[quote=aguonele,2008 10 24, 22:02]
Tai naikinam obuoliukus toliau siaip karaviau su jais visa laika,nes pyragai nesigaudavo.Taciau sis Sonatinos obuoliu pyragas uzkerejo
O brendis labai butinas?
QUOTE(aguonele @ 2008 10 27, 12:14)
visai nepavyko...
kas aguonele nepavyo parasyk gal ispresim problema.imk baliona neverk kita kart pasiseks tikrai
[quote=blondynka,2008 10 27, 18:09]
Tai naikinam obuoliukus toliau siaip karaviau su jais visa laika,nes pyragai nesigaudavo.Taciau sis Sonatinos obuoliu pyragas uzkerejo
O brendis labai butinas?
[/quote]
Manau, galiu atsakyt..
Brendis pagardina. Lieka nuo jo toks, angliškai tariant, "something something" - neaišku kas, bet skanu.
Kai suvartojau pyragams visą turimą brendį, pyliau viskio. kai tas baigės - romo. kai šitas - degtinės. visus kartus liuks gavosi.
O brendis labai butinas?
[/quote]
Manau, galiu atsakyt..
Brendis pagardina. Lieka nuo jo toks, angliškai tariant, "something something" - neaišku kas, bet skanu.
Kai suvartojau pyragams visą turimą brendį, pyliau viskio. kai tas baigės - romo. kai šitas - degtinės. visus kartus liuks gavosi.
pragiedruliai,pyragas tai skonis turbūt tai dar puikesnis
QUOTE(daivaP @ 2008 10 27, 22:07)
pragiedruliai,pyragas tai skonis turbūt tai dar puikesnis
ne mano tai pyragas.. citavau puikų aguonėlės pranešimą tiesiog
oi,nepamačiau bet visos kepėjėlės šaunuolės
aciu visoms
gali ir nedeti man atrodo, tik obuoliai igauna skoni gera.tie trys saukstai brendzio ir girtu nepadaro
o draugystes tai varske visa su uogiene susimaise,kazkokia makaliose gavos kad net skonio nebuvo bet siandien kita bandysiu Sonatinos pyraga kepti,tai gal geriau gausis
QUOTE(blondynka @ 2008 10 27, 18:09)
O brendis labai butinas?
gali ir nedeti man atrodo, tik obuoliai igauna skoni gera.tie trys saukstai brendzio ir girtu nepadaro
o draugystes tai varske visa su uogiene susimaise,kazkokia makaliose gavos kad net skonio nebuvo bet siandien kita bandysiu Sonatinos pyraga kepti,tai gal geriau gausis
Siandien isbandziau Sonatinos obuoliu pyraga su varske ir migdolais.skanus,tik kita karta isvis migdolu asencijos nedesiu,nes man jinai nelabai Skanus siaip pyragas.
man šitas vienas skaniausių
O dar ir nuotraukos tokios apetitnos, gal galima gabaliuką
O dar ir nuotraukos tokios apetitnos, gal galima gabaliuką
Oi liko, mielai... tik man anksciau keptas vis delto labiau prie sirdies..
Aš labiau trapią sviestinę tešlą mėgstu, tai man šitas skanesnis, o tas turbut Acharoni obuolių pyragas, aš jį ir su slyvom bandžiau, tai man visai įspūdžio nepaliko