QUOTE(viltuse @ 2015 11 18, 23:20)
Sveiki,
Pasimečiau visai - jau buvau apsisprendus pirkt Miele džiovyklę TKG 650 WP, bet susimėčiau perskaičius vokiečių tinklapiuose žmonių atsiliepimus, kad neverta tokių pinigų, be to , pagrindinis nusiskundimas buvo, kad neišdžiovina rūbų, jie lieka drėgni. Gal kas susidūrėt su šiuo ar panašiais modeliais? Kaip yra ištikrųjų? Kas dar būtų su garų funkcija?
Pasimečiau visai - jau buvau apsisprendus pirkt Miele džiovyklę TKG 650 WP, bet susimėčiau perskaičius vokiečių tinklapiuose žmonių atsiliepimus, kad neverta tokių pinigų, be to , pagrindinis nusiskundimas buvo, kad neišdžiovina rūbų, jie lieka drėgni. Gal kas susidūrėt su šiuo ar panašiais modeliais? Kaip yra ištikrųjų? Kas dar būtų su garų funkcija?
Džiovyklė turi galimybė pasirinkti drėgmės lygi...gal vartotojai tiesiog neteisingai naudojosi ir puolė rašyti atsiliepimus....atvirai pasakius nelabai platus asortimentas su garų funkciją
BOSCH WTW855R9SN
Electrolux EDH3897SDE
Whirlpool HSCX10430 yra dar 9 kg ir 8 kg modeliukai
Papildyta:
QUOTE(Banga @ 2015 11 19, 09:18)
Sveiki,
o aš renkuosi tarp:
Whirlpool HSCX 10430
ir
Bosch WTW855R9SN
Buvau apsisprendus dėl Bosch, bet kur randu, visur reikia laukti labai ilgai arba iš viso nežino, ar dar turės... Siūlo Whirpool, bet abejoju...
O gal dar kas nors panašaus yra verto dėmesio?
o aš renkuosi tarp:
Whirlpool HSCX 10430
ir
Bosch WTW855R9SN
Buvau apsisprendus dėl Bosch, bet kur randu, visur reikia laukti labai ilgai arba iš viso nežino, ar dar turės... Siūlo Whirpool, bet abejoju...
O gal dar kas nors panašaus yra verto dėmesio?
Belieka tik pasižiūrėti Electrolux EDH3897SDE