Sveikos merginos,
kiekvienais metais vis isbandau koki moliugu pyrago recepta. O siemetinis gavosi toks kad net apsakyt sunku nuo skanumo....
receptas paprastukas - is delfio, norejau nuoroda ikelti bet kad to puslapio neberandu
Va kas man gavosi:
tuoj surasiu ir atkopijuosiu receptuka
Pyragas labai skaniai atrodo receptuko nebus???
QUOTE(tatedo @ 2008 11 01, 22:38)
Pyragas labai skaniai atrodo receptuko nebus???
parasyta gi, kad autore suras ir nukopijuos
http://blog.delfi.lt...idarykpats/679/
va cia tas skanusis moliuginis pyragas. su visom smulkmenom gaminimo procesas aprashytas
beje, praktinis patarimas:
jei neturit kokio gudraus puodo - moliugas puikiai suminksteja mikrobangeje terlinaus su visokiais puodais gal puse valandos, o po to puikiai pasiteisino : i mikrobange, ir nustaciau programa ant bulviu kepimo 5-6 min ir viskas, tik issiskyrusias sultis reik nupilti
va cia tas skanusis moliuginis pyragas. su visom smulkmenom gaminimo procesas aprashytas
beje, praktinis patarimas:
jei neturit kokio gudraus puodo - moliugas puikiai suminksteja mikrobangeje terlinaus su visokiais puodais gal puse valandos, o po to puikiai pasiteisino : i mikrobange, ir nustaciau programa ant bulviu kepimo 5-6 min ir viskas, tik issiskyrusias sultis reik nupilti
Iškepiau Štai tokį obuolių pyragą pagal Sonatiną, bent jau man tai skonis, grįš MB, pažiurėsiu, kaip jis įvertins.
Zadeta nuotrauka ( rauginto pyrago)
dariau paskutini karta ( nes atsibodo auginimas ir skonis) si karta su obuoliais ir saldytom tresnem
sudejau vaisius ant teslos eilemis ( tresnes/obuoliai+cinamonas) ir iskepiau
Skanus pyragas,bet jau pavargau nuo jo
dariau paskutini karta ( nes atsibodo auginimas ir skonis) si karta su obuoliais ir saldytom tresnem
sudejau vaisius ant teslos eilemis ( tresnes/obuoliai+cinamonas) ir iskepiau
Skanus pyragas,bet jau pavargau nuo jo
super atrodo
čia jį gal pagal SM rastą receptą auginai??
gal yra foto atpjauto pyrago?
čia jį gal pagal SM rastą receptą auginai??
gal yra foto atpjauto pyrago?
QUOTE(jurgav.. @ 2008 11 03, 16:23)
super atrodo
čia jį gal pagal SM rastą receptą auginai??
gal yra foto atpjauto pyrago?
čia jį gal pagal SM rastą receptą auginai??
gal yra foto atpjauto pyrago?
jo,pagal Sm.... regis kokiam 9psl.Germano pyragas vadinasi
nea,atpjauto neturiu
laba vakareli
gal zinot koki pyragiuka su kriausem, nes teks jas tada ismesti jeigu nieko is ju nepadarysiu
gal zinot koki pyragiuka su kriausem, nes teks jas tada ismesti jeigu nieko is ju nepadarysiu
KRIAUŠIŲ PYRAGAS
250 g miltų
50 g cukraus
1 kiaušinis
150 g sviesto
1 šaukstelis kepimo miltelių
Įdarui
3-4 kriaušės
1 stiklinė lazdyno riešutų
0.5 indelio kondensuoto pieno
cinamono
Išminkome tešlą ir padedam į šaldytuvą kokiam pusvalandžiui.Truputį tešlos paliekame, iš kitos iškočiojame 5-7 mm storio lakstą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputi pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę dedame ant iškočioto lakšto.Iš likusios tešlos darome gėlytes, arba tiesiog sutarkuojame ir ant viršaus. Į orkaitę ir
Man jis nerealus, pats skaniausias kriausiu pyragas
250 g miltų
50 g cukraus
1 kiaušinis
150 g sviesto
1 šaukstelis kepimo miltelių
Įdarui
3-4 kriaušės
1 stiklinė lazdyno riešutų
0.5 indelio kondensuoto pieno
cinamono
Išminkome tešlą ir padedam į šaldytuvą kokiam pusvalandžiui.Truputį tešlos paliekame, iš kitos iškočiojame 5-7 mm storio lakstą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputi pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę dedame ant iškočioto lakšto.Iš likusios tešlos darome gėlytes, arba tiesiog sutarkuojame ir ant viršaus. Į orkaitę ir
Man jis nerealus, pats skaniausias kriausiu pyragas
QUOTE(laurindre @ 2008 11 04, 21:42)
KRIAUŠIŲ PYRAGAS
250 g miltų
50 g cukraus
1 kiaušinis
150 g sviesto
1 šaukstelis kepimo miltelių
Įdarui
3-4 kriaušės
1 stiklinė lazdyno riešutų
0.5 indelio kondensuoto pieno
cinamono
Išminkome tešlą ir padedam į šaldytuvą kokiam pusvalandžiui.Truputį tešlos paliekame, iš kitos iškočiojame 5-7 mm storio lakstą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputi pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę dedame ant iškočioto lakšto.Iš likusios tešlos darome gėlytes, arba tiesiog sutarkuojame ir ant viršaus. Į orkaitę ir
Man jis nerealus, pats skaniausias kriausiu pyragas
250 g miltų
50 g cukraus
1 kiaušinis
150 g sviesto
1 šaukstelis kepimo miltelių
Įdarui
3-4 kriaušės
1 stiklinė lazdyno riešutų
0.5 indelio kondensuoto pieno
cinamono
Išminkome tešlą ir padedam į šaldytuvą kokiam pusvalandžiui.Truputį tešlos paliekame, iš kitos iškočiojame 5-7 mm storio lakstą. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus truputi pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną, išmaišome ir šitą masę dedame ant iškočioto lakšto.Iš likusios tešlos darome gėlytes, arba tiesiog sutarkuojame ir ant viršaus. Į orkaitę ir
Man jis nerealus, pats skaniausias kriausiu pyragas
QUOTE(Lori @ 2008 11 04, 21:44)
Yra atskira temuke su surinktomis receptu nuorodomis .
Vienas
Antras
Trecias
Ketvirtas
Penktas
skanaus
Vienas
Antras
Trecias
Ketvirtas
Penktas
skanaus
aciu jums abiems ryt tikrai kuri viena darysiu