Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užsakote maisto fotografui, muzikantams

QUOTE(KENGAS @ 2006 07 11, 08:32)
tikiuosi norejote pasakyti 'Sveciu skaiciu?" biggrin.gif

taip taip taip blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nebuvo net minčių dėl maisto fotografio, filmuotojui ir muzikantams. Žinoma kad užsakėm maistą ir jiems. Juk jie taip pat žmonės ir dar tie kurie labai reikalingi mirksiukas.gif Juk visą dieną kartu būna g.gif
Atsakyti
pas mus fotografe buvo tik iki vakarines dalies, filmuotojas taip pat, taigi muzikantai buvo 5-iese, bet mes juos pavaisinome. T.y. aptarnavimas restorane buvo labai geras ir kokybiskas, tai jie musu pasiteiravo ar atnesti patiekalus muzikantams, zinoma mes sutikome... tai jie pertraukeles metu normaliai pavalge (t.y. ne prie to pacio stalo, bet patogiai smile.gif
Atsakyti
tai taip visiems turi buti valgio biggrin.gif nejau dabar fotografas ar filmuotojas turi nestis sumustinius g.gif jie juk dirba ir jiems priklauso valgis ax.gif
Atsakyti
Mum kazkaip net minciu del ju nekilo. Nes tariantis su viesbucio seimininke ji iskarto pasake fotografui muzikantam ir operatoriui bus atskiroj patalpoj duota pavalgyt. Tai daugiau ir nesukom galvos. Tik vakare paklausiau pas fotografa ar dave valgyt, jis - tu manim nesirupink, as sotus ir laimingas, tikrai viskas tvarkoj. Nu tai va smile.gif Kazkaip cia is nieko problema darot wink.gif
Atsakyti
na tikrai net klausimas nekyla, kaip galima neduoti valgyti. Pas mus buvo užsakyta maisto ir jie sedėjo visai stalo gale, bet su mumis, tiesą sakant kai aš buvau prie stalo tai nė nepastebėjau, kad jie su mumis valgo. Na jie fal stalo taip nežymiai užkando ir taip greitai, kad aš net nesusipratusi paprašiau, kad jiems pasiūlytų kas... o kai važinėjomės su pulku, filmatorius kažkaip netoli manęs atsirado ir taip vargšas žmogus prakaitą nuo kaktos trina, dar kamera sunki ir lakstė... tai gerai, kad susiprotėjau ir paklausiau ar nenori gerti, ar mašinoje yra jiems skirtų vaisvandenių kokių. Jis tik palinčiojo, sako labai neblogai būtų...siaubas, man tai keista žmogus tyli ir nieko nesako, o laksto su kamera kaip įgeltas. Gerbiu žmogų, kuris taip atsakingai žiūri į darbą notworthy.gif
Atsakyti
net klausimu nekyla kda neuzsakyti maisto muzikantams fotografui ir filmuotojui, juk jie svente daro ir joje dalyvauja, musu vestuves bus 2dienas taip kad ir kambariai jiems uzsakyti kur miegot daiktus susideti...
Atsakyti
Mes katik is veselesTai visa diena su jaunaisiais pralakstem, o vaisiu jokiu, apart keliu sumustiniu masinoje.Teko net sustoti,nusipirkt pavalgyti.O fotografas maciau nabagelis irgi sokolado plytele nusipirkes valge.Ojoj reikia butinai apie tokius dalykus pagalvot!!!
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2005 04 30, 22:44)
Per mūsų vestuves ir muzikantai,ir fotografas,ir operatorius sėdėjo prie bendro stalo,tik pačiam gale.Nors kiek jie ten sėdėjo,užkando ir toliau dirbo.Sąžiningai,net neįsivaizduoju,kur kitur jie turėtų sėdėti g.gif

Neetiška darbo metu valgyti kartu su tais kuriuos linksmini. Kiekvienas atlikėjas tai turi žinoti (ir rūkymas, ir gėrimas, ir keiksmažodžiai, gi blyn dirbt atvažiavai, už tai pinigus gauni)

O šiaip realiai pagalvojus, papildomai užsakinėti nesamone, juk ant stalo visada visko pilna ar virtuvėj,
Ir nesuprantu kaip tokį darbą dirbant dar kasnis gali listi, juolab, kad negalima prisivalgyti kai dainuoji!!! O negana to, jie ir geria. Gi atvyksta vakare, atlikt savo programą. Aš pati atlikėja (na, truputį ne to profilio ir ne vestuvese), tai kiek turejau progų prisigert, prisivalgyt, visi nuoširdžiai ir primygtinai kiša, bet vajei, ne tas galvoj, nieko tu nenori.

Ai, nesamonė. man nepriimtina niekas, ką daro vestuvių muzikantai (pries fotografus nioeko blogo neturiu).
Atvažiuoja ne dirbt o paėst, pagert ir pasilinkmint su savo pošlais juokeliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 01 gruodžio 2006 - 23:15
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 02, 00:08)
Neetiška darbo metu valgyti kartu su tais kuriuos linksmini. Kiekvienas atlikėjas tai turi žinoti (ir rūkymas, ir gėrimas, ir keiksmažodžiai, gi blyn dirbt atvažiavai, už tai pinigus gauni)

O šiaip realiai pagalvojus, papildomai užsakinėti nesamone, juk ant stalo visada visko pilna ar virtuvėj, 
Ir nesuprantu kaip tokį darbą dirbant dar kasnis gali listi, juolab, kad negalima prisivalgyti kai dainuoji!!! O negana to, jie ir geria. Gi atvyksta vakare, atlikt savo programą. Aš pati atlikėja (na, truputį ne to profilio ir ne vestuvese), tai kiek turejau progų prisigert, prisivalgyt, visi nuoširdžiai ir primygtinai kiša, bet vajei, ne tas galvoj, nieko tu nenori. 

Ai, nesamonė. man nepriimtina niekas, ką daro vestuvių muzikantai (pries fotografus nioeko blogo neturiu).

nu jau atiprasau panele, matyt labai blogus muzikantus tepazisti... ir jei tu visa vakara iki vidurio nakties kazkam dainuoji ir visiskai nevalgai, tai gal sergi kokia anoreksija... nes siaip vestuviu muzikantai normalus zmones ir bent karsta maista reikia butinai jiems pasiulyti. juk namie budami tai zmones valgytu vakariene... ir mano manymu, jie turi tureti pertraukeles, kuriu metu dar uzkastu kazka, arbatos isgertu... siaip valgymas darbo pertraukeliu metu yra normalus dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 02 gruodžio 2006 - 10:29
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 02, 00:08)

doh.gif Sorry bet tavo nuomone kazkokia trenkta gerai , kad tokiu kurie mano kad neetiska valgyt darbo metu nedaug. Cia tas pats kai eini i darba ir nevalgai pietu, daug turiu ir renginiu ir prezentaciju, bet valgau kartu su klientais ir man atrodo etiska tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 12 01, 23:08)

blink.gif nepyk,bet nenoreciau su tokiais baliaus seimininkais susidurti... As pati muzikante,butent,vestuvese dainuojam ir mastyti,kad muzikantai atvaziavo dirbt,o ne paest,yra absurdiska... taip dirbt,bet darbas irgi yra labai varginantis. Kazkas masto,kad atvaziuoja muzikantai i baliu tik vakare,tai gali but ir is namu pavalge blink.gif O kur dar laikas nusigaut iki vietos,valanda laiko susikraut aparatura.Ir praeina laikas,ir isalksti. O labai normalu jums atrodo pradet darba kokia 19h ir varyt non stopu,jus tik grokit ir mus linksminkit... egoistiska!
O kad negalima valgyt pries dainuojant ir panasiai,trai cia gryna nesamone,is kur istraukei?o kad geria...ne visi geria,ne visi eda.
Aciu Dievui,visi zmones, pas kuriuos grojome, buvo supratingi,ir jokiu klausimu nekilo.
Atsakyti