Mes ir muzikantams ir fotografui uzsakinejom karsta patiekala
QUOTE(moonlightly @ 2011 10 21, 17:27)
Mes ir muzikantams ir fotografui uzsakinejom karsta patiekala
Mes taip pat, juk žmonės dirba dėl mūsų, visą dieną laksto, dar daugiau nei mes, vis vaišinom užkandžiais ir po to karštą kartu užsakinėjom. Juk nenorėtumėt tuo metu kai valgot būt fotografuojami pilnom burnom..
QUOTE(Audronė24 @ 2011 10 25, 20:51)
po to karštą kartu užsakinėjom. Juk nenorėtumėt tuo metu kai valgot būt fotografuojami pilnom burnom..
čia geras
taip butinai
Mes kur susiradome sodybą, tai sakė, jog muzikantams maistas yra įskaičiuojamas, tačiau su 50 proc. nuolaida
Fotografams ar muzikantams uzsakoma tik karstas patiekalas,ir valgo jie aisku ne prie sveciu stalo o atskirai.Nu bent jau mes tai taip darem.
P.S. ir zinoma jokio alkoholio.
P.S. ir zinoma jokio alkoholio.
Mes vaišinome gamtoje užkandžiais,gėrimais,o vakare karštu patiekalu.
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 07 10, 20:09)
Mes vaišinome gamtoje užkandžiais,gėrimais,o vakare karštu patiekalu.
Kitaip ir neisivaizduoju, juk zmones nuo ryto iki vidurnakcio dirba, o zinau atveju, kai net vandens nepasiulo
Sodyboje sake, kad muzikantams,fotografams,filmuotojams ir panasiai tai karstas patiekalas ar po 10lt kainuos mes butinai imsime.. manau net butu nemandagu niekuo ju nevaisinti.. o tuo labiau pagalvokite kaip patys isdirbtumete fotografo vietoje beveik nuo pacio ryto nevalge fotografa manau vaisinsime ne tik karstu, bet ir uzkandziais, kuriuos imsiu pulkui i fotosesija
Mes kaip ir dauguma pasisakiusių užsakysime karštus patiekalus muzikantams ir fotografams, juk tuščiais skrandžiais ir pačios dirbti nenorėtume .
QUOTE(d_kris @ 2012 11 16, 16:16)
Mes kaip ir dauguma pasisakiusių užsakysime karštus patiekalus muzikantams ir fotografams, juk tuščiais skrandžiais ir pačios dirbti nenorėtume .
pritariu
Pas mus bus tokia situacija, kad fotografas bus iki kol sėsim prie stalų, o vedėjas ir DJ tik nuo šventės pradžios. Kaip manot, merginos, ar reikėtų jiems taip pat užsakinėti karštus patiekalus, ar tiesiog pasiūlyti užkandžių?