Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užsakote maisto fotografui, muzikantams

Linksmai čia jūs diskutuojate lotuliukas.gif
mes šventėme restorane, net minties nebuvo, kad galima neužsakyti maisto muzikantams ar fotografui. žinoma, jie dirba, bet jie gi irgi žmonės drinks_cheers.gif
restorano vadybininkė iš karto pasakė, kad tokiam atvejui jie siūlo visai kitą meniu - jiems buvo užsakytas karbonadas. tuo tarpu svečiams kažkas šikarno su avokadais (per savo vestuves aš paragavau tik gaivos ir torto biggrin.gif ). kaina visai kita ir jiems buvo padengta kitoje patalpoje (net nežinau kur... blush2.gif )
Atsakyti
Pamaciau netycia tokia tema ir labai sudomino zmoniu nuomones apie tai. Skaiciau viska nuo pacios pradzios iki galo letai ir isiskaitydamas. Manau nesupyksit, kad issakysiu savo nuomone. Juk reikia ir antros puses pasisakymuo.
Is savo patirties kiek esu apturejes, visose vestuvese buvau pavaisintus karstu patiekalu.
Dabar truputi matematikos. Beveik visada reikia fotografuoti nuo isleistuviu is namu iki baliaus vidurio kazkur (veliau visi padaugina ugninio vandens ir nebuna kadru bei jie kartojasi).
Taigi pas jaunuosus namie reikia buti truputi anksciau (veluot juk negrazu). Tarkime susirenka pas jaunaji 9 val ryte. Keliesi puse 8, kruopscei apziuri ar viska pasiemei (esu fotografas patikslinimui) ar viskas pakrauta, sukrauta. Visa diena buni su jaunaisiais, gamtoje ir pan. Lakstai stresuodamas bijodamas praleist gera kadra, isitempes... Lakstai kai reikia uzbegt is uz priekio kad butum pirmas ir tt. Balius prasideda kokia 19val. Taigi is 19val-7.30= 11.30. Jei klystu pataisykit. Balius baigiasi , tiksliau mano darbas gal kokia 22-23 val. Susikrauni daiktus ir bandai is paskutiniu jegu gryzt namo smile.gif. Bent jau as po vestuviu gryzes namo paryciais padedu tase (net jos nekraustau) ir krentu kryziumi i lova tikraja to zodzio prasme. Net ir kita diena maudzia padus nuo vaiskciojimo, lakstymo ir tt.
Aritmetika prasta 23val-7.30=15,3val yra dirbama itemptai 15val 30min. Prisiminkit kad dar reik gryzt namo plius kokia valanda ar dvi ziurint kur tai vyksta. Kas isdrystu lengva ristele pabegioti ar bent istisai pavaiksciot nevalges(negeres) 15,3 val iskart duodu 50lt. Zmogus butu leisgyvis! Taigi mes irgi esame zmones, turime poreikius kaip uzkasti bent ir atsigerti (cia ne apie alkoholi, bent jau as grieztai pries alkoholi ir ne laso vestuviu metu). Dazniausiai buna kad fotografui, muzikantams bei filmuotojui pateikia karsta patiekala tarkim prie baro ar pan. Pats nejaukei jausciausi jei valgyciau prie bendro stalo su visais (nebent tai butu pazystami, tuomet isimtys gal but). Visada stengiuos greit uzkast, uz fotoaparato ir "i trasa taip sakant". Man nera suprantamas dalykas kaip galima pamirst siuos darbuotojus. Tai mazu maziausia ziauru... Tai gal man pvz i tase tarp objektyvu ir sumustini isidet kuris pasvinks? biggrin.gif Ar jus dirbe ir nevalge 15 val butumete patenkinti ir uzsidege entuziazmu? Vargubau lotuliukas.gif . Del keliu papildomu porciju tikrai niekas dar nebankrotavo. Dar daug galima sneket bet manau esme aiski...
Mes tikrai nevaziuojam valgyt ar prisigert, mes vaziuojam dirbt, o maistas tiesiog yra grazus zestas is Jusu puses padesiantis Mums palaikyti gyvybine energija.

Aciu uz demesi ir sugaista laika.

Pagarbiai
R.B.
Atsakyti
PAtiko tavo pasisakymas thumbup.gif

Ir as manau, kad dar niekas nebankrutavo nuo keliu papildomu litu isleistu kitiems zmonems(fotografui, filmuotojui, muzikantams)

Ir man paciai butu malonu, kad jie butu pavalge ir kupini pilnos energijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu maziulelei drinks_cheers.gif ir kazkaip is zmogiskosios puses negrazu jau butu nepavaisinti fotografes ir pan.
Atsakyti
Pilnai sutinku su Dante, bei Maziulele ir Ribosiuke drinks_cheers.gif
As manau jog tikrai butu nezmoniska zmogui neduoti valgyti visa diena doh.gif
Atsakyti
Malonu girdet, kad yra zmoniu pagalvojanciu ir apie kitus... Idomu butu isgirst nuomones , kurie mano, jog mes neturetume mastyt apie valgi darbo metu g.gif
Atsakyti
Labai gera tema smile.gif

Kokia geda butu uzmirsti uzsakyti maista !!! Tikrai nuosirdziai galima suklysti, vis galvojant apie sveciu skaiciu, o uzmirsti dirbancius zmones pavalgydinti...
Atsakyti
As irgi pritariu nuomonems, kad grazu pavaisinti zmones, kurie dirba ir taip grazina tavo svente...kazkaip atrodo tikrai tu fotografu stresinis darbelis, tad as zadu duoti per savo vestuves fotografui gerai uzkasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 12 14, 17:15)
Malonu girdet, kad yra zmoniu pagalvojanciu ir apie kitus... Idomu butu isgirst nuomones , kurie mano, jog mes neturetume mastyt apie valgi darbo metu  g.gif

paklausk abonentienes, isgirsi tokia nuomone... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Na tokiu zmoniu kaip jos, manau mazu yra nesamone. Gal but skiriasisritys ir pan, bet kad negali valgyt ir, gert ir pan tai yra vidinis nusistatymas, del kurio zmogui atrodo kad jis geriau dainuos biggrin.gif. ne velnio! biggrin.gif . jei pjauni ipievas tai jau pjauni smile.gif. Taip patyra suprantama kai jaunieji per didelius rganizavimo vargus pamirsta fotografa ir pan tai cia manau zmogiska, bet jei mano kad sumustinius ir buteliuka mineralinio reikia tampytis tarp objektyvu, tai tegul nesupyksta kad per graziausia akimirka jis is to strioko gali issitraukt netyia sumustini is tases neapsidaires biggrin.gif.
Atsakyti
as net minties neturiu, kad galima muzikantu, filmuotojo, fotografo nevaisinti smile.gif tik dabar turiu problemele, kur juos pasodinti doh.gif Sodyba pakankamai maza, prie bendro stalo vietos nebera, nebent prie alaus stalo, patrauksim alu ir bus zmonems vietos pavalgyt biggrin.gif , negi grusi i virtuve schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 01 20, 21:14)
as net minties neturiu, kad galima muzikantu, filmuotojo, fotografo nevaisinti  smile.gif tik dabar turiu problemele, kur juos pasodinti doh.gif  Sodyba pakankamai maza, prie bendro stalo vietos nebera, nebent prie alaus stalo, patrauksim alu ir bus zmonems vietos pavalgyt  biggrin.gif , negi grusi i virtuve  schmoll.gif  g.gif

Grūskit mirksiukas.gif Bus patenkinti ir jie, ir gaspadinės biggrin.gif
O jei rimtai- iš tikrųjų paprašykit šeimininkių, kad pamaitintų juos- suras ir kur, ir kaip
Atsakyti