Prisiminiau kaip su dar viena zvaigzde po pardes lakstem As buvau "apsauga" Skampai prisigere, o Erika maziau tai jei neidomu su vyrais uz tai nutare eit apsipirkt. Niu jin megdavo apsisopint, bet kai pirma karta isleido paskum tik vakarop policija parveze. Jin dar nebuvo paties pirmo ryskumo saule, bet jau tokia prakutus Visi nusifotkint aba autografa gaut noredavo ir galu gale susirinkdavo didziausios minios. Lietuviskai dar nemokejo, o uzsimaskuot irgi neiseidavo, nes su tokiu ugiu... nu VISI demesi atkreipdavo "Ar is balos tas mazumas" Skampai sake, kad jei jie lydes - bus dar blogiau! Tai mane paskyre. As angliskai nefurikinu, o jin lietuviskai, bet abu varom i "Merkuriju". Ilgaaaai jin ten visokius skudurus ciupinejo, bet esminis efektas buvo dar net neiejus i parde, kai sukamos durys uzstrigo nes ziopliai sustojo ir neteke amo nebegalejo pajudet
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 09, 21:24)
Tik dar mastau kaip i sita opera ikomponuot "Katineli niu, niu, niu, tave musti joja, joja lietuvaiciai"
Ką???
Pabandytų jie atjoti mušti mano katinėlio, ar nors kokio man žinomo. Ar net nežinomo.
Išvaikyčiau lietuvaičius nafig
QUOTE(Noa @ 2015 11 10, 11:18)
Ką???
Pabandytų jie atjoti mušti mano katinėlio, ar nors kokio man žinomo. Ar net nežinomo.
Čia tu fotkei ar aš? Jei su akuliorais, tada aš
QUOTE(Gokusen @ 2015 11 10, 12:38)
Be akuliorių, su kirviu ir su ryžu katinėliu. Aš
Nu bet tavo katinėlius tai radau, va, žėk:
Nifiga, jei su okuliorais tai ten aš
QUOTE(denaxa @ 2015 11 10, 20:01)
... bet ir AS galiu but Irgi uzvakar Yske nuolaidos buvo, tai isigijau kazkokius (auksinius po 8 litus)
Noa cia neblogai pakapsto potencialiu priesu karikaturu Tas net MP dristu pademonstruot. Ne tai, kad myza i kelnes, bet vertina teigiamai O visa kita mano isijautima i SM ir TRAVIANA kazkodel... niu tik bart gaunu, bet gan pakenciamai piktai.
---------------------
Dvi dienos be Sarkozy!! Tupi spintoj ir nieko blogo nedaro O kas primyzo i vaza su obuoliais niekas nemate tai ir nesiskaito Gal as?? Bet ten tik apatinis obuolys apsemtas tai... O nufeirinus ir ta apsemta dar galima valgyt. Be to mes obuoliu daug turim tai irgi pofek kas ten ka apsiusiojo
QUOTE(denaxa @ 2015 11 10, 21:01)
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 10, 21:45)
... bet ir AS galiu but
Taigi štai, prašom, radau visus, grupinė foto Tik bijau, kad Nereali, tikruosius veidus pamačius, išmes iš anos temos
(jei kam reikia, čia toks ВАСЯ ЛОЖКИН šituos paišo
QUOTE(Noa @ 2015 11 10, 21:41)
Taigi štai, prašom, radau visus, grupinė foto Tik bijau, kad Nereali, tikruosius veidus pamačius, išmes iš anos temos
Na taip, po sios fotosesijos daugiau temu diskusijoms kaip ir nebeliko
Kadangi eteris laisvas dar viena akibroksta is "zviazdu" gyvenimo papasakosiu
Nutiko priespaskutiniam festivaly "Ad REM". LNK. Lapese. Tiesioginis eteris. Studijoj zmoniu per 100. Sedim. Prakaituojam. Musu administratores laksto su miniakais, mikrofonais ir pudros sepetukais. Viena prabegdama sako: "Arvydai, Gintare jau atvaziavo". Kas, kas? Salia Frolova buvo isitaisius tai Irminos ir pasiklausiau kas ta Gintare ir ka tokiu atveju tureciau daryt? Nu sako, reik eit paziuret per reklamine pauze. Gandas gan greit buvo isnesiotas po visa studija ir visi tik ir laukem tos reklamos. O paskui vorele i bara ir pakeliui ziuret Gintares. Niu sedi kukli mergina. Blondine. Sypsosi. Nieko tokio stebuklingo. Tada dar suzinojau, kad jin netgi ir dainuos! Prisiblatinau. Mano Geriausio Pasaulyje reportazo benefisas jau buvo baigtas, tai per daug ir neskubejau grizt po lempom Karsta ten, o as su slipsu labai prastai sugyvenu. Nudribau ant sofkutes prie zvaigzdes. "Nebeisiu" Jin sako: "O jus tas ir tas? O cia Vaitiekunas? O cia Valiulis? O cia Bartkus? O cia Strikuliene, Steibliene, Kovas?". Mazdaug joa! Dargi as ne visus taip gerai pazistu kaip jinai!
Vo blin! Kad jin butu zinojus, jog visi tie gerbiami ponai ir ponios ejo JOS pasiziuret!!!
Nutiko priespaskutiniam festivaly "Ad REM". LNK. Lapese. Tiesioginis eteris. Studijoj zmoniu per 100. Sedim. Prakaituojam. Musu administratores laksto su miniakais, mikrofonais ir pudros sepetukais. Viena prabegdama sako: "Arvydai, Gintare jau atvaziavo". Kas, kas? Salia Frolova buvo isitaisius tai Irminos ir pasiklausiau kas ta Gintare ir ka tokiu atveju tureciau daryt? Nu sako, reik eit paziuret per reklamine pauze. Gandas gan greit buvo isnesiotas po visa studija ir visi tik ir laukem tos reklamos. O paskui vorele i bara ir pakeliui ziuret Gintares. Niu sedi kukli mergina. Blondine. Sypsosi. Nieko tokio stebuklingo. Tada dar suzinojau, kad jin netgi ir dainuos! Prisiblatinau. Mano Geriausio Pasaulyje reportazo benefisas jau buvo baigtas, tai per daug ir neskubejau grizt po lempom Karsta ten, o as su slipsu labai prastai sugyvenu. Nudribau ant sofkutes prie zvaigzdes. "Nebeisiu" Jin sako: "O jus tas ir tas? O cia Vaitiekunas? O cia Valiulis? O cia Bartkus? O cia Strikuliene, Steibliene, Kovas?". Mazdaug joa! Dargi as ne visus taip gerai pazistu kaip jinai!
Vo blin! Kad jin butu zinojus, jog visi tie gerbiami ponai ir ponios ejo JOS pasiziuret!!!
Gerai čia
Arvydai, tau reikia memuarus rašyt, tipo "iš zviazdų gyvenimo", manau, labai apsimokėtų
O mes Lizą išmaudėm, tai dabar atsikeršydama ji nemurkia ir išvis ant rankų nenori Apsieita be traumų
Arvydai, tau reikia memuarus rašyt, tipo "iš zviazdų gyvenimo", manau, labai apsimokėtų
O mes Lizą išmaudėm, tai dabar atsikeršydama ji nemurkia ir išvis ant rankų nenori Apsieita be traumų
QUOTE(Noa @ 2015 11 10, 19:06)
Be akuliorių, su kirviu ir su ryžu katinėliu. Aš
Tikrai taip! ОгласЮ весь список:
Dukters 2 volkodavai (niu, kaip jie ten.. ovčarkos ), sesers kotopios, t.y. yorkas ir vienas bamblis iš kačių šaikos
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 11, 09:53)
Na taip, po sios fotosesijos daugiau temu diskusijoms kaip ir nebeliko
Kur mano akulioriai? Pragėrėt?
--------------------------------------------------------------
Mano senoji Patricija 2 rytus iš eilės pridirbo nuostolių mamkai. Užvakar: minus 1 pora kojinių iškeliavo į šiukšliadėžę, šįryt- šiltas frotinis chalatas...į skalbiankę. Nekilo ranka išmesti sesers dovaną Kas jai pasidarė Suprantu kojinės..bet chalatą tai nuo kėdės nutempė ir apmyžo. Greit paliks mamką nuoga basa
Nu tai gal, kaip Nereali ir sako, katei su inkstais bėda?