Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užsakote maisto fotografui, muzikantams

QUOTE(solo @ 2010 04 05, 19:01)
Įsikišiu.Muzikantai paprastai iš namų išvažiuoja apie 15-16h, kol sukraunama aparatūra, balius prasideda apie 19h ir darbas iki paryčių. Grubiai 12 val. be maisto. Elementariai žmogui pradeda trūkt energijos. O jei jau nesiruošiat maitinti muzikantų/fotografų, jaunieji, būkit malonūs, praneškit apie tai bent dieną prieš vestuves... įsimesim ką nors patys cool.gif  Svarbiausia, tskant, išankstinis pasiruošimas.

biggrin.gif man cia truputi nesirisa.
zinau, kad badas baisus dalykas ir uzsakysime kazkiek maisto musu padejejams smile.gif , bet zmones, kurie sako perspeti darbuotojus, kad pavalgyti isideti...na man juokinga atleiskite.
kai mokame avansa, rasomes sutartis, tikrai nera parasyta, kad bus jums tiekiamas maistas....paprasciausiai ir taip reikia isideti valgyti, nereikia tiketis visu pirma, o jei zmones vaisina tai valiooo....bukime jiems dekingi mirksiukas.gif
Lietuviu tauta tokia jau yra, vaisinga....
Kiek uzsienyje dalyvavau vestuvese, gauni 3 patiekalus ir uzkandzius ir 1 taure vyno...baras, kavine veikia ir perkiesi pats....tai juk jaunuju svente, jiems gyvenimo pradzia finansine puse ne pas visus super duper
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 04 05, 23:47)
biggrin.gif  man cia truputi nesirisa.
zinau, kad badas baisus dalykas ir uzsakysime kazkiek maisto musu padejejams  smile.gif , bet zmones, kurie sako perspeti darbuotojus, kad pavalgyti isideti...na man juokinga atleiskite.
kai mokame avansa, rasomes sutartis, tikrai nera parasyta, kad bus jums tiekiamas maistas....paprasciausiai ir taip reikia isideti valgyti, nereikia tiketis visu pirma, o jei zmones vaisina tai valiooo....bukime jiems dekingi  mirksiukas.gif
Lietuviu tauta tokia jau yra, vaisinga....
Kiek uzsienyje dalyvavau vestuvese, gauni 3 patiekalus ir uzkandzius ir 1 taure vyno...baras, kavine veikia ir perkiesi pats....tai juk jaunuju svente, jiems gyvenimo pradzia finansine puse ne pas visus super duper

Na pabandykit ta sumustini pasivezioti masinoje kokiu 28 laipsniu silumos temperaturoje, kazin ar noresis ji dar vakare valgyti.
Atsakyti
Mes užsakėme ir muzikantams ir fotografui maista,tik sėdės ne prie mūsų stalo,o kitur,nes paprasčiausiai vietos nebus ax.gif
Atsakyti
Žinoma užsakom, juk žmonės dirba nuo pat ryto, kaip gali būti tiek laiko nevalgę ir dar intensyviai dirbt. Net keista, kad tokie klausimai gali kilti doh.gif
Atsakyti
Mes muzikantam maista uzsakem, bet is kart perspejau, kad alkoholio nebus tongue.gif nes ne karta esu macius girtus muzikantus doh.gif
Bet musiskiai atsisake valgyt, nes atseit su pilnu skrandziu sunku dainuot blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o mums tai kavineje kur svesime is karto paklause kiek bus muzikantu, ir priskaiciuos po karsta patiekala smile.gif
Atsakyti
patarkite prasau , fotografe bus pas mus 4-5val, paskuj mes baigiam fotosejsija retorane, kur uzsakyta maza patalpa ir suskaiciuotos vietos, kaip padaryti mum su su fotografe g.gif labai jau "intimi musu svente" tik artimiausi zmones ... bet visgi nesinori sakyti nu padirbai varyk namo doh.gif ar kveisti prie stalo kartu g.gif seip 4val nera daug ne nuo ryto viskas vakare ar suruosti koki laukneseli sampano su kazkuo dar priedu , nes kazkaip man nepatogu imti ir pasiusti namo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 14, 21:06)
patarkite prasau , fotografe bus pas mus 4-5val, paskuj mes baigiam fotosejsija retorane, kur uzsakyta maza patalpa ir suskaiciuotos vietos, kaip padaryti mum su su fotografe  g.gif  labai jau "intimi musu svente" tik artimiausi zmones ... bet visgi nesinori sakyti nu padirbai varyk namo  doh.gif ar kveisti prie stalo kartu  g.gif seip 4val nera daug ne nuo ryto viskas vakare ar suruosti koki laukneseli sampano su kazkuo dar priedu , nes kazkaip man nepatogu imti ir pasiusti namo  g.gif

jei susitarėt kad baigias fotosesija ir ji nebefotografuoja (na restorane) tai galit "siūst namo", o jei dar kažkiek restorane pafotografuos tada jau kebliau. Bet jei ten užkandžių kokių bus tai manau ir tiek turėtų užtekt smile.gif visgi ne visa diena..
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 04 14, 18:27)
jei susitarėt kad baigias fotosesija ir ji nebefotografuoja (na restorane) tai galit "siūst namo", o jei dar kažkiek restorane pafotografuos tada jau kebliau. Bet jei ten užkandžių kokių bus tai manau ir tiek turėtų užtekt  smile.gif visgi ne visa diena..

As ir gi taip manau, juk ji dirba savo darba , o pavaisint galima , bet tai neturetu prilygti jusu sveciui.

Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 14, 21:06)
patarkite prasau , fotografe bus pas mus 4-5val, paskuj mes baigiam fotosejsija retorane, kur uzsakyta maza patalpa ir suskaiciuotos vietos, kaip padaryti mum su su fotografe  g.gif  labai jau "intimi musu svente" tik artimiausi zmones ... bet visgi nesinori sakyti nu padirbai varyk namo  doh.gif ar kveisti prie stalo kartu  g.gif seip 4val nera daug ne nuo ryto viskas vakare ar suruosti koki laukneseli sampano su kazkuo dar priedu , nes kazkaip man nepatogu imti ir pasiusti namo  g.gif

Manau, kad tikrai nereikia vaisinti, juk dirbs nedaug valandu, bet jei norite parodyti dekinguma, tai sampano butelis ar keletas saldainiu tikrai fotografei paliks gera ispudi apie jus ir pamatysit bus be galo patenkinta.
Atsakyti
Na, taip, tada karštas visiškai nebūtinas ir geram tonui visiškai pakanka simboliškai „bambonkių“ vaikams biggrin.gif Kitas reikalas, kai darbo tiek (tarkim, 6+ valandų), kad normaliai darytum pertrauką, papietautum ir dirbtum toliau.
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2010 04 23, 15:45)
Na, taip, tada karštas visiškai nebūtinas ir geram tonui visiškai pakanka simboliškai „bambonkių“ vaikams biggrin.gif Kitas reikalas, kai darbo tiek (tarkim, 6+ valandų), kad normaliai darytum pertrauką, papietautum ir dirbtum toliau.

Prie stalo juk niekada ir nekviecia fotografu ar filmuotoju, juos pamaitina kitoje patalpoje. Jeigu tai vyksta restorane, tai manyciau gana butu gero karsto patiekalo mirksiukas.gif
Atsakyti