Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 8

QUOTE(Laimė @ 2016 08 30, 08:35)
kaip pasiekti šį rezultatą ir man aktualu, nes didžioji dauguma medvilninių drabužių tapo min. 1 dydžiu mažesni :(
Tai dabar nors ir turiu džiovyklę, bet džiovinu ant pastatomos verysad.gif

Kažką ne taip darote. Turiu džiovyklę jau senokai, džiovinu absoliučiai viską joje, dar niekas nesusitraukė. O kartais net ir norėčiau pamažint dydžiu kokiu biggrin.gif
Bet skalbiant ir džiovinant aš visada rūšiuoju, visada parenku atitinkamas programas, jei reikia - pareguliuoju ir temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 08 30, 08:35)
kaip pasiekti šį rezultatą ir man aktualu, nes didžioji dauguma medvilninių drabužių tapo min. 1 dydžiu mažesni :(
Tai dabar nors ir turiu džiovyklę, bet džiovinu ant pastatomos verysad.gif

Tiesiog keista girdėti kad tie drabužiai kuriuos galima džiovinti džiovyklėje tapo mažesni min 1 dydžiu mažesni.....aš džiovinu medvilnę pasirinkusi džiovinimą ''lyginimui''ir pakabinu po tokio džiovinimo ant pakabos arba tiesiog iš karto lyginu
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 08 30, 09:38)
Kažką ne taip darote. Turiu džiovyklę jau senokai, džiovinu absoliučiai viską joje, dar niekas nesusitraukė. O kartais net ir norėčiau pamažint dydžiu kokiu  biggrin.gif
Bet skalbiant ir džiovinant aš visada rūšiuoju, visada parenku atitinkamas programas, jei reikia - pareguliuoju ir temperatūrą.

QUOTE(Kikker @ 2016 08 30, 09:45)
Tiesiog keista girdėti kad tie drabužiai kuriuos galima džiovinti džiovyklėje tapo mažesni min 1 dydžiu mažesni.....aš džiovinu medvilnę pasirinkusi džiovinimą ''lyginimui''ir pakabinu po tokio džiovinimo ant pakabos arba tiesiog iš karto lyginu

g.gif džiovinu medvilnę, t.y. viršutines maikes, vaikų apatinius, kojines - naudojant programą medvilnė ir pasirinkus programą išdžiovinti sausai (ne ypač sausai). Ir nežinau tiek vaikų maikės, tiek vyro sutrumpėjo biggrin.gif
Gal reikia rinktis programą lyginimui g.gif tik tiek, kad aš tokių drabužių nelyginu ir tada man juos vistiek reikia išmėtyti kažkur, kad pradžiūtų, nes visų vaikų maikių ant pakabų nekabinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 30 rugpjūčio 2016 - 12:16
QUOTE(Laimė @ 2016 08 30, 12:13)
g.gif džiovinu medvilnę, t.y. viršutines maikes, vaikų apatinius, kojines - naudojant programą medvilnė ir pasirinkus programą išdžiovinti sausai (ne ypač sausai). Ir nežinau tiek vaikų maikės, tiek vyro sutrumpėjo biggrin.gif
Gal reikia rinktis programą lyginimui g.gif tik tiek, kad aš tokių drabužių nelyginu ir tada man juos vistiek reikia išmėtyti kažkur, kad pradžiūtų, nes visų vaikų maikių ant pakabų nekabinu.

Pabandykite pasirinkti kitą džiovinimo lygį.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 08 30, 12:25)
Pabandykite pasirinkti kitą džiovinimo lygį.....

kas tas "lygis", gal galite konkrečiau...
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 08 30, 13:20)
kas tas "lygis", gal galite konkrečiau...

Kokia pas jūs džiovyklė?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 08 30, 13:41)
Kokia pas jūs džiovyklė?

Bosch WTY88890SN
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 08 30, 18:58)
Bosch WTY88890SN

Jūsų džiovyklės ekranėlyje galite pasirinkti sausumo lygį...
Džiovinimas(Dry)
Išdžiovinimas lyginimui (Iron dry)
Visiškas išdžiovinimas(Cupboard dry)
Apsauga nuo susiglamžymo(Anti-Crease)
Yra dar ''pluksnelė'' ekranėlyje -galite pasirinkti ši džiovinimą žemoje temperatūroje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 08 31, 11:21)
Jūsų džiovyklės ekranėlyje galite pasirinkti sausumo lygį...
Džiovinimas(Dry)
Išdžiovinimas lyginimui (Iron dry)
Visiškas išdžiovinimas(Cupboard dry)
Apsauga nuo susiglamžymo(Anti-Crease)
Yra dar ''pluksnelė'' ekranėlyje -galite pasirinkti ši džiovinimą žemoje temperatūroje 4u.gif

rinkdavausi "Dry" ir kaip rašiau - susitraukdavo. Pabandysiu medvilnei "plunksnelę" g.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galėsite kas padėti ir man :)
Reikia džiovyklės, skalbimo mašinos talpa 6 kg, max apsisukimų skaičius - 1000.
Norėčiau, kad visų pirma būtų kuo ekonomiškesnė ir neužkiltų sąskaitos už elektrą dvigubai :D Kaina iki 600 eur. bet gerai būtų įtilpti ir į 550..

Poreikia mano standartiniai, ypatingų programų nereikia, tik būtų gerai, kad nedžiovintų labai jau ilgai..Ir kad nesuglamžytų skalbinių be proto.

Žiūrėjau šias tris:
https://www.varle.lt...e--1810630.html

https://www.varle.lt...n--2915220.html

https://www.varle.lt...n--2915221.html

Bet kadangio tai būtų pirma mano džiovyklė ir nelabai aš nusimanau apie tai, tai sunku apsispręsti..Kuri iš šių ar panašių būtų verčiausia dėmesio pagal mano biudžetą?

Iš anksto ačiū, jeigu kas atsakys :)
Atsakyti
QUOTE(Kristina# @ 2016 09 05, 10:20)
Sveikos,

Gal galėsite kas padėti ir man :)
Reikia džiovyklės, skalbimo mašinos talpa 6 kg, max apsisukimų skaičius - 1000.
Norėčiau, kad visų pirma būtų kuo ekonomiškesnė ir neužkiltų sąskaitos už elektrą dvigubai :D Kaina iki 600 eur. bet gerai būtų įtilpti ir į 550..

Poreikia mano standartiniai, ypatingų programų nereikia, tik būtų gerai, kad nedžiovintų labai jau ilgai..Ir kad nesuglamžytų skalbinių be proto.

Žiūrėjau šias tris:
https://www.varle.lt...e--1810630.html

https://www.varle.lt...n--2915220.html

https://www.varle.lt...n--2915221.html

Bet kadangio tai būtų pirma mano džiovyklė ir nelabai aš nusimanau apie tai, tai sunku apsispręsti..Kuri iš šių ar panašių būtų verčiausia dėmesio pagal mano biudžetą?

Iš anksto ačiū, jeigu kas atsakys :)

Jūsų skalbyklė 1000 aps./min. vadinasi likusi drėgmė 60 % džiovins 154 min. sunaudos 1,99 kWh.... galite paskaičiuoti sąnaudas.... 4u.gif
Siūlau užmestį akį išeinantis modelis bet tikrai labai šaunus modeliukas BOSCH WTW86298SN,naujas BOSCH WTH8520SSN(+/-570 eur) arba žiūrėta Electrolux EDH3488GDE
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 05, 13:59)
Jūsų skalbyklė 1000 aps./min. vadinasi likusi drėgmė 60 % džiovins 154 min. sunaudos 1,99 kWh.... galite paskaičiuoti sąnaudas.... 4u.gif
Siūlau užmestį akį išeinantis modelis bet tikrai labai šaunus modeliukas BOSCH WTW86298SN,naujas BOSCH WTH8520SSN(+/-570 eur) arba žiūrėta Electrolux EDH3488GDE

Ačiū labai :)
Atsakyti