QUOTE(Nereali @ 2015 10 25, 06:47)
GOKUSEN kada davei nuo kirminu??? Labai daznai kates pradeda koseti kai turi kirminu.
Prieš 3 savaitės prieš skiepus.
Nors dabar esu v zadumkaxh: visi katai išvemė tuos vaistus, vienas po valandos, kiti per nakt.
Vetas pasakė,kad nieko tokio ir galima skiepyti.
Gal pakartot?
Arvydai, teks su manimi Jums apsiprasti,kadangi taip jau atsitiko, esame vienoje valtyje dviese neskaitant kačių Sarkozy dievina mobiliakus, o mano дворянских кровей katė (nuo žodžio двор) pamėgo mano šlepetes. Šiemet jau 3 porą išmetu. Gerai, suprantu, ji labai jau švari katė ir neina, jei kačių tualetuose po bernų apsilankymo lieka krūvos- minus 2 poros tapkių. Bet va kodėl apmyžo dar vieną? Grįžau iš darbo ir įsispyriau s razmachu į balą? Tada viskas buvo ok, apart to, kad praėjo keletą dienų po mano grįžimo iš kelionės. Va jums ir nekerštauja Tas pats būdavo su sūnaus katinu. Tik jis rimčiau pyko dėl kelionių Ir kažkodėl kentėjo kilimo vidurys. Būtent per patį centrą atsirasdavo krūva O ką jis daro dabar,kaip namuose pas sūnų atsirado nauja katė? Didelius reikalus atlieka tik ŠALIA savo tualeto. Katė su vaikais viešėjo Klaipėdoj, man teko prižiūrėti paliktą katuką, ir ką? Sąžiningai ėjo į savo dėžutę.
Kitas pavyzdys. Penktadienį netyčiom uždariau savo rusiuką vonioje. Vaikas pratupėjo ten 11 val. kol išlaisvinau. Jokio lašo siusiuko!!!! Tyliai ramiai laikė man sugrįžtant, net, spėju, nemiauktelėjo, priešingu atveju Patricija jį išlaisvintų arba bent jau nerimautų ir vestų mane prie vonios durų. Ji kaip šuo elgiasi, jei kažkam reikia pagalbos, o ji pati negali susitvarkyti.
Suprask tu,kad gudrus, tuos mūsų augintinius
P.S. Bandžiau Patricijai įrodyti savo viršenybę. Gavau letena per koja, gerai be nagų
Papildyta:
QUOTE(Oragė @ 2015 10 25, 08:20)
Taigi, ką savo ilga gromata norėjau pasakyt, kad parodykit katinuką veterinarui ir pasidarykit imunoglobulino tyrimą, jei bent yra mažiausia tikimybė, kad gali būti alergija. Maniškė dabar kas mėn gauna po ampulę šiknon ir kosėjimai baigėsi. Kai jau matau, kad virš akių paraudę, ausys lyg plėmuotos ima darytis, už čiuprynos ir pas vetus susileist vaistų.
Ačiū. Dar stebiu. Ir veisėja katuko sakė kol kas nesikreipti pas vetą, o tik stebėti. Šiąnakt tik kartą pažadino jo kosulys. Jei per keletą dienų nepraeis, būtinai važiuosime į kliniką.