QUOTE(arvydas. @ 2015 11 14, 19:04)
Nerealios temoj regis vos ne pirmuosiuose puslapiuse buvo diskusija apie apmyztu kilimu valyma . Ten ir kazkoks spec. tirpalas minimas. Beda ta, kad Marijos zemej jis nepardavinejamas Bet, pries keiciant sedynes, pasiskaityt pacia diskusija turbut vertetu
Nereali pasakojo apie ZOFLORA. Pagaliau ir aš užsisakiau Amazone. Ten pigiausias net su shipping'u į Lietuvą. Vakar užsakiau, vakar ir išsiuntė
..........................
Šiandien mano naujas katinėlis (pasakojau gi apie tą kačių baubą iš prieglaudos) buvo išmaudytas, išdžiovintas ir net manikiūras- pedikiūras padarytas. Žodžiu, ne baubas visai, o nuostabiausias paklusniausias it t.t. -ausias katinas Vonion įkištas net nekrūptelėjo, nesidraskė, visą procedūrą atlaikė be jokio priekaištingo Miau, sesuo viena ranką laikė už čiupros, o kita plovė kailiuką. Katinas vienu metu net bandė vonioje atsigulti ir išsitiesti
Ir dar vieną ekzekuciją atlaikė garbingai, kaip ir pridera rimtam katinui: buvo supančiotas į paklodę ir tokiu būdu su tokiu pat suvystytu į dėklą katinu, kad tik snukis matosi, leidome jiems apsiuostyti. Fig žino ar padėjo ir ar padės, bet nors vėliau vakare senbuvis nepaspruko nuo naujoko ,kai anas bandė tarp jo ir mano kojų įsitaisyti vakarinio snaudulio.