Mes tai jau uzsakeme ir muzikantams ir fotografei-operatorei maisto dviem dienom. Musu sveciams kainuos 80 Lt vienam zmogui (ta prasme mes mokesim), o jiems turbut maziau.
mes visiem tiem darbuotojam, po karasta patiekala uzskem ir viskas
ai savaime suprantama kad ir fotografui ir visiem kitiem kurie nera svecia reiks duoti pavalgyti juk nelaikysi zmoniu para laiko alkanu,taip negalima.
Mes taip pat uzsakeme valgi ir filmuotojui,.ir muzikantams,..manau taip reikia,..
o as dabar mastau, jei fotografas pvz bus vesuvese tik iki kol prie stalo ses sveciai...tai jam kaip ir nebus kada to maisto duot speju reikia turet masinoj kokiu uzkandziu tokiu atveju..kaip manot? o kokiu uzkandziu? sumustiniu?
manau logika turetu paprasta buti. Fotografai, filmuotojai, muzikantai irt.t. yra tokie pat zmones kaip ir sveciai. Taigi jei jau valgo sveciai tai ir tie zmones turetu pavalgyti, O jei pvz filmuotojai nebefilmuoja vestuviu baliaus tai jai kaip gausis... Nemanau kad reiketu del ju specialiai kazka ruosti. Na aisku galima paklausti, jei neskuba tai bus paduota valgyti... Manau 50 ar 100Lt visame vestuviu fone nieko nereiskia.
O pas mus tai isvis ir fotografas ir filmuotojas pazistami buvo, tai net prie stalo prisedo, cia as neagituoju prie stalo sodint, cia kadangi pazistami,pasakoju, kaip buvo.
O siaip galvoju, butinai reikia zmones pamaitint
O siaip galvoju, butinai reikia zmones pamaitint
Kaip man aiskino planuotoja, tai yra priimta, kad tokiam personalui paduodamas karstas patiekalas prie atskiro staliuko. Juk jie tp zmones, isalksta per diena...
QUOTE(lely @ 2007 01 23, 12:13)
mes visiem tiem darbuotojam, po karasta patiekala uzskem ir viskas
man cia atrodo labai logiskas sprendimas... ka manot kiti? ar neuztenka tik karsto patiekalo? jei pas mus sveciui 130Lt, tai fotografui, operatoriui, muzikantams, vedejui irgi po 130Lt skaiciuot? nu daugoka...
QUOTE(indra* @ 2007 02 18, 21:13)
man cia atrodo labai logiskas sprendimas... ka manot kiti? ar neuztenka tik karsto patiekalo? jei pas mus sveciui 130Lt, tai fotografui, operatoriui, muzikantams, vedejui irgi po 130Lt skaiciuot? nu daugoka...
pas mus irgi zmogui 130lt, tai mes muzikantams maziau mokesim..skambinau seimininkei ir tiklsiai dar nepasake kainos, bet sako, aisku bus maziau nei sveciams
Sveiki visi ir visos
Aš pritariu tiems, kas teigia, kad reikia pamaitinti ir fotografus ir muzikantus
Juk sotus žmogus ir darbą dirba daug geriau nei alkanas
Su šeimininkėm dar nekalbėjom, bet manau tikrai aptarsim tiek muzikantų tiek fotografo maitinimo klausimus...
O ir į gamtą žadam juk vežtis kažką užkąsti, tai ir fotografą ir netgi vairuotojus žadam pavaišinti....
Aš visada sakau - elkis su kitais taip, kai norėtum, kad jie su tavimi elgtųsi
Aš pritariu tiems, kas teigia, kad reikia pamaitinti ir fotografus ir muzikantus
Juk sotus žmogus ir darbą dirba daug geriau nei alkanas
Su šeimininkėm dar nekalbėjom, bet manau tikrai aptarsim tiek muzikantų tiek fotografo maitinimo klausimus...
O ir į gamtą žadam juk vežtis kažką užkąsti, tai ir fotografą ir netgi vairuotojus žadam pavaišinti....
Aš visada sakau - elkis su kitais taip, kai norėtum, kad jie su tavimi elgtųsi