gal kuri zinot kaip gaminti pyraga "mamudas"? Ju anksciau budavo "Iki" pirkti. Tai pats skaniausias mano ragautas pyragas.... Jis toks "slapias",nezinau kaip tiksliau apibudint
Sveikos, Kartą valgiau žiauriai skanų naminį pyragą su daugybe graikinių riešutų ir karamele. Nors jis labai sotus ir saldus, tai buvo vienas skaniausių mano ragautų pyragų Bet kiek ieškau recepto, tiek nesėkmingai. Gal kuri esate ragavusi kažką panašaus ir net žino, kaip tai paruošiama?
Sveikos,
Kartą valgiau žiauriai skanų naminį pyragą su daugybe graikinių riešutų ir karamele. Nors jis labai sotus ir saldus, tai buvo vienas skaniausių mano ragautų pyragų Bet kiek ieškau recepto, tiek nesėkmingai. Gal kuri esate ragavusi kažką panašaus ir net žino, kaip tai paruošiama?
Tikrai kažkas panašaus į tai, bet ano pyrago tešla buvo tamsi (bet ne kakavinė) ir "sunki". Na, jei nepavyks rasti būtent to, ko ieškau, būtinai išmėginsiu taviškį, labai ačiū
Tikrai kažkas panašaus į tai, bet ano pyrago tešla buvo tamsi (bet ne kakavinė) ir "sunki". Na, jei nepavyks rasti būtent to, ko ieškau, būtinai išmėginsiu taviškį, labai ačiū
Sveikos, seimininkes Gal patarsit ka det i Germanto pyraga?Rauginu jau 8 diena, sestadieni kepsiu, tik vat nesugalvoju ko cia skanaus i ta tesla pridet, kad skonio nepagadint?
Sveikos, seimininkes
Gal patarsit ka det i Germanto pyraga?Rauginu jau 8 diena, sestadieni kepsiu, tik vat nesugalvoju ko cia skanaus i ta tesla pridet, kad skonio nepagadint?
Galima obuolių, džiovintų vaisių, į pusę tešlos kakavos o į kitą pusę tiek pat šaukštų miltų kiek dėjot kakavos.
Visaip skanu, man skaniausia buvo su obuoliais.
Sveikos seimininkes, ieskau sio pyragelio receptuko, deja tik fotorandu, o receptuko ne labai uzsimaniau aguonupyrago su riesutais jau kelias dienas iskau ir pardotuvese, bet nerandu ti ko noreciau, tai va dedu foto, gal kas receptuka turesit, busiu labai dekinga http://s57.radikal.r...32b2de287dd.jpg
Galiu pasigirti savo gaminiu, cia uzsakymas buvo 30-cio proga vyriskiui.
Sveikos seimininkes, ieskau sio pyragelio receptuko, deja tik fotorandu, o receptuko ne labai uzsimaniau aguonupyrago su riesutais jau kelias dienas iskau ir pardotuvese, bet nerandu ti ko noreciau, tai va dedu foto, gal kas receptuka turesit, busiu labai dekinga http://s57.radikal.r...32b2de287dd.jpg