Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užsakote maisto fotografui, muzikantams

Mes tai jau uzsakeme ir muzikantams ir fotografei-operatorei maisto dviem dienom. Musu sveciams kainuos 80 Lt vienam zmogui (ta prasme mes mokesim), o jiems turbut maziau.
Atsakyti
mes visiem tiem darbuotojam, po karasta patiekala uzskem ir viskas
Atsakyti
ai savaime suprantama kad ir fotografui ir visiem kitiem kurie nera svecia reiks duoti pavalgyti juk nelaikysi zmoniu para laiko alkanu,taip negalima. g.gif
Atsakyti
Mes taip pat uzsakeme valgi ir filmuotojui,.ir muzikantams,..manau taip reikia,..
Atsakyti
o as dabar mastau, jei fotografas pvz bus vesuvese tik iki kol prie stalo ses sveciai...tai jam kaip ir nebus kada to maisto duot g.gif speju reikia turet masinoj kokiu uzkandziu tokiu atveju..kaip manot? o kokiu uzkandziu? sumustiniu? lotuliukas.gif
Atsakyti
manau logika turetu paprasta buti. Fotografai, filmuotojai, muzikantai irt.t. yra tokie pat zmones kaip ir sveciai. Taigi jei jau valgo sveciai tai ir tie zmones turetu pavalgyti, O jei pvz filmuotojai nebefilmuoja vestuviu baliaus tai jai kaip gausis... Nemanau kad reiketu del ju specialiai kazka ruosti. Na aisku galima paklausti, jei neskuba tai bus paduota valgyti... Manau 50 ar 100Lt visame vestuviu fone nieko nereiskia. smile.gif
Atsakyti
O pas mus tai isvis ir fotografas ir filmuotojas pazistami buvo, tai net prie stalo prisedo, biggrin.gif cia as neagituoju prie stalo sodint, cia kadangi pazistami,pasakoju, kaip buvo.
O siaip galvoju, butinai reikia zmones pamaitint
Atsakyti
Kaip man aiskino planuotoja, tai yra priimta, kad tokiam personalui paduodamas karstas patiekalas prie atskiro staliuko. Juk jie tp zmones, isalksta per diena...
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 23, 12:13)
mes visiem tiem darbuotojam, po karasta patiekala uzskem ir viskas

man cia atrodo labai logiskas sprendimas... ax.gif ka manot kiti? ar neuztenka tik karsto patiekalo? jei pas mus sveciui 130Lt, tai fotografui, operatoriui, muzikantams, vedejui irgi po 130Lt skaiciuot? g.gif nu daugoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 18, 21:13)
man cia atrodo labai logiskas sprendimas... ax.gif ka manot kiti? ar neuztenka tik karsto patiekalo? jei pas mus sveciui 130Lt, tai fotografui, operatoriui, muzikantams, vedejui irgi po 130Lt skaiciuot? g.gif nu daugoka...  g.gif

pas mus irgi zmogui 130lt, tai mes muzikantams maziau mokesim..skambinau seimininkei ir tiklsiai dar nepasake kainos, bet sako, aisku bus maziau nei sveciams wink.gif
Atsakyti
blink.gif manau jei bus zmones alkani, tai bus pikti ir nedarbingi, paskui prifilmuos ir prifotografuos nesamoniu, o muzikantai apie maista su gurgianciais pilvais prades dainuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi ir visos smile.gif
Aš pritariu tiems, kas teigia, kad reikia pamaitinti ir fotografus ir muzikantus wink.gif
Juk sotus žmogus ir darbą dirba daug geriau nei alkanas smile.gif
Su šeimininkėm dar nekalbėjom, bet manau tikrai aptarsim tiek muzikantų tiek fotografo maitinimo klausimus...
O ir į gamtą žadam juk vežtis kažką užkąsti, tai ir fotografą ir netgi vairuotojus žadam pavaišinti....wink.gif
Aš visada sakau - elkis su kitais taip, kai norėtum, kad jie su tavimi elgtųsi wink.gif
clap.gif
Atsakyti