Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užsakote maisto fotografui, muzikantams

Mūsų vakarinė dalis truko tris val., tai pusdienį kartu pralaksčiusi fotografė sėdėjo kartu prie bendro stalo, jai buvo užsakyta visa keturių dalių vakarienė. Bet šiaip mačiau, kad buvo labai nustebusi ir to visai nesitikėjo. Prieš prasidedant vestuvėms namie taip pat davėm pietus, buvau priruošus maisto iš kito miesto atvykstantiems tėvams, vairuotojui ir kt. pagalbiniam personalui, nes vestuvės prasidėjo popiet ir kas važiavo iš kitų miestų kelionėj jau išalko, o restoranas juk tik vakare...
Muzikanto, kurį užsakė restoranas, nemaitinom, nes jis atėjo vakare tik toms trims valandoms, taigi tiesiog sumokėjom už darbą ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 05 25, 17:17)
musu fotografas dalyvaus vakarines dalies 'izangoje', tai ji irgi vaisinsime

tik as kol kas neisivaizduoju to reikalo 'etiketo'..

reikes aptarnaujancios firmos paklaust, kaip jie paprastai daro..  g.gif

na va, as irgi jau laukiu restorano atsakymo del to 'vaisinimo' ir pasodinimo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2008 05 25, 17:31)
Mūsų vakarinė dalis truko tris val., tai pusdienį kartu pralaksčiusi fotografė sėdėjo kartu prie bendro stalo, jai buvo užsakyta visa keturių dalių vakarienė. Bet šiaip mačiau, kad buvo labai nustebusi ir to visai nesitikėjo. Prieš prasidedant vestuvėms namie taip pat davėm pietus, buvau priruošus maisto iš kito miesto atvykstantiems tėvams, vairuotojui ir kt. pagalbiniam personalui, nes vestuvės prasidėjo popiet ir kas važiavo iš kitų miestų kelionėj jau išalko, o restoranas juk tik vakare...
Muzikanto, kurį užsakė restoranas, nemaitinom, nes jis atėjo vakare tik toms trims valandoms, taigi tiesiog sumokėjom už darbą ir viskas.

o, sakykite, kaip pavalgiusi fotografe is vakarelio isejo? Ar visas tris valandas isbuvo? Man idomu, kaip paskui viduryje sventes reiketu atsisveikinti su juo, ar nereiketu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 25, 20:12)
o, sakykite, kaip pavalgiusi fotografe is vakarelio isejo? Ar visas tris valandas isbuvo? Man idomu, kaip paskui viduryje sventes reiketu atsisveikinti su juo, ar nereiketu? g.gif

Išbuvo iki pat galo, kartu su liudininkais išėjo. Vakarienė ir tęsėsi tas tris valandas, nes buvo pertraukėlės šokiams pokiams, tostams ir t.t. Norėjau, kad tortą fotografuotų, o tortą įnešė tik pačioje pabaigoje, taigi teko būti.
Manau nesvarbu kada išeina, atsisveikinti būtų mandagu. Mes atsisveikinom, dukroms saldainių įdėjom.
Atsakyti
mano fotografas, DJ bei filmuotojai buvo super malonus zmones. jie sedejo prie sventinio stalo. nakvyne irgi turejo.
Atsakyti
as tai manau, kad juos tikrai reikia kur nors pasodinti, kad zmones pavalgytu smile.gif juk ir nuotaika bloga kai alkanas, o tada kokios foto gausis darant jas alkanam:D
Atsakyti
Mes uzsakysim karsta vakarui tai gaunasi kiekvienam po 15 lt
Atsakyti
Mes ir uzsakysim tik karsta muzikantui, fotografui ir filmuotojui. Pas mus viskas nuo ryto, tai zmones tikrai isalks. Na aisku filmuotojas ir fotografas dar gamtoje perkrims kartu su mumis smile.gif

user posted image
Atsakyti
pas mus taip pat musikantams, fotografui ir filmuotojam viskas uzsakyta ir jie itraukti i sveciu sarasu, nes jie taip pat zmones tai ir nores uzkasti ax.gif
Atsakyti
Mes uzsakinejome tik karstus patiekalus jiems, na nores dar ko nors idesim is bendro stalo smile.gif
Atsakyti
Musų fotografe ir filmuotojas buvo mano buve grupiokai, tai jiems ir vieta prie stalo buvo skirta. Muzikantui ir pavalgyt ir isgert irgi nepagailejom. Tik padavejom nebuvo skirta porcija man rodos. Vestuves vyko per dvi dienas. Fotografam ir nakvyne buvo ispirkta.
Atsakyti
O kaip jums variantas kai muzikantai ir fotografai važiuoja 350 km iki užsakovų, nuo pat ryto išleidžia juos iš namų, atlieka savo darbą iki 3h nakties ir visgi nesulaukia jaunųjų "malonės" būti pavaišinti karštu? Tuo pasirūpina šeimininkės, pavaišindamos bent mišraine...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 18, 07:49)
O kaip jums variantas kai muzikantai ir fotografai važiuoja 350 km iki užsakovų, nuo pat ryto išleidžia juos iš namų, atlieka savo darbą iki 3h nakties ir visgi nesulaukia jaunųjų "malonės" būti pavaišinti karštu? Tuo pasirūpina šeimininkės, pavaišindamos bent mišraine...

cia tai baisu ir nezmogiska blink.gif mes iskarto pasakem, kad jiems maistas bus!! ir seimininkems buvo pranesta, jos uz tai net pinigu neeme! kai mes susedom prie stalo, jie buvo atskirai visi alaus bare susodinti ir pamaitinti, man net nereikejo sukti galvos! thumbup.gif
Atsakyti