QUOTE(editam @ 2006 10 20, 15:46)
sveikos
gal dar kartą kuri iš jūsų galėtų man pagelbėti. Prieš porą metų (maždaug) "Darbštuolės" žurnalėlyje buvo Marmurinio ar kiti vadina Zebro pyrago receptas - kiek atsimenu ten į sudėtį įėjo aliejaus ar pusė ar visa stiklinė ir ar pusė ar visa stiklinė sulčių (aš visada darydavau su apelsinų) - GAL KURI TURITE NETYČIA ŠITO PYRAGO RECEPTĄ - daugybę kartų esu kepusi, bet dabar recepto nerandu - o tikrai visada labai gerai pavykdavo ir skonis būdavo pasakiškas. Būčiau labai dėkinga...
gal dar kartą kuri iš jūsų galėtų man pagelbėti. Prieš porą metų (maždaug) "Darbštuolės" žurnalėlyje buvo Marmurinio ar kiti vadina Zebro pyrago receptas - kiek atsimenu ten į sudėtį įėjo aliejaus ar pusė ar visa stiklinė ir ar pusė ar visa stiklinė sulčių (aš visada darydavau su apelsinų) - GAL KURI TURITE NETYČIA ŠITO PYRAGO RECEPTĄ - daugybę kartų esu kepusi, bet dabar recepto nerandu - o tikrai visada labai gerai pavykdavo ir skonis būdavo pasakiškas. Būčiau labai dėkinga...
as DARBSTUOLIAI radau APELSININIS KEKSAS tai cia raso,kad reikia 0,5 st.aliejaus gal sitas receptas.