Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 3

receptu nemazai tikrai ne,ir ju visu dar neisbandzius,bet tiesiok paskaitai tema ziuriu visos kepa zebra ir labai giria ji ,tuomet ir as ji kepu.gavosi skanu,toliau skaitau ziuriu blyn draugyste mm niekad nebandzius nagi pabandziau skanu,dabar sekanti ka kepsiu nezinau kolkas niekas "neuzkabino ":geda2: vat toks mano principas 4u.gif
Atsakyti
Gali išbandyti Sonatinos obuolių pyragą su varške ir migdolais. Tikrai labai skanus, man vienas iš skaniausių wub.gif
Atsakyti
Kepiau obuoliu pyraga.kuris mano uzrasuose.
3 obuoliai
3kiausiniai
2dl.cukraus
1dl.pieno
3dl.kvietiniu miltu
2 arb.sauksteliai kepimo milteliu.
1valg.saukstas cukraus ir 1 arb.saukstelis cinamono.Produktus ismaisyti kaip ir visiems pyragams.Obuolius nulupti isvalyti seklides,supjaustyti skiltelemis uzberti cinamonu ir cukrumi 1valg.saukstu.as idedu citrinos rugsties jei obuoliai nerugstelna.Supilti tesla i skarda ant virsaus isdelioti obuoliu skilteles.kepti 180-200C kartumo orkaitej apie 30-40min.Darau visa laika dviguba norma.Skanaus 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Tai naikinam obuoliukus toliau lotuliukas.gif siaip karaviau su jais visa laika,nes pyragai nesigaudavo.Taciau sis Sonatinos obuoliu pyragas uzkerejo wub.gif
user posted image
user posted image

Draugystes pyrago receptas jau pora sav.ant saldytuvo kabo,bet nedrystu su musiske varske gaminti.bet jau ko gero reiks ryztis blush2.gif
Atsakyti
atrodo,ciupk ir valgyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 24, 22:02)
Tai naikinam obuoliukus toliau  lotuliukas.gif  siaip karaviau su jais visa laika,nes pyragai nesigaudavo.Taciau sis Sonatinos obuoliu pyragas uzkerejo  wub.gif
user posted image
user posted image

Draugystes pyrago receptas jau pora sav.ant saldytuvo kabo,bet nedrystu su musiske varske gaminti.bet jau ko gero reiks ryztis  blush2.gif

Po tokiu vaizdeliu pyrago,ir as bandysiu kepti si pyraga.fantastiskas grozis,jauciu koks skonis wub.gif .Norejau paklausti kokia musiske varske?Minejote ,kad negalit kepti draugystes pyrago del varskes,ka tai reiskia.?kepkit labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Tai naikinam obuoliukus toliau  lotuliukas.gif  siaip karaviau su jais visa laika,nes pyragai nesigaudavo.Taciau sis Sonatinos obuoliu pyragas uzkerejo  wub.gif
user posted image
user posted image

Draugystes pyrago receptas jau pora sav.ant saldytuvo kabo,bet nedrystu su musiske varske gaminti.bet jau ko gero reiks ryztis  blush2.gif

Šis - vienas iš mūsų mėgstamiausių thumbup.gif Pati viena pusę sukapoju.. Jis toks drėėėėgnas, ir tie obuoliai taip maloniai sukrinta. Niam!
Atsakyti
Aš jau išsikepiau vieną kaledinį ax.gif Kai taip šalta, tai norisi kažkokių šildančių prieskonių, priedo dar ir imbierinių sausainiukų pavariau, kad būtų ką valgyti, nes kaledinį teks laikyti paslėpus doh.gif
Kaledinis pyragas

3 kiausiniai
100g sviesto
60 g medaus
1 sumalta citrinos zievele
175 g miltu
150 g graikiniu riesutu
200 g dziovintu abrikosu
200 g zaliosios papajos
200 g raudonosios papajos
2 saukstai cinamono
po 0,5 saukstelio imbiero, kardamono, maltu gvazdikeliu, maltu muskatu
1 arb. saukstelis kepimo milteliu

Kambario temperaturos sviesta issukti, sukant deti medu, kiausinius, po truputi imaisyti miltus. Suberti dziov. vaisius ir ismaisyti. Tesla sukresti i forma ir kepti 150 t 45 min. Tuomet uzdengti pyrago virsu folija ir kepti dar 45 min. Iskepusi atvesinti ir ivynioti i folija, palikti 3 dienoms. Si pyraga galima laikyti 2 men.
Vaisius dėjau įvairius, viso apie kilogramą, man labai į jį reikia citrusinių, todėl dėjau sitrinos žievelę, kinkanus ir greifruto kūbelius, o taip pat džiovintas vyšnias, spanguoles kriaušes, abrikosus, ananasus, figas, slyvas, razinas ir t.t.Pamirkiau brendyje, dar dėjau graikiškus ir migdolų riešutus.
[attachmentid=163076]
Atsakyti
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 26, 12:30)
Norejau paklausti kokia musiske varske?Minejote ,kad negalit kepti draugystes pyrago del varskes,ka tai reiskia.?kepkit labai skanus  thumbup.gif

jau idejau kepti blush2.gif bet galiu pasakyti,jog nelabai man kas ten gavos,tikiuos skonis bus geresnis.musu varske tokia skysta,visiskai i lietuviska nepanasi.sykart dejau grudeta,galvojau jog geriau gal bus.bet man virsutinis sluoksnis niekaip neuzsidejo,tai apie islyginima ir kiausiniu patepima nera net ka sneket doh.gif zodziu, eksperimentuosiu toliau lotuliukas.gif kol issikepsiu toki grazu,kaip jus cia visos rodot thumbup.gif
Atsakyti
Na as kur esu tai pasmus irgi nera varskes,ten yra kazkokia,bet nelabai panasi i varske doh.gif As naudoju atsivestine lietuviska namine uzsaldyta varske thumbup.gif o jei jau pabaigiu tada perku kefyra ir pasigaminu ax.gif O seip tesla draugystes pyrago be proto trapi nes daug sviesto dedasi,nenuostabu kad nepavyko tau uzkloti pyrago,tada galima tiesiok ta tesla sutarkuoti ant virsaus arba deti gabaliukais kaip trupininiam pyragui rolleyes.gif Man kaip kepiau irgi atrode nesigaus ,bet rezultate pyrago per vakara neliko thumbup.gif Laukiu ziniu kaip pavyko draugyste 4u.gif
Atsakyti
visai nepavyko... cray.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Nu jau koks grožis ir skonis doh.gif laižau ekraną
Atsakyti