikras naminis pyragas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaster @ 2009 12 05, 17:49)
*5 šaukštų tirpios kavos;

Labai gundanciai atrodo sitas pyragiukas, tik norejau pasitikslint del tirpios kavos, cia su kaupu 5 saukstus kavos deti?Gaunasi visas indelis rolleyes.gif ?Ar taip?
Atsakyti
Sveikos merginos,gal ir nelabai į temą,bet iškilo problema netyčia nusipirkau kondensuoto pieno be cukraus ką patartumėt daryti g.gif ,per nuolaidas dar cukraus miltelių paėmiau g.gif gal kuri ką pasiūlytų būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikos kepėjos 4u.gif Noriu išsikepti pyragą su vyšniomis, gal galėtumėt įmesti recepto nuorodėlė, nes kiek ieškojau aš neradau ax.gif Ačiūkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliss: 03 vasario 2010 - 15:11