Iskepiau savaitgali savo rauga,dabar jau ir antras pusiaukely i orkaite
Labai skanus,labai lengvas pagaminti.As dariau su dziovintais vaisiais - sekantis bus su uoboliais,pasistengsiu nufotkint ir parodyt. Zodziu man patiko - toks slapokas,purus,iskiles pusiau keksas ar biskivitas
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 08, 11:59)
Iskepiau savaitgali savo rauga,dabar jau ir antras pusiaukely i orkaite
Labai skanus,labai lengvas pagaminti.As dariau su dziovintais vaisiais - sekantis bus su uoboliais,pasistengsiu nufotkint ir parodyt. Zodziu man patiko - toks slapokas,purus,iskiles pusiau keksas ar biskivitas
Labai skanus,labai lengvas pagaminti.As dariau su dziovintais vaisiais - sekantis bus su uoboliais,pasistengsiu nufotkint ir parodyt. Zodziu man patiko - toks slapokas,purus,iskiles pusiau keksas ar biskivitas
Mintibute, būk žmogus parodyk, kaip jis atrodo Visos čia taip skaniai apie jį atsiliepiat, bet fotkės nei viena nepasirodėt (na, gal pražiopsojau ) O iškeptam pyrage po tiek daug dienų rauginimo nesijaučia tokio kaip rūgštumo ar raugo skonio ?
QUOTE(RiMami @ 2008 10 08, 14:11)
Mintibute, būk žmogus parodyk, kaip jis atrodo Visos čia taip skaniai apie jį atsiliepiat, bet fotkės nei viena nepasirodėt (na, gal pražiopsojau ) O iškeptam pyrage po tiek daug dienų rauginimo nesijaučia tokio kaip rūgštumo ar raugo skonio ?
Nesijaucia, as pavasari kepiau, tai dar nefotkinau tada skanumynu, bet jis taip graziai iskepe, geltonas toks buvo... bet kai pradejo kept, tai man smirdejo namai bet iskepes pyragas labai skanus, nieko blogo nesijaucia. Jei jau vyrui patiko, tai vadinasi skanus nes jis tokiu be kremu pyragu nelabai valgo.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 08, 14:21)
Nesijaucia, as pavasari kepiau, tai dar nefotkinau tada skanumynu, bet jis taip graziai iskepe, geltonas toks buvo... bet kai pradejo kept, tai man smirdejo namai bet iskepes pyragas labai skanus, nieko blogo nesijaucia. Jei jau vyrui patiko, tai vadinasi skanus nes jis tokiu be kremu pyragu nelabai valgo.
Dėkui, kad apšvietei , nu tą kvapą kaip nors galima išgyvent , jei tik skonis viską atperka Bet šitas pyragiukas dar turės palaukt savo eilės, dabar planuose mascarponinis torčiukas
Kepiau ios temos pirmam puslapy rastą zebrą (MB pamatęs klausė, kokių dar stebuklingų virtuvinių įrankių prisipirkau, kad tokį raštą padariau )
Štai kaip atrodė:
Štai kaip atrodė:
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 09:54)
Čia labai panašus į kavinį žiedą
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 12, 10:05)
Super
O aš niekaip nesuprantu - kaip ten tuos dryželius padaryti? Skaitau skaitau instrukcijas, bet ne"dašyla"
O aš niekaip nesuprantu - kaip ten tuos dryželius padaryti? Skaitau skaitau instrukcijas, bet ne"dašyla"
Tai kad nieko ypatingo daryt nereikia: tiesiog NESKUBANT PILTI Į FORMOS VIDURĮ po šaukštą masės kaitaliojant spalvą. Tešla savaime slankasi į šonus, kyla į viršų, nes jos formoj daugėja, o tuo pačiu ir ratilai gaunasi. Kai supyliau visą tešlą, viršus gavosi visas žiedais, o kepant pyragas kyla, tai ir tie zebro dryžiai gaunasi. Žodžiu, elementaru, o paaiškint sunkoka - jei jau MB nesuprato sitemos, tai aš blondinė išaiškint galiu ir nesugebėt.
QUOTE(simre @ 2008 10 12, 11:32)
Tai kad nieko ypatingo daryt nereikia: tiesiog NESKUBANT PILTI Į FORMOS VIDURĮ po šaukštą masės kaitaliojant spalvą. Tešla savaime slankasi į šonus, kyla į viršų, nes jos formoj daugėja, o tuo pačiu ir ratilai gaunasi. Kai supyliau visą tešlą, viršus gavosi visas žiedais, o kepant pyragas kyla, tai ir tie zebro dryžiai gaunasi. Žodžiu, elementaru, o paaiškint sunkoka - jei jau MB nesuprato sitemos, tai aš blondinė išaiškint galiu ir nesugebėt.
Aa, supratau, tai čia pati tešla pusę darbo padaro. Labai gerai
O cia mano zebras.
O gal atsiras mergaite,kuri kepe draugyste,siandien bandysiu pirma kart Idomu kokiu at ten nera plonybiu kurias verta zinot,o suzinai kai iskepi pyraga
O gal atsiras mergaite,kuri kepe draugyste,siandien bandysiu pirma kart Idomu kokiu at ten nera plonybiu kurias verta zinot,o suzinai kai iskepi pyraga