Sveiki,
Domina skalbykle-dziovykle viename. Dvieju "aparatu" ner kur det, butu geriau, kad butu du viename. Ar tai labai blogai?
Kokia rekomenduotumet 4 asmenu seimai?
Dekoju
QUOTE(speedy @ 2016 08 22, 14:58)
Už kiek pinigų?
net nezinau. kokius 700 galim tam atidet. Na plius minus koki 100-200. net kainu nezinau...
Is principo kokie privalumai (be vietos sutaupymo) ir trukumai yra perkant du atskirus irenginius ir du viename.
Musu senoji siemens skalbykle bet kokiu atveju jau eina i pabaiga, dar metus kitus patarnaus, tai ja keist ir siaip planuojam.
I vandens sanaudas demesio nekreipiam, vanduo nuosavas, galim taskytis kiek norim.
QUOTE(sazininga @ 2016 08 22, 16:38)
net nezinau. kokius 700 galim tam atidet. Na plius minus koki 100-200. net kainu nezinau...
Is principo kokie privalumai (be vietos sutaupymo) ir trukumai yra perkant du atskirus irenginius ir du viename.
Musu senoji siemens skalbykle bet kokiu atveju jau eina i pabaiga, dar metus kitus patarnaus, tai ja keist ir siaip planuojam.
I vandens sanaudas demesio nekreipiam, vanduo nuosavas, galim taskytis kiek norim.
Pažangiausia čia bus AEG L99695HWD.
Labai verta dėmesio Electrolux EWW1697SWD.
QUOTE(speedy @ 2016 08 22, 12:19)
Ačiū. Dar norėčiau paklausti, o gal atskira pūkų programa yra tik marketingas? ir pūkinius drabužius įmanoma išdžiovinti įprasta programa... džiovyklę įsigysiu pirmą kartą, nesu gyvenime ja naudojusi, todėl tie mano klausimai tokie elementarūs nesinori mokėti už tai, ką realiai gali atlikti kitos programos.. skalbyklę ieškojau būtinai su garų f-ja, ir matau, kad nereikalinga man ji, dar nei kart nenaudojau.
turiu galimybę pigiau nupirkti modelius:
Siemens WT47W568
Siemens WT46W248DN, ar šios džiovyklės vertos dėmėsio. jų kaina truputį skiriasi, tik nesuprantu, kodėl, atrodo identiškos, gal tiesiog vienos modelis senesnis?
QUOTE(Kukuliene @ 2016 08 23, 12:25)
Ačiū. Dar norėčiau paklausti, o gal atskira pūkų programa yra tik marketingas? ir pūkinius drabužius įmanoma išdžiovinti įprasta programa... džiovyklę įsigysiu pirmą kartą, nesu gyvenime ja naudojusi, todėl tie mano klausimai tokie elementarūs nesinori mokėti už tai, ką realiai gali atlikti kitos programos.. skalbyklę ieškojau būtinai su garų f-ja, ir matau, kad nereikalinga man ji, dar nei kart nenaudojau.
Siemens WT47W568
Siemens WT46W248DN, ar šios džiovyklės vertos dėmėsio. jų kaina truputį skiriasi, tik nesuprantu, kodėl, atrodo identiškos, gal tiesiog vienos modelis senesnis?
Siemens WT47W568
Viso džiovyklės turi drėgmės sensorius ...kol neišdžius iki nustatyto lygio tol džiovyklė džiovins.....drėgmės sensoriai nedirba kada įdėtas batų/vilnos krepšys džiovyklėms...bet programos sugalvotos ne šeip sau kaip marketinginis triukas...juose parenkamas tam tikras sukimosi laikas +temperatūrą
Nes priklauso, kokie pūkai viduje, ką gamintojas naudojo, ir ką nurodė, kaip prižiūrėti daiktą. Dažnai pasitaiko, kad skalbti galima, džiovinti negalima. Palikus tokią striukę kabėti nuo šlapių pūkų subėga drėgmė į siūles ir daiktas tik susigadina. Todėl mes siūlome naudoti švelnios programos džiovinimą ir taip delikačiai išdžiovinti striukę. Jeigu nors vieną kartą neteisingai pasielgsite su striuke, kaip nurodo etiketės, daiktas praras išvaizdą ir šilumos sulaikymo parametrus , pūkai sulips, galėsite atsisveikinti su striuke.
Mūsų patarimas: ar skalbti ar chemiškai valyti, priklauso nuo striukės kainos. Jeigu daiktas brangus ir nurodyta etiketėje, kad skalbti galima, nerizikuočiau ir geriau atiduočiau į cheminį valymą. Jeigu daiktas pigus ir etiketėje nurodytas tik cheminis valymas, kuris kainuotų daugiau, nei pats daiktas, tai be gailesčio naudočiau šlapią skalbimą su delikačiu džiovinimu.
Jau arti 1 metų džiovyklę kuri turi savaime išsivalanti kondensatorių jokių problemu (pas mane išvesta į kanalizaciją) todėl filtriuką valiau tik 2 kartus be abejonės jai neišvesite tad reikės valyti dažniau....
QUOTE(Kukuliene @ 2016 08 23, 14:25)
Siemens WT47W568
Siemens WT47W568
Turėjau džiovyklę be pūkų programos - striukes džiovinau "ant sintetikos", turiu su pūkų programa - džiovinu su ta. Rezultatas: efektyviau su atitinkama programa, bet be jos galima išsiversti.
Siemens WT47W568 ir Siemens WT46W248DN su tuo nelemtu išsivalančiu kondensatoriumi.
QUOTE(Kukuliene @ 2016 08 23, 12:25)
Siemens WT47W568
Siemens WT47W568
Modeliukas SIEMENS WT47W568DN turi apsauga nuo glamžymosi iki 120 min programos pabaigoje+ didesnis LED ekranėlis ....
QUOTE(speedy @ 2016 08 23, 15:06)
Modeliukas WT46W248DN taip pat turi apsaugą nuo glamžymosi iki 120 min programos pabaigoje.
turi apsauga nuo glamžymosi iki 60 min programos pabaigoje o ne 120 min
Ponia kikker kaip visada už gamintoją geriau žino: WT46W248DN
QUOTE(speedy @ 2016 08 23, 15:35)
Ponas speedy Jums kartais daugiau reikia dometis nei įveltomis klaidomis internete