Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 3

QUOTE(Bransha @ 2008 05 28, 20:53)
papasakokit man mergaites detaliau, kaip jus ta "zebriskuma" toki padarot?
labai grazu...  thumbup.gif

toki ,,zebriskuma,, labai lengva padaryti i kepimo formos viduri dedi baltos teslos sauksta pakui i baltos viduri kakavines, i kakavines viduri balta ir taip zaidi kol baigiasi tesla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 05 28, 21:03)
toki ,,zebriskuma,, labai lengva padaryti i kepimo formos viduri dedi baltos teslos sauksta pakui i baltos viduri kakavines, i kakavines viduri balta ir taip zaidi kol baigiasi tesla mirksiukas.gif

tai ta tesla labai skysta turi buti, kad "issiplestu" taip ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2008 05 28, 21:56)
tai ta tesla labai skysta turi buti, kad "issiplestu" taip ar ne?  g.gif


kaip cia pasakius skysta zinoma ne kieta,manau kaip ir visiems pyragams tirstoka
Atsakyti
Norejau paklausti jau kepusiu ''Zebra''-2.Kokio dydzio formoje kepat,kiek mazdaug laiko ir kokio karstumo orkaiteje.Ar orkaite is pradziu ikaitinate ar dedate i salta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 29, 13:22)
Norejau paklausti jau kepusiu ''Zebra''-2.Kokio dydzio formoje kepat,kiek mazdaug laiko  ir kokio karstumo orkaiteje.Ar orkaite is pradziu ikaitinate ar dedate i salta. ax.gif


as tai kepu visada dviguba porcija tai darau ganetinai dideleje formoje,seip cia produktai nurodyti normalais apvaliai kepimo formai,o del orakaites tai tik i karsta ir bent jau as 170-180 laipsniu ir kepu kol iskepa t.y. ikisus pagaliuka istrauki sausa,i laikrodi seip niekad neziuriu tai tikslei negaliu pasakyti
Atsakyti
[quote=Akinomra,2008 05 20, 20:23]
Vienas mylimiausiu mano pyragu wub.gif
Be to Super lengvas mirksiukas.gif
Citrininis pyragas
padarykite krema: Nutarkuokite 2 citrinu zieveles ir visas citrinas isspauskite (turi gautis apie 125ml. sulciu), atskirkite kiausinio trynius nuobaltymu ir trynius plakite kol siektiek pabals. Tada i juos supilkite citrinu zieveles, sultis, visa kondencuota piena ir plakite kol pasidarys tirstas kremas.

O kokio tirštumo turi gautis kremas? Sudėjau viską, plaku, plaku o man niekaip netirštėja verysad.gif kažin kas nors gausis g.gif ar reiks valgyt su šaukštu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 05 29, 20:13)

O kokio tirštumo turi gautis kremas? Sudėjau viską, plaku, plaku o man niekaip netirštėja verysad.gif  kažin kas nors gausis g.gif  ar reiks valgyt su šaukštu biggrin.gif

Na turi gautis panasiai kaip buvo kondencuotas pienas (zinoma jis turi buti sutirstintas), o jei taip nesutirsteja tai palikite siek tiek ji pastoveti tada turetu sutirstet (as taip netycia palikau kokiom 15minuciu tai nebetekejo o su saukstu reikejo kraut ant sausainiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2008 05 29, 21:20)
Na turi gautis panasiai kaip buvo kondencuotas pienas (zinoma jis turi buti sutirstintas), o jei taip nesutirsteja tai palikite siek tiek ji pastoveti tada turetu sutirstet (as taip netycia palikau kokiom 15minuciu tai nebetekejo o su saukstu reikejo kraut ant sausainiu)  blush2.gif


Pienas tai sutirštintas buvo, bet man toli gražu iki krovimo šaukštu gavosi biggrin.gif suvalgėm ir nepavykusi, bet skonis thumbup.gif .Reiks dar kartą bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 05 29, 16:09)
as tai kepu visada dviguba porcija tai darau ganetinai dideleje formoje,seip cia produktai nurodyti normalais apvaliai kepimo formai,o del orakaites tai tik i karsta ir bent jau as 170-180 laipsniu ir kepu kol iskepa t.y. ikisus pagaliuka istrauki sausa,i laikrodi seip niekad neziuriu tai tikslei negaliu pasakyti

As irgi noriu kepti dviguba norma.Tai ar man uztektu tortines 28cm skersmens.Ir jei galit parasykit konkreciau,kie dadedat miltu ir kakavos jei maisot dviguba norma.Jei gerai suprantu ir paskaiciuoju,tai po 5-6saukstus paskui reikia prideti i kiekviena dali.Ar as teisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 30, 10:47)
As irgi noriu kepti dviguba norma.Tai ar man uztektu tortines 28cm skersmens.Ir jei galit parasykit konkreciau,kie dadedat miltu ir kakavos jei maisot dviguba norma.Jei gerai suprantu ir paskaiciuoju,tai po 5-6saukstus paskui reikia prideti i kiekviena dali.Ar as teisi? ax.gif

pilnai bus biskuti aiuksciau nes manoji yra 33 cm tai jis gaunasi nestoras
o del recepto tai visus skaiciukus padvigubini mirksiukas.gif jei tarkim 3 kaisiniai tai dedi 6,cukraus 2 stiklines tai dedi 4 stiklines
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 05 30, 11:29)
pilnai bus biskuti aiuksciau nes manoji yra 33 cm tai jis gaunasi nestoras
o del recepto tai visus skaiciukus padvigubini mirksiukas.gif jei tarkim 3 kaisiniai tai dedi 6,cukraus 2 stiklines tai dedi 4 stiklines

Na sitas tai aisku,bet recepte nurodyta kad uzmaisius tesla ir padalinus i 2 dalis i viena reikia ideti 3 saukstus kakavos,o i kita 2-3 saukstai miltu.Tai kaip su situo reikalu yra(kalbu apie zebra2).Taip iseina,kad uzmaisius dviguba norma i viena dali reikia ideti 6 saukstus kakavos(truputi daugoka liktais butu g.gif ),o i kita 5-6 saukstus miltu.Ar as klystu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 30, 14:48)
Na sitas tai aisku,bet recepte nurodyta kad uzmaisius tesla ir padalinus i 2 dalis i viena reikia ideti 3 saukstus kakavos,o i kita 2-3 saukstai miltu.Tai kaip su situo reikalu yra(kalbu apie zebra2).Taip iseina,kad uzmaisius dviguba norma i viena dali reikia ideti 6 saukstus kakavos(truputi daugoka liktais butu g.gif ),o i kita 5-6 saukstus miltu.Ar as klystu? ax.gif


as tai pavizdziui dedu ta vaikiska kakava kur su cukrum ir dedu maziau,nes mes nelabai jau kakavos megejei ir dadedu miltu ,tarkim 4 saukstai kakavos 2 miltu
Atsakyti